NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Skratio sam odmor za dva dana.moram gledati protiv sirokog jace je od mene.iskreno vjerujem uvprvu pobjedu.idemo momci sada ili nikada.akobogda u sledeca dva kola 6 bodova.treba iz ovoha izaci jaci
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Moj izbor:tuzlajug je napisao/la:obavljen razgovor sa DENISOM SADIKOVIC i VLADOM CAPLJIC ceka se jos Malkocevic (bio u Makedoniji) pa ce se onda odluciti ,mozda uleti i neko drugielf1 je napisao/la:nego raja imal trenera na vidiku?????
1.Vlado Capljic (jest da nema licencu,ali se da to srediti,prijaviti ga kao sluzbeno lice,a nekog iz kluba formalno prijaviti za trenera.Problem moze biti i taj sto mi u klubu trenutno nemamo trenera sa profi licencom.Ubjedljivo najbolji kandidat)
2.Sakib Malkocevic (mozda i najrealnija opcija,dobar trener,ako dodje igrat cemo tvrd odbranbeni fudbal)
3.Denis Sadikovic (trener koji nije sada nesto navikan ali koji moze napravit pomak,trenutno trener Bratstva iz Gracanice i pitanje je da li bi sada dosao u Zvijezdu na ovako uzarenu klupu,kada se sa Bratstvom bori za vrh Federalnoj ligi i ima mir u klubu)
Zuro novi sportski direktor
[quote="Dzin"]Zuro novi sportski direktor[/quot
jadna nam majka ako je zuro sportski direktor...nemam nista protiv njega cak mislim i ako bude radio da je on taj koji bi najvise radio od svih ostali ali mislim da se on licno ne uklapa u sportskog direktora
jadna nam majka ako je zuro sportski direktor...nemam nista protiv njega cak mislim i ako bude radio da je on taj koji bi najvise radio od svih ostali ali mislim da se on licno ne uklapa u sportskog direktora
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ma ajmo pomoc Zvijezdi podrzat ih i protiv Sirokog moramo pobijedit 

Da mu nakon 2 kola vičete ...jurcicu jurcicu u ženu ti svrsit ću...zmaj_Bosne je napisao/la:Krunoslav Jurčić novi je trener Zvijezde
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Na tom mjestu treba neko ko poznaje igrače, ko ima veze sa trenerima, a bogami i u Savezu...... Ne treba tu neki poseban tip koji voli raditi...... Očito je............Dzin je napisao/la:Zuro novi sportski direktor
Bilo šta da napises,a sta drugo već kritiku,ti si neprijatelj Zvijezde.Kamo sreće da briljiraju,bar gdje mogu i koliko mogu,onda bi svi istinski navijači bili najsretniji i sve u superlativu pisali.Mahom kritike ne podnose oni koji sebe nađu prozvanim.Pa eto,svi vi koji mislite da ovo sve valja,demantujte bar remijem u subotu i svi sretni i zadovoljni.Samo za info,preko 20.trenera se već nudilo iz BiH,Hrvatske,Srbije.Ima tu zvučnih imena.
Bice zanimljivo ko ce biti trener.kada je dolazio odovic i capljic je bio u opcijama medutim zavalio je cijenu da su nasi odma odustali isto je bilo i kada je gacinovic dolazio malkocevic jetrazio puno para.najbolje bi bilo onda da dode osim lol
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ugl sutra protiv Širokog bez tog glavnog trenera?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ko kaže,glavni je bio i ostat ćeKevin je napisao/la:ugl sutra protiv Širokog bez tog glavnog trenera?

-
- Kontakt:
Joj kad sutra pobijedimo Sirokog
ma netreba nama ni trener 

Mozda nas krene bez trenera jer i dok je bio trener nevjerujem da se moze losije igrat! Sutra parkirati autobus ispred gola jer ako se ovi podju nadigravati sa Širokim ne gine nam potop ! Mnogo slabije ekipe nam prave dar-mar pred golom a sta ocekivati sutra ! ?
ima li sanse za ikakav stream ili Široki ostaje jedini u BiH da ima svoj stream?Kvota je napisao/la:Mozda nas krene bez trenera jer i dok je bio trener nevjerujem da se moze losije igrat! Sutra parkirati autobus ispred gola jer ako se ovi podju nadigravati sa Širokim ne gine nam potop ! Mnogo slabije ekipe nam prave dar-mar pred golom a sta ocekivati sutra ! ?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Mislim da je Malkocevic odbio Zvijezdinu ponudu,ali to sad nije ni bitno mozda sad prihvati.Ono sto je najbitnije novom treneru treba dopustiti da sebi bira saradnike i da dovede bar 5 svojih igraca,jer ovo sad sa cim raspolazemo bojim se da ni Murinjo nebi pomogao.astra1922 je napisao/la:Bice zanimljivo ko ce biti trener.kada je dolazio odovic i capljic je bio u opcijama medutim zavalio je cijenu da su nasi odma odustali isto je bilo i kada je gacinovic dolazio malkocevic jetrazio puno para.najbolje bi bilo onda da dode osim lol
Nije do igrača samo.Barcelonine igrače dovedi izgubili bi od Sladne pod palicom,zna se već

niko nista, svi sute sta ce se izrodit iz svega toga samo dragi bog zna...
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
sve je moguce pa cak da budemo i bez trenera...gradacaczmaj je napisao/la:Joj kad sutra pobijedimo Sirokogma netreba nama ni trener

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Mustafa Pestalic i zvanicno novi trener

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.