Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Jack Wilshere: "I want to win things with Arsenal and I want to be there in the future, but if the boss leaves then things could change."
Ma ko te yebe.
Ma ko te yebe.
1946
Ja ipak mislim da je ovdje Jack stao u odbranu VOĐE , i da je akcenat na boldiranom.Head je napisao/la:Jack Wilshere: "I want to win things with Arsenal and I want to be there in the future, but if the boss leaves then things could change."
Ma ko te yebe.
Naravno Vođa nece nidje - VOĐA ZNA !!!
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
Tako treba Jackie boy, ne daj na vođu 

kako mi je ovaj momak neopisivo drag
. malo ga povrede zezaju al ništa opasno uglavnom, nekako tih, nikad nije podbacio nije kikser a slabo se kad piše o njemu

kako mi je ovaj momak neopisivo drag

Vođa zna.
Benzema + Di Maria = 80 miliona, OJ KAKVU BI EKIPU ONDA IMALI!
----------------Wojo--------------
Sagna--Mert--Koscielny--Gibbs
----Ramsey------------Wilshere----
---Walcott---Cazorla---Di Maria
----------Benzema/Giroud-------
Ili :
------------Wojo----------
----------Arteta-------------
---Wilshere-----Cazorla----
--Benzema--Giroud--Di Maria
..
Uglavnom uz ova 2 pojacanja Arsenal bi bio sigurno nazad u vrhu, ovo su igraci koji su full sto se tice igre znaci provjereni, nema rizika e sad je stvar platiti..
----------------Wojo--------------
----Ramsey------------Wilshere----
---Walcott---Cazorla---Di Maria
----------Benzema/Giroud-------
Ili :
------------Wojo----------
----------Arteta-------------
---Wilshere-----Cazorla----
--Benzema--Giroud--Di Maria
..
Uglavnom uz ova 2 pojacanja Arsenal bi bio sigurno nazad u vrhu, ovo su igraci koji su full sto se tice igre znaci provjereni, nema rizika e sad je stvar platiti..
Daj Boze da ih kupite obojicu (Di Maria i Benz).
Da se ja pitam dao bih vam i popusta samo nek idu.
Da se ja pitam dao bih vam i popusta samo nek idu.

Realno ovaj fudbal u zadnjih 6-7 godina je cisto sranje, samo se pare obrcu, igraci se placaju velikim novcima, fudbal je postao biznis, a ne sport
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Benzema, Di Marija + Gustavo ili Felaini eh onda bi mogli pricati o jakoj ekipi, dok bez snaznog defanzivnog veznog nema tima..mozda cak i Alex Song, da Vilser ili Arteta odigraju kreativnog zadnjeg veznog a Song centralnog destruktivca..uglavnom dok se to pitanje ne rijesi nema ekipe za najvise domete. ne znam kako to vise i Vengeru nije jasno, kad god je pravio rezultate imao je takve igrace od Petija, Vijere, Zilberta pa cak eto i Songa.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
pa song je bio dobar samo zato što mu je arteta čuvo leđa kod njegovih izlitanja

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ali Song je donosio fizicko prisustvo i stabilnost, mogucnost duel igre i balans na sredini koji sad ocajnicki fali Arsenalu. Ta mogucnost da se uspostavi dominacija u duel igri.
Arteta , Wilser pa i ofanzivniji Santi su jako dobri igraci i tvorili bi jedan odlican vezni red da imaju jednog fizicki jaceg igraca, da im skine teret duela, apsorbira kontakte, dobija zracne duele, jednostavno igraca cije fizicko prisustvo se osjeti i koga ne mozes ignorisat niti zaobici na sredini terena...ovako se previse trose na poslove za koje nisu bas predvidjeni.
sad je to moglo doci u liku klasicnih osiguraca Gustava ili Kapuea pa da ovi igraju ispred njih a oni da usidre taj vezni red i obezbijede stabilnost ili u liku Felainija /Songa igraca koji igraju malo ispred i prave pritisak dublje u polju.
Arteta , Wilser pa i ofanzivniji Santi su jako dobri igraci i tvorili bi jedan odlican vezni red da imaju jednog fizicki jaceg igraca, da im skine teret duela, apsorbira kontakte, dobija zracne duele, jednostavno igraca cije fizicko prisustvo se osjeti i koga ne mozes ignorisat niti zaobici na sredini terena...ovako se previse trose na poslove za koje nisu bas predvidjeni.
sad je to moglo doci u liku klasicnih osiguraca Gustava ili Kapuea pa da ovi igraju ispred njih a oni da usidre taj vezni red i obezbijede stabilnost ili u liku Felainija /Songa igraca koji igraju malo ispred i prave pritisak dublje u polju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Danas protiv Fulhama ocekujem maximalno motivisanu ekipu,i da upišemo sigurnu pobjedu...
0-2(Giroud,Cazorla)
0-2(Giroud,Cazorla)
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mene je ovaj podatak iznenadio - Bent je na posljednjih 8 meceva zabio 6x Arsenalu.
Ko bi rek'o, ja se ni ne sjecam kad je Bent posljednji put zaigrao. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Bent se uvijek vrati protiv Arsenala pa onda opet potone u zaborav. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jel on zaigro kad pod LambertomMonolog je napisao/la:Mene je ovaj podatak iznenadio - Bent je na posljednjih 8 meceva zabio 6x Arsenalu.Ko bi rek'o, ja se ni ne sjecam kad je Bent posljednji put zaigrao.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ako danas pobijedimo biće to 100x pobjeda u gradskom derbiju 

-Harry Redknapp“I wouldn’t compare the two squads [Spurs and Arsenal now]. Tottenham are much stronger, no doubt.

Vođa zna.
Cuj Benzema 53 miliona
Real se na ovim panjevima dobro izgleda opario.Higuain 40 , Benzema 53
Bale 100 miliona , Benzema 53 miliona.Fudbal je postao sve ali nazalost najmanje sport.

Real se na ovim panjevima dobro izgleda opario.Higuain 40 , Benzema 53

Bale 100 miliona , Benzema 53 miliona.Fudbal je postao sve ali nazalost najmanje sport.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
neymar 57 miliona
samo kažem, a to za benzemu je čista glupost. da wenger da tolike novce.. 

Vođa zna.
Prije će se Arsenal ugasiti nego što će Wenger dati 53 mil za Benzemu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Naravno i Neymar je debelo preplacen.Do duse kada sagledamo ostatak cjenovnika on ispade mala maca.nedim1993 je napisao/la:neymar 57 milionasamo kažem, a to za benzemu je čista glupost. da wenger da tolike novce..
Imam osjecaj da se prosjecan igrac ne moze dovesti ispod 20 miliona.Pa ovo sto radi Plattini i co. je ludnica.Sta kaze finansijski fair play

Johnny b, how much there is to see
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mensicni da on navija za Arsenal zato i ne bi cudila ta statistika.Monolog je napisao/la:Mene je ovaj podatak iznenadio - Bent je na posljednjih 8 meceva zabio 6x Arsenalu.Ko bi rek'o, ja se ni ne sjecam kad je Bent posljednji put zaigrao.
Celik!3,2,2.
Vise bi volio da dovedemo Di Mariu nego Benzemu, a sumnjam da ce ih Real pustiti obojicu, ili da ce Wenger kupiti obojicu. U napadu imamo Girouda i Podolskog, te Sanoga kao back-up, dok bi nam Di Maria bio pravo osvjezenje u rosteru. Naravno da nemam nista ni protiv Benzeme, ali bi bilo previse dati preko 50 miliona za takvog igraca.
Danas ocekujem pobjedu u gradskom derbiju i da onda rahat docekamo Fener u uzvratu.
Danas ocekujem pobjedu u gradskom derbiju i da onda rahat docekamo Fener u uzvratu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.