Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Ne vjerujem da je onaj koji je to smislio i na sekundu pomislio na Gradačačkog vojvodu, al hajd.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nevjerovatno da pojedini nisu culi za Zmaja od Bosne.
Knjigu u sake, momciluci.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I Francuze zovu Pijetlovi, pa to ne umanjuje njihovu jačinu u odnosu na ovakav nadimak
manje-više bitna stvar, preuzeta od euforičnog Marijana

Zaboravio si galski, a svi znamo kako su Gali iz cipela Rimljane izbijali. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ipak hvala Legei koja pravi kakve takve ali ipak solidne dresove. Kad bi dali navijacima da glasaju i biraju dres imam osjecaj da bi izabrali one dresove ko sto imaju nasi ragbijasi 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Apelujem na odgovorne u ragbi savezu Bih da se urazume i daju ljudima normalne dresove. 

" onclick="window.open(this.href);return false;
kako mi se sviđaju ovi ovde dresovi, sa zlatnim brojevima

- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ali jesu pomislili vecina, naravno osim tebe i kusura kad je Marijan prvi put protiv Belgije ih tako nazvao. Ima ljudi koji koliko toliko poznaju historiju svog naroda i domovine.Centre forward je napisao/la:Ne vjerujem da je onaj koji je to smislio i na sekundu pomislio na Gradačačkog vojvodu, al hajd.
Naziv se nece tako i tako promjeniti a i ne treba. Zmajevi su postali brend unutar i izvan BiH. Taj brend su propoznali i ostali sportski savezi BiH i koriste ga.
-
- Kontakt:
ovo nisu zlatni brojevi nego zuti i ruzni su skroz. a kad je marijan prvi put spomenuo zmajeve mislio je na zmaja od bosne,ali smo mi sad otisli toliko daleko da je neko kosarkasima nacrtao kineske zmajeve od papira,origami,sto je vrhunski idiotizamH.I.M je napisao/la:
Nemam ja nista protiv te famozne zute boje, fino bi izgledala neka tanka linija oko ovratnika ili na rukavu, cisto eto da malo "otvori" dres. 
Uostalom, to i jest jedna od boja nase zastave, pa i ljiljana ( zavisno ko sta smatra za svoju zastavu ).

Uostalom, to i jest jedna od boja nase zastave, pa i ljiljana ( zavisno ko sta smatra za svoju zastavu ).
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
evo kaze jasmin bakovic da je ugovor s legeom na snazi do maja 2014 i vec su u pregovorima, kako je rekao,sa sponzorom sa mnogo kvalitetnijom opremom u skladu sa novim rejtingom repke i saveza...znaci u brazilu sa nikeom ili adidasom.
licno se nadam nikeu

Uh kako ce biti dobre duxerice i trening oprema velikih proizvodjaca.
Jedva cekam.
Sad cu poceti stediti pare i do pocetka svjetskog ako Bog da kupiti jedan fin dres.
Susic kad skine onaj ribarski suskavac ...
Uhh Uhh.

Neko je vec svrsavo na ovaj dres pa evo ga opet.
Jedva cekam.

Sad cu poceti stediti pare i do pocetka svjetskog ako Bog da kupiti jedan fin dres.
Susic kad skine onaj ribarski suskavac ...
Uhh Uhh.

Neko je vec svrsavo na ovaj dres pa evo ga opet.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
i ja sam to danas procitao,dobro bilo je i ocekivano vise.... 13 reprezentacija na svijetu nosi opremu nekog anonimusa,dok 150 i neke reprezentacije svijeta igraju u dresovima Nikea Adidasa,Pume..... Nike je po meni najbolje rjesenje,mada ni Adidas ne zaostaje nimalo za njim...u svakom slucaju Savez ima slatke muke koga odabrati,jer ipak biti 13 na svijetu znaci da mozes da biras,e nek smo vala i to docekali!:) svaka cast Savezu i Bakovicu!arius je napisao/la:evo kaze jasmin bakovic da je ugovor s legeom na snazi do maja 2014 i vec su u pregovorima, kako je rekao,sa sponzorom sa mnogo kvalitetnijom opremom u skladu sa novim rejtingom repke i saveza...znaci u brazilu sa nikeom ili adidasom.licno se nadam nikeu
-
- Kontakt:
nismo vise 13. jer je pape morao isprobati kako je to igrati bez odbrane, cudi me da nije izvadio begovica da vidimo kako se snalazimo sa praznim golom. nema veze sto 200 miliona ljudi gleda i navija iskljucivo za rezultat,ipak su to dvije drzave a ne famos i bjelopoljac. A ovaj gore crtez je smjesan. govorimo o dresu reprezentacije bih a ne o dresu reprezentacije adidasa. ako neko iz adidasa vidi ovu dijagonalu crknut ce od smijeha 

bosnas_ je napisao/la:i ja sam to danas procitao,dobro bilo je i ocekivano vise.... 13 reprezentacija na svijetu nosi opremu nekog anonimusa,dok 150 i neke reprezentacije svijeta igraju u dresovima Nikea Adidasa,Pume..... Nike je po meni najbolje rjesenje,mada ni Adidas ne zaostaje nimalo za njim...u svakom slucaju Savez ima slatke muke koga odabrati,jer ipak biti 13 na svijetu znaci da mozes da biras,e nek smo vala i to docekali!:) svaka cast Savezu i Bakovicu!arius je napisao/la:evo kaze jasmin bakovic da je ugovor s legeom na snazi do maja 2014 i vec su u pregovorima, kako je rekao,sa sponzorom sa mnogo kvalitetnijom opremom u skladu sa novim rejtingom repke i saveza...znaci u brazilu sa nikeom ili adidasom.licno se nadam nikeu
Bakovic precizirao da su u pregovorima sa Errea, Diadora, Joma i Macron

Nego ozbiljno, adidas mi nikako ne lezi. Ljudi furaju 3 fuge vec 40 godina. Radije Nike a Umbro ili Puma bi bilo ekstra.
Dado je napisao/la:Bakovic precizirao da su u pregovorima sa Errea, Diadora, Joma i Macron![]()
Nego ozbiljno, adidas mi nikako ne lezi. Ljudi furaju 3 fuge vec 40 godina. Radije Nike a Umbro ili Puma bi bilo ekstra.

Nemojte gledati 3 fuge gledajte kvalitet.
Mi mastamo o Nikeu i Adidasu, Pumi a dobijemo Erreu i Jomu .
Pu jbt ...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Vazno je ko ce koliko platit, a ne je li Adidas ili Mujo sa pijace. To nekima nije jasno izgleda.
Macron inace pravi vrlo lijepe dresove.

Macron inace pravi vrlo lijepe dresove.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Palite se kao naftalinBadrHari je napisao/la:Dado je napisao/la:Bakovic precizirao da su u pregovorima sa Errea, Diadora, Joma i Macron![]()
Nego ozbiljno, adidas mi nikako ne lezi. Ljudi furaju 3 fuge vec 40 godina. Radije Nike a Umbro ili Puma bi bilo ekstra.![]()
![]()
![]()
Nemojte gledati 3 fuge gledajte kvalitet.
Mi mastamo o Nikeu i Adidasu, Pumi a dobijemo Erreu i Jomu .
Pu jbt ...

http://www.s.port.ba/drugi-pisu/zmajevi ... didas-ili/" onclick="window.open(this.href);return false; Eo nesto sam zanimljivo pronasao pa sad koliko ovdje ima istine to cemo da vidimo
mozda neko iz saveza cita nas forum HAHAHA

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 33 gosta.