Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 23 avg 2013, 23:39

Kako neće Shelvey biti dobar kada smo ga prodali za 6 miliona funti a za 6.8 doveli Alberta legendu, još gratisa da nadomirimo taj transfer, poslali Susa na posudbu.

Ti si ovim sve rekao:
I znao sam da ce nabrajati golove polovnjaka kao sto radis svake sedmice,
Nije do mene, polovnjaci svake sedmice zabijaju dok naša wc pojačanja ne.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 avg 2013, 23:43

Kako ograniceno razmisljanje. Jesi li razmisljao mozda o tome da bi bila obratna situacija da je Aspas u Swanseau a Bony u Liverpoolu. Tada bi vjerovatno isto govorio. Takav si ti. Treba te protjerati sa foruma, toljagom.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 23 avg 2013, 23:49

Shelvey je nakon utakmice sa Manchom krenuo silaznom putanjom . Slabo je igrao i zasluzio je da ide . Dobar igrač za Swansea ali nije dovoljno dobar za Liverpool , čak ni za klupu .
Trazili smo 3 igrača ispred Eriksena , vjerovatno nikad necemo ni krenuti po njega , ne znam zasto stvarati neke konflikte spominjući ga ovdje kad klub vjerovatno nema interesa za njega . Da Liverpool hoce Eriksena , njegov dres bi bio na soping listi na oficijalnoj stranici Liverpoola .
Toby također nije zadovoljio skaute Livepoola , ako su ikako planirali ici po njega i zbog toga ni on nije u klubu .

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 avg 2013, 23:52

Henderson je napisao/la:Kako neće Shelvey biti dobar kada smo ga prodali za 6 miliona funti a za 6.8 doveli Alberta legendu, još gratisa da nadomirimo taj transfer, poslali Susa na posudbu.

Ti si ovim sve rekao:
I znao sam da ce nabrajati golove polovnjaka kao sto radis svake sedmice,
Nije do mene, polovnjaci svake sedmice zabijaju dok naša wc pojačanja ne.
Suso se mozda i nije trebao poslati na posudbu ali sta je tu je bolje da igra svaku utakmicu i da se razvija,da se vrati za sledecu sezonu kao igrac za prvih 11...
A sto se Shelveya tice taj je pucao kredite dugo vremena i nista nije napravio uprkos sto je dobio toliko prostora za igru,uzeti 6-7M za njega je premija,transfer godine...Alberto je tek dosao njega treba sacekati pa mu onda suditi....

Svaki trener dovodi ono sto zeli i to treba postovati i trpiti do neke mjere kad bude prevrsio tu mjeru onda mu se treba suditi a do tada ga treba podrzavati i nadati se boljim rezultatima....

Carlo@ Holandska liga je takva puna golova sto znaci da su odbrane "solidne" i da igra ne zavisi od jednog nego kolektiva ali isto tako jedan igrac odbrane moze da upropasti citav tim..

Toby je solidan ali nije igrac koji bi Liverpoolu donio kvalitet u odbrani jer nije ni blizu Aggera i Tourea...

I samo mi reci zasto u Holandiji pada puno golova,da li zato sto su svi napadacki orijentisani ili su napadacki dominantniji nego sto je to slucaj sa odbranama u ovoj zemlji?
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 23 avg 2013, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 23 avg 2013, 23:55

Opet blagajnik zakuhao na temi :mrgreen:

Da nisam u dresu LFC gledao ovog flopa Susa pomislio bi da smo izgubili najvecu igracinu u zadnjih 5 godina citajuci komentare ovdje.Lik je dobijao priliku i kad je sve uvjerio da nije nista posebno logicno otisao na posudbu bez vracanja vjerovatno.

Suso nije bio namazan da kao Coates IZMISLI povredu pa da ostane clan kluba :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 avg 2013, 23:57

Liverpool's Philippe Coutinho backed to end Rodgers' transfer-market frustration

Reds boss bigs up the Brazilian's ability to play No.10 after a summer spent trying and failing to buy a goal-scoring midfielder

He may be showing strained signs of transfer window frustration, but Brendan Rodgers reckons he's still done the best business in the market so far this year.

In Philippe Coutinho, the Liverpool manager bought a true diamond for a diamante price... and he believes the Brazilian can even inspire the Reds to a tilt at the top.

Rodgers has so far endured another difficult time in the summer market, as one after another of his top transfer targets has slipped through the club's grasp, with the likes of Willian, Henrikh Mkhitaryan (chose Borussia Dortmund), Diego Costa (staying at Atletico Madrid) and Erik Lamela (set for Spurs) pursuing greater riches elsewhere.

He has repeatedly suggested a top four finish will be 'a big, big ask'; and after losing out on Brazilian Willian - now bound for Chelsea or Tottenham - this week he glumly stated: "We have to ensure we get quality through the door (to) give us a chance for fourth."

Yet even if he endures another fruitless few days before the window slams shut, at least he has the comfort of watching another brilliant Brazilian; one who was, remarkably, plucked from Inter Milan for what already looks like a bargain price of 'just' £8.5million.

Coutinho may be only just 21, but his manager has no doubts he will be able to shoulder the burden of extra expectation should Liverpool fail to land the marquee signing Rodgers so desperately craves.

"He's a wonderful player, a joy to watch. He's just turned 21 and he has a great career ahead of him," the Reds boss insisted ahead of Saturday's visit to Aston Villa.

"I have no doubts about him stepping up onto the big stage. I've seen him play in Champions League games for Inter. He has the temperament and quality.

"He was was only 18, 19, when he started at Inter and notoriously in Italy, a lot of young players don't get the opportunity. Hence, he went to Espanyol on loan.

"When I was aware he was available, having known of him when he was in Brazil, I thought it would be perfect for us and he has just got physically better."

Liverpool thought they had Willian in the bag this week, but the player's dubious antics in constantly playing interested parties off against each other eventually persuaded the Reds' owners to refuse to remain involved.

That now seems like a wise decision, given the Brazilian's apparent last minute to switch to Chelsea - which came after undergoing a Spurs.

It does, however, leave Rodgers still searching for the goal-scoring midfielder he has pursued all summer though.

But the manager believes Coutinho can provide the perfect solution to that problem.

"His ideal position is the number 10 role. I've seen him play when Inter had two advanced players and one holding, and he was one of the advanced players," he added.

"Whether it's a two or a one, he can play in that role, or from the side, but centrally is where I see him. He's just a really honest, good young player."

Rodgers is likely to stick with the team that played so well in the opening-day win over Stoke for the tea-time trip to Villa.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 avg 2013, 23:57

Svi koji su otisli su zasluzili da odu, blagajnik je uredno zabiljezio sve i shvatili smo da smo u plusu. Hvala lijepo.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 23 avg 2013, 23:58

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kako ograniceno razmisljanje. Jesi li razmisljao mozda o tome da bi bila obratna situacija da je Aspas u Swanseau a Bony u Liverpoolu. Tada bi vjerovatno isto govorio. Takav si ti. Treba te protjerati sa foruma, toljagom.
Tudje sladje, kako kazu...

Elem, Times javlja da BR zeli igraca na poziciji levog krilnog napadaca/krila, da bi Cou isao u sredinu, ali to nije nesto sto nismo znali. Willian je bio idealan da ne moze idealniji biti, ali dobro su se ovi povukli, izgleda da su znali da ce Chelsea da uleti.

Takodje, veza sa Yarmolenkom ne postoji niti je bilo kontakta izmedju klubova javlja Petrusiyan.

Samo par imena mi pada napamet, Arda, Muriel, Konoplyanka... That's it...

Pozajmica Susa je najjaca stvar, covek ce tamo da se oformi i sazri i odmah ce da uleti u sistem. Gledao sam ovu drugu, fino je delovao, ali i dalje treba da poradi na disciplini, mora da grize u odbrani...

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 23 avg 2013, 23:59

Izgleda da bi Real mogao ostati bez novog napadaca, sad je to Benzema, ukljucuje se i Di Maria i to uopste nije nerealno, francuz je a Wenger ga voli sto znaci... da ce Real krenuti po Suareza, 50 m nek daju i to je gotovo.

To je nekako sad najrealniji scenarij ali sve je do Wengera i Reala, ako oni uspiju dogovoriti prelaz Benzeme ocekujte Sukija u bijelom dresu 8-)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 avg 2013, 00:01

A onda Liverpool sa tih 50 mil ide po Papu i "Princa s Bosfora" :mrgreen: .

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 avg 2013, 00:03

Sad je vrijeme da mi mlatnemo Chelseau Mattu :twisted:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 avg 2013, 00:04

Eh kako li je Rodgersu...Ima 25M najvjerovatnije a mora dovesti Stopera i neko klasno krilo,a jedno i drugo da kupi za te pare tesko a da su bas dobri,nesto ce se morati zrtvovati....

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 avg 2013, 00:06

NEk´ žrtvuje Assaidija :mrgreen: .

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 avg 2013, 00:07

hehe nista Assaidi 3-4 M treba minimalno 10 na ovih 25...

Tih Šktrelovih 10M bi bilo idealno ali Coates usro situaciju :mrgreen:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 24 avg 2013, 00:09

AA23 je napisao/la:Izgleda da bi Real mogao ostati bez novog napadaca, sad je to Benzema, ukljucuje se i Di Maria i to uopste nije nerealno, francuz je a Wenger ga voli sto znaci... da ce Real krenuti po Suareza, 50 m nek daju i to je gotovo.

To je nekako sad najrealniji scenarij ali sve je do Wengera i Reala, ako oni uspiju dogovoriti prelaz Benzeme ocekujte Sukija u bijelom dresu 8-)
Ne ide Suarez nigde, kasno je, nema vremena za zamene, nismo valjda toliko neozbiljni. A ne verujem ni da su ovi iz Reala neozbiljni da jedinog iskusnijeg napadaca izgube. Di Maria ide sigurno.

Kakav Mata, budite ozbiljni, to ni u sali nije smesno... :)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 avg 2013, 00:11

£6.4million for Toby Alderweireld izgleda da toliko zele za njega

Sakho,Papa,Ilori...

A za Yarmolenka ce se mozda ponuditi 23M Eura
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 24 avg 2013, 00:19, ukupno mijenjano 2 puta.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 avg 2013, 00:12

Paradajz je napisao/la:
AA23 je napisao/la:Izgleda da bi Real mogao ostati bez novog napadaca, sad je to Benzema, ukljucuje se i Di Maria i to uopste nije nerealno, francuz je a Wenger ga voli sto znaci... da ce Real krenuti po Suareza, 50 m nek daju i to je gotovo.

Ne ide Suarez nigde, kasno je, nema vremena za zamene, nismo valjda toliko neozbiljni. A ne verujem ni da su ovi iz Reala neozbiljni da jedinog iskusnijeg napadaca izgube. Di Maria ide sigurno.

Kakav Mata, budite ozbiljni, to ni u sali nije smesno... :)
Hm nece biti jedini ako dovedu Suareza, ludosti se znaju desiti cak zadnji dan prelaznog roka tako da vjeruj mi nasjedao sam na mnoge patke i nije se ispunilo sto je po svima bilo 90% tako da nikome nevjerujem osim Arsenal.com :mrgreen:

Vidjecemo, kaze Wenger za nas da se nece ponoviti 2011 a Suarezu ako dodje ponuda od 50 m mislim da je to to.. :|

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 24 avg 2013, 00:22

Ponos Torina je napisao/la:£6.4million for Toby Alderweireld izgleda da toliko zele za njega

Sakho,Papa,Ilori...
Where ???

AA23, ma ne ide nigde, jos sam u julu rekao da nece ici nigde, i kad je Arsenal isao po njega rekao sam da su mizerne sanse da ide tamo, ali da ce ici ako Real ponudi, ali tada, i nije otisao. Sada ce bilo kakva ponuda biti odbijena, pa makar bila i 100m, jednostavno nema vremena za zamenu, opekao se klub sa Carrollom, nece opet garant, sada vise nije u pitanju prodavanje rivalu, vec manjak vremena za nalazenje dostojne zamene.

A Zidane i Carlo vole Benza, pa tu ocekujem da ostane, jer nema vremena ni za njih da se pojacaju, a Di Maria vam moze doci posto dolaskom Balea, on gubi mesto i na klupi, a odlican igrac, masina, pricam za Arsenal naravno. Cak sta, moze i LFC da se tu umesa, ali sumnjam.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 avg 2013, 00:26

Paradajz je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:£6.4million for Toby Alderweireld izgleda da toliko zele za njega

Sakho,Papa,Ilori...
Where ???

AA23, ma ne ide nigde, jos sam u julu rekao da nece ici nigde, i kad je Arsenal isao po njega rekao sam da su mizerne sanse da ide tamo, ali da ce ici ako Real ponudi, ali tada, i nije otisao. Sada ce bilo kakva ponuda biti odbijena, pa makar bila i 100m, jednostavno nema vremena za zamenu, opekao se klub sa Carrollom, nece opet garant, sada vise nije u pitanju prodavanje rivalu, vec manjak vremena za nalazenje dostojne zamene.

A Zidane i Carlo vole Benza, pa tu ocekujem da ostane, jer nema vremena ni za njih da se pojacaju, a Di Maria vam moze doci posto dolaskom Balea, on gubi mesto i na klupi, a odlican igrac, masina, pricam za Arsenal naravno. Cak sta, moze i LFC da se tu umesa, ali sumnjam.
Ovo je nesto sa Twittera sad dal je pouzdano ili ne to ne znam ali mislim da je to realna cijena za njega u ovom trenutku..(Toby) i Yarmolenko je isto Twitter

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 24 avg 2013, 00:27

Za Yarmolenka imas demant, vidi moj prvi post na ovoj stranici. 23m je smesna suma, nema nista od toga.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.