Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Bucchioni: Juve želi Ljajića
Enzo Bucchioni, direktor QS-a, otkrio je za Tuttomercatoweb da je i Juventus zainteresiran za Adema Ljajića, koji postaje pravi slučaj ovog ljetnog prijelaznog roka.
"Agent Ramadani već je imao dogovor s bianconerima za Jovetića, koji je poslije završio u Cityu zbog odbijanja Fiorentine. Ima odličan odnos s Marottom, a upravo je on preporučio Juventusu mladog Srbina, drugog svojeg štićenika."
"Conte želi vrlo tehnički potkovanog napadača, ali i jako pokretljivog i fizički jakog, što su sve Ljajićeve odlike. Pokušaj je krenuo, put je otvoren, Juventus nudi Marronea i 5 milijuna, ali Fiorentina je vrlo hladna."
"Upravo je Gallianievo ponašanje izazvalo inat Fiorentine, koja im sada nikad neće dati Ljajića, s Juveom su vrata otvorena, ali operacija je komplicirana. Danas će se u Firenzi desiti možda i odlučujući sastanak s igračevim ocem."
Enzo Bucchioni, direktor QS-a, otkrio je za Tuttomercatoweb da je i Juventus zainteresiran za Adema Ljajića, koji postaje pravi slučaj ovog ljetnog prijelaznog roka.
"Agent Ramadani već je imao dogovor s bianconerima za Jovetića, koji je poslije završio u Cityu zbog odbijanja Fiorentine. Ima odličan odnos s Marottom, a upravo je on preporučio Juventusu mladog Srbina, drugog svojeg štićenika."
"Conte želi vrlo tehnički potkovanog napadača, ali i jako pokretljivog i fizički jakog, što su sve Ljajićeve odlike. Pokušaj je krenuo, put je otvoren, Juventus nudi Marronea i 5 milijuna, ali Fiorentina je vrlo hladna."
"Upravo je Gallianievo ponašanje izazvalo inat Fiorentine, koja im sada nikad neće dati Ljajića, s Juveom su vrata otvorena, ali operacija je komplicirana. Danas će se u Firenzi desiti možda i odlučujući sastanak s igračevim ocem."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Trezeguet17
- Kontakt:
joj da hoće Adem doći, još govore 5 M + Marone ljepota 

36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Ljudi,mene odavno nije bilo al pratio sam vas i desavanja u klubu zahvaljuci vama najvise
Da se javim pred pocetak sezone,strasna pobjeda protiv lazia,najvise mislim rezultatski,ekipa nam je prejaka i s pobjedama treba poceti odmah. Marchisia nema,sreca da imamo pogbu tu da ga zamjeni,obrana jos jaca,napad da ne govorim,tandem vucinic tevez mi se svidja pravo,pogotovo jer se i njih dvojica medjusobno gotive ako sam dobro upratio po izjavama,sto je veliki plus.
Jos i kad Llorente proradi,uh
Sutra pobjeda 0 - 3

Da se javim pred pocetak sezone,strasna pobjeda protiv lazia,najvise mislim rezultatski,ekipa nam je prejaka i s pobjedama treba poceti odmah. Marchisia nema,sreca da imamo pogbu tu da ga zamjeni,obrana jos jaca,napad da ne govorim,tandem vucinic tevez mi se svidja pravo,pogotovo jer se i njih dvojica medjusobno gotive ako sam dobro upratio po izjavama,sto je veliki plus.
Jos i kad Llorente proradi,uh

Sutra pobjeda 0 - 3

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
- AvantiSignora
- Kontakt:
Sutra abd poceti s pobjedom.. ocekujem jednu tvrdu tekmu al mislim da bi trebali na kraju slaviti.. eh da hoce i LIorente da dobije sansu pa da odma zabije
Forza Juve
Forza Juve
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
ostavte Adema ba, jedino nam je on jos ostao heheh 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Trezeguet17
- Kontakt:
ma Marotta ne stajemilanist je napisao/la:ostavte Adema ba, jedino nam je on jos ostao heheh

36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Delio Rossi: "Nismo mogli dobiti težeg protivnika. I da su izgubili od Lazia sa istih 4:0, ne bi napravilo nikakvu razliku u težini zadatka sa kojim se suočavamo sutra. To je ekipa sastavljena od velikih šampiona koji uvijek žele da pobjede i odlučni da se vrate pobjeđivanju ako izgube. Vjerujem da je Juve najjača ekipa u Serie A ove sezone; doveli su igrače svjetske klase poput Teveza, Llorentea i Ogbonne. Žrijeb nam nije mogao dati težeg protivnika na otvaranju sezone, ali pokušaćemo da igramo svoju igru."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Antonio naravno šamara novinare koji su sramno već stvorili nekakve slučajeve, konkretno oko Llorentea koji još nije meč odigrao oficijelno.Molto contento di Ogbonna, Llorente e Tevez, creati casi che non esistono.
Sutra pozvani svi osim Marchisia i Pepea.
Očekujem težak meč uz minmalnu pobjedu abd.
Nažalost, propuštam tekmu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Trequartista
- Kontakt:
Prva utakamica u sezoni, oni nabrijani, dolazi im šampion, moglo bi tu biti nekih poteškoća, ali trebali bi odnjeti tri boda.
Vrijeme je da se naplate neki stari dugovi.
Ja sam u Super kupu vidio veliko htjenje i volju kod Teveza i to je ono što me raduje jer su svi već rekli da od Carlitosa nema ništa.
Vrijeme je da se naplate neki stari dugovi.

Ja sam u Super kupu vidio veliko htjenje i volju kod Teveza i to je ono što me raduje jer su svi već rekli da od Carlitosa nema ništa.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
Bice tesko sutra, ali kvalitetniji smo brate, vrijeme je da se prekine crna serija.
Idemo odbraniti scudetto!
JUVEEEEE!
Idemo odbraniti scudetto!
JUVEEEEE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Tevez vec sutra postize gol, you read it here first 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jedva cekam utakmicu.Tacno se covjek uzeli Serije A preko ljeta.
Sta ocekujem? Pa realno, pobjedu. Sta drugo, mislim nije Sampdorija ekipa za baciti, pogotovo kod kuce i jos na otvaranju sezone, ali mi imamo imperativ pobjede. Nema kalkulacija, odmah na startu zaredati 5-6 pobjeda, da misevi zadju u rupe. Par samara ce biti dovoljno.
Gigi; Barza-Bonnuci-Giorgio; Licht-Arturo-Pirlo-Pogba-Asa; Tevez-Vucina
To je to, nikakvo pametovanje i egzibicija. U drugom poluvremenu bi volio vidjeti Fernanda i Ogbonnu, i eventualno Sebu. Za ovog zadnjeg se iskreno nadam kako ce konacno igrati kako zna, bez straha i misevanja cim izadje na teren. Drag mi je uprkos slabim igrama.
Sta ocekujem? Pa realno, pobjedu. Sta drugo, mislim nije Sampdorija ekipa za baciti, pogotovo kod kuce i jos na otvaranju sezone, ali mi imamo imperativ pobjede. Nema kalkulacija, odmah na startu zaredati 5-6 pobjeda, da misevi zadju u rupe. Par samara ce biti dovoljno.
Gigi; Barza-Bonnuci-Giorgio; Licht-Arturo-Pirlo-Pogba-Asa; Tevez-Vucina
To je to, nikakvo pametovanje i egzibicija. U drugom poluvremenu bi volio vidjeti Fernanda i Ogbonnu, i eventualno Sebu. Za ovog zadnjeg se iskreno nadam kako ce konacno igrati kako zna, bez straha i misevanja cim izadje na teren. Drag mi je uprkos slabim igrama.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trequartista@ i Sarajevo1946@ odigrajte ligu
Sutra abd pobjeda bice tesko ali 3 boda cemo uzeti
FORZAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEE

Sutra abd pobjeda bice tesko ali 3 boda cemo uzeti

FORZAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEE

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nervira me sto opet ostade pitanje lijevog bocnog, pa majku mu vise zar se to nije moglo nekako rijesit da ne budemo toliko drasticno slabiji na jednom mjestu u ekipi..jaci timovi ce to iskoristit.
isto tako i ne prica se o lijevom beku osim Markinju, a bolje nikog ne dovodi Marota nego njeg da ne pokvaris dzaba dobar merkato za sad
lik mi je nedorecen nekako, ima tu nekog potencijala al izgubljen mi djeluje.
sto se tice tekme dobro je da nema Polija, Ikardija a ne vidim ni Sansonea. Izje.ala su nas zadnja 2 na kontre par put..Po meni su slabiji nego prosle sezone tako da ne bi trebalo biti problema. Krenut ce agresivno na sredini ali ako bude ovaj tim sto sam citao na prethodnoj strani Sorijano, Krsticic, De Silvestri, Kastelini - tanko je to, a Eder je krampa samo takva. odbrana im je je.ena, solidno poslozena, ali vjerovatno pobjed. Mozda bude morao Ljorente da rjesava bunker, da pokaze za sta je doveden.
isto tako i ne prica se o lijevom beku osim Markinju, a bolje nikog ne dovodi Marota nego njeg da ne pokvaris dzaba dobar merkato za sad

sto se tice tekme dobro je da nema Polija, Ikardija a ne vidim ni Sansonea. Izje.ala su nas zadnja 2 na kontre par put..Po meni su slabiji nego prosle sezone tako da ne bi trebalo biti problema. Krenut ce agresivno na sredini ali ako bude ovaj tim sto sam citao na prethodnoj strani Sorijano, Krsticic, De Silvestri, Kastelini - tanko je to, a Eder je krampa samo takva. odbrana im je je.ena, solidno poslozena, ali vjerovatno pobjed. Mozda bude morao Ljorente da rjesava bunker, da pokaze za sta je doveden.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za otvaranje sezone

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma opusteno ljudi, 0-3 minimalno, dosta ih je vise, nakantali smo Lazio i Marchettija, red je i na ove hadalje.
Tevez x2, Pogba, i ako bude jos Llorente
Tevez x2, Pogba, i ako bude jos Llorente

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Pobjeda je jedino što se računa... bilo kakva bi legla k'o hodži burek.
Nema zalijetanja ali nema ni straha...
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Nema zalijetanja ali nema ni straha...
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Zabi ga Giaccherini 

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 3 gosta.