Na stranu sad kolicina srece koja je bila na Zeljinoj strani u Češkoj. To je posebna tema zvana golman

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne treba se dobro pripremiti samo za Evropu nego i za PL. Nasi klubovi jos nisu zavrsili sa dovodjenjem igraca, a vecina igraca ni pripreme nije proslociza je napisao/la:bitnije je da klubovi kod nas pocnu ozbiljnije radit,i kad ostavre izlazak u evropu da to ozbiljno shavte ida se dobro pripreme uz koje pojacanje,a ne ko do sad grlom ujagodne.Ovako ti dzaba sve sto se desava po evropi i ko god da osvoji bilo sta ,kad nase ekipe i ko nosioci budu izbacene. Mi vise paznje posvecujemo svemu onome na sto ne bi trebali i na sta ne mozemo uticat,a ono na sta mozemo uticat pustimo da ide samo.
Misliš da bi Legia mogla izgubiti titulu?Signore je napisao/la:Henderson i drustvo, pratite Poljsku, cini mi se da bi mogli da nas obraduju. Za nekih mjesec dana, kad se odigra jos 4-5 kola cu sloziti tablicu sta se treba pratiti, pa da oni koji budu malo pogubljeni bolje uprate. Sad mi je nekako rano, neka prvenstva nisu ni startala.
I svakako ne zaboravite da ni Zeljo, a pogotovo Sarajevo jos nisu prvaci. Siroki ima jako dobre sanse da osvoji naslov, a bojim se da ako oni izadju u LP da nemaju sansi da budu nosioci.
Dobiješ Poljsku izgubiš Mađarsku i tako ukrug. Dobiješ Litvance izgubiš Kazahstance. Nadati se da će Legia više vremena posvetiti Evropi nego ligi. Isto važi i za Šerif, Ludogorets i ostale.Signore je napisao/la:Kako prva cetiri kola pokazuju mogli bi da izgube. I nisam te optuzio da si Zelju unaprije upisao kao prvaka, vec onako kazem, vidim da se samo za njih izracunava![]()
Mene je strah da ce na kraju presuditi Albanija, jer i s ovim koeficijentom Zeljo ce vjerojatno biti 1-2 mjesta ispod/iznad crte, bit ce napeto do zadnjih kola.
Tesko brate,prosto nemoguce jer su oni filijala Dinamo ZagrebaHenderson je napisao/la:Dobiješ Poljsku izgubiš Mađarsku i tako ukrug. Dobiješ Litvance izgubiš Kazahstance. Nadati se da će Legia više vremena posvetiti Evropi nego ligi. Isto važi i za Šerif, Ludogorets i ostale.Signore je napisao/la:Kako prva cetiri kola pokazuju mogli bi da izgube. I nisam te optuzio da si Zelju unaprije upisao kao prvaka, vec onako kazem, vidim da se samo za njih izracunava![]()
Mene je strah da ce na kraju presuditi Albanija, jer i s ovim koeficijentom Zeljo ce vjerojatno biti 1-2 mjesta ispod/iznad crte, bit ce napeto do zadnjih kola.
Kolike su šanse da Lokomotiva Zagreb uzme ligu u HNL-u?
Nismo valjda toliki baksuzi da Skenderbeu izbaci Odesu.
Utakmica sezone na Islandu. Treba nam pobjeda ili barem x domaćina.FCS je napisao/la:20:00
KR Reykjavik - FH Hafnarfjordur , jel ovo bitno
Prije će Vrbanjuša osvojiti Ligu prvaka nego Lokosi uzeti HNLHenderson je napisao/la:Signore je napisao/la:Kako prva cetiri kola pokazuju mogli bi da izgube. I nisam te optuzio da si Zelju unaprije upisao kao prvaka, vec onako kazem, vidim da se samo za njih izracunava![]()
Kolike su šanse da Lokomotiva Zagreb uzme ligu u HNL-u?
ne lezi im dinamo,kao ni zeljeznicar olimpicu.Lokomotiva ima omjer protiv Dinama 0-0-10
ne smiju osvojiti ni bod protiv Dinama jer su filijala DinamaArmageddon2012 je napisao/la:ne lezi im dinamo,kao ni zeljeznicar olimpicu.Lokomotiva ima omjer protiv Dinama 0-0-10
To je nista, imali su prije vise. Bas ja sam davno pitao na nekoj temi zasto se tamo svi zovu isto i dobih odgovor da su u Izraelu postojala dva Saveza, jedan je bio Maccabi, a drugi Hapoel i svi klubovi koji su nastupali nosili su ime saveza. Vjerojatno su u svakom grad postojale obje struje, pa npr. Tel Aviv ima i Maccabi i Hapoel. Poslije su se svi ujedinili, a imena su ostala. Vjerojatno su neki i promjenili, a i nastali su novi klubovi, pa danas nemaju bas svi ta dva imena.Henderson je napisao/la:U Izraelu prva liga ima 14 klubova od kojih su 3 Macabija i 5 Hapoela.
Samo da kazem da na ove mozemo racunati jednako kao i na Lokomotivu ZagrebHenderson je napisao/la: 23. FC Tiraspol ( Moldavija ) 2.000 odigrana 5 od 33 kola;
Vjeruj da sam ih našao na internetu. To je malo selo, predgrađe Tiraspola. Ono što je Olimpic za Sarajevo i Želju ili, kao što ti napisa, Lokomotiva za Dinamo, to su oni za Šerifa.Signore je napisao/la:Samo da kazem da na ove mozemo racunati jednako kao i na Lokomotivu ZagrebHenderson je napisao/la: 23. FC Tiraspol ( Moldavija ) 2.000 odigrana 5 od 33 kola;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.