Nije oduzetaJHam je napisao/la:Koliko ja vidim na profilu J je zauzeta

Sve one potraze nesto sa strane, pa makar i flert

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije oduzetaJHam je napisao/la:Koliko ja vidim na profilu J je zauzeta
ispunjava sve moje uslove, reci sta trazis u zamjenuEdenHazard je napisao/la:monoloGe stani u red![]()
Ako ima ko zainteresovan da mu utopim ovu svoju ublehu od rodice, jedino je vadi sto je iz Austrije![]()
Pa dobro, al nije ovde, a za papire mu se ne isplati ganjati ako je zauzetaneo je napisao/la:Nije oduzetaJHam je napisao/la:Koliko ja vidim na profilu J je zauzeta
Sve one potraze nesto sa strane, pa makar i flert
1.Otvoris sliku u new tabmoustapha je napisao/la:A gdje si naso profil od ublehe?
sredi ide i 50 %LBJ MVP je napisao/la:Ja hoću da budem posrednik u ovim transferima.Meni ide 15%.
Ništa ne traži, kad bi joj se ti smio javitiBosniacum Lilium je napisao/la:ispunjava sve moje uslove, reci sta trazis u zamjenuEdenHazard je napisao/la:monoloGe stani u red![]()
Ako ima ko zainteresovan da mu utopim ovu svoju ublehu od rodice, jedino je vadi sto je iz Austrije![]()
Dex drkadjijo stara , visis na ovoj temiDex je napisao/la:Ja ću ko manager, al moram i sebi sredit put Švabije
lucif3R666 je napisao/la:Dex drkadjijo stara , visis na ovoj temiDex je napisao/la:Ja ću ko manager, al moram i sebi sredit put Švabije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.