Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Nisam ja zakleti simpatizer Susica, ali kad objektivno postavis stvari on je napravio dobar tim u izrazito ofanzivnoj formaciji, pa ni jedan selektor nije ovoliko rizikovao. Do sada se to isplatilo iako mi nemamo neke igrace, evo samo je dovoljno pogledati koliko nasih igraca igra Ligu prvaka u odnosu, na primjer koliko srbijanski igraca igra najkvalitetnije takmicenje. Neki razmisljaju da je to ko na terminu, Susic objavi spisak oni se skupe medusobno se podjele, sami postave igru takoder medusobno se motiviraju..itd
A najgore od svega kad neko napise to je cirina reprezentacija isto ko da je on (oplodio)napravio svakog igraca, on se "istreso" u epruvetu pa mi napravili sebi repku.
A najgore od svega kad neko napise to je cirina reprezentacija isto ko da je on (oplodio)napravio svakog igraca, on se "istreso" u epruvetu pa mi napravili sebi repku.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ma mi da imamo Hizfelda, Klopa, Fergusona, Mourinja, i jos nekoliko tih specijalaca nekome nebi nesto valjalo.
Neme toga koji bi svima zadovoljio. Kaka bi diskusia bila tek da imamo roster kao svabe
Neme toga koji bi svima zadovoljio. Kaka bi diskusia bila tek da imamo roster kao svabe

- Goalgetter
- Kontakt:
Ja nisam miljenik Susica, kritikovao sam ga kad je zasluzio da bude kritikovan, isto tako i suprotno, ali on je trenutno najbolje sto imamo, i u ovim kvalifikacijama radi dosta dobar posao.
Kao sto @MaksuzBasuz navede, mi da imamo i Fergusona na klupi, uvijek bi kvazistrucnjaci nasli zamjerke.
Sjecam se da se prije Pape kritikovao zbog nepozivanja Vrsajevica, a gledaj sad
. Istina, Vrsko nema sta traziti u reprezentaciji, ali izostankom Vranjesa, nema druge alternative poslije Mujdze na desnom beku nego on.
Kao sto @MaksuzBasuz navede, mi da imamo i Fergusona na klupi, uvijek bi kvazistrucnjaci nasli zamjerke.
Sjecam se da se prije Pape kritikovao zbog nepozivanja Vrsajevica, a gledaj sad

- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Neki nesvacaju zasto Susic tesko zove nova imena a isto tako tesko se rjesava se starih (u trenutku), a to je tako ocividjivo.
U trenutku ima dobre rezultate, dobru atmosferu i sve ostalo je dobro tako da nema smisla remetiti to. Zasto sad da isprobava neka nova imena (osim pojedinaca) i unosi sebi nemir u kucu. Prvo fino zavrsiti uspjesno kvalifikacije pa onda se moze probati i traziti idealan tim za Brazil.
Fakat je da u trenutku ima igraca koji su posebno u njihovim klubovima u formi a ni blizu repke (naprimjer Buric, Cocalic, itd.) a isto tako nekih koji su van svake forme pogotovo u svojim klubovima ili da nemaju kvalitet jednog ozbiljnog reprezentativca. Za ciscenje, probe i promjene ce biti vremena pred Brazil aBd. Tako to rade sve ozboljne repke.
Osim toga i sam Pape je reko da samo najbolji idu na mundijal. Ti igraci koji po misljenju strucnog tima budu u formi nace se na spisku. Mozda neki koji bi po nastupima u klubovima zaslusili nebudu na spisku, ali to je sasvim normalno. Treba napraviti kolektiv, a to je tesko. Bolje nekoga ko ti kvari kolektiv odkloniti iako je on dobar igrac.
U trenutku ima dobre rezultate, dobru atmosferu i sve ostalo je dobro tako da nema smisla remetiti to. Zasto sad da isprobava neka nova imena (osim pojedinaca) i unosi sebi nemir u kucu. Prvo fino zavrsiti uspjesno kvalifikacije pa onda se moze probati i traziti idealan tim za Brazil.
Fakat je da u trenutku ima igraca koji su posebno u njihovim klubovima u formi a ni blizu repke (naprimjer Buric, Cocalic, itd.) a isto tako nekih koji su van svake forme pogotovo u svojim klubovima ili da nemaju kvalitet jednog ozbiljnog reprezentativca. Za ciscenje, probe i promjene ce biti vremena pred Brazil aBd. Tako to rade sve ozboljne repke.
Osim toga i sam Pape je reko da samo najbolji idu na mundijal. Ti igraci koji po misljenju strucnog tima budu u formi nace se na spisku. Mozda neki koji bi po nastupima u klubovima zaslusili nebudu na spisku, ali to je sasvim normalno. Treba napraviti kolektiv, a to je tesko. Bolje nekoga ko ti kvari kolektiv odkloniti iako je on dobar igrac.
Pa mi i imamo 11 igraca, a klupa nam je jako slaba. I to je jedan od pokazatelja da je Pape itekako zasluzan za ovaj uspjeh zajedno sa igracima i ostalim timom reprezentacije.Henderson je napisao/la:E sad zamisli kakav je Pape genije kada u sportu koji zahtjeva 11 igrača na terenu on s dva dominira Evropom.Imamo najboljeg golmana.Najboljeg napadaca.Ali, nemamo nazalost najboljeg trenera
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Evo neki sajtovi su obratili pažnju i na Cocalića koji igra u Maccabi Haifi i koji nikada nije igrao za A reprezentaciju, i niko mi ne može reći da je on lošiji od Šunjića i Svršajevića, pa i Zahirovića (jer momak može igrati i defanzivnog veznog). Uglavnom, još jedan dokaz koliko Pape prati naše fudbalere.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Uh izgleda si blizak sa Papetom kad znas da on nepratiKeenan.- je napisao/la:Evo neki sajtovi su obratili pažnju i na Cocalića koji igra u Maccabi Haifi i koji nikada nije igrao za A reprezentaciju, i niko mi ne može reći da je on lošiji od Šunjića i Svršajevića, pa i Zahirovića (jer momak može igrati i defanzivnog veznog). Uglavnom, još jedan dokaz koliko Pape prati naše fudbalere.

Logika ti je cisti kec!
Drugovi moji,ja nemam nista protiv selektora licno ali imam protiv nekih stvari koje radi za koje ja mislim da ih ne radi dobro.Kad god osjetim da treba nesto iskritikovati ja cu to i uraditi,taman da se radi i o mome rahmetli ocu,takav sam covjek.Ovdje se pocesto zaboravlja jedna bitna stvar,reprezentacija BiH nije Susiceva reprezentacija(neki je haman tako dozivljavaju)vec reprezentacija svih patriota ove zemlje a Susic je samo trenutno vodi i apsolutno je legitimno kritikovati ga kao sto je legitimno ukivati ga u zvijezde,sto je rasprostranjen slucaj i u medijima i po raznim forumima.Stvarno mi nije jasno ko moze imati problem s tim,zeli ga se uciniti nedodirljivim i ne smije se rijec protiv njega napisati niti ga(sto me posebno nervira)mediji,smiju pitati otvoreno za neke stvari.
Da ga prati zvao bi ga protiv USA, a ne bi zvao talente Šunjića i Švršajevića.MaksuzBaksuz je napisao/la:Uh izgleda si blizak sa Papetom kad znas da on nepratiKeenan.- je napisao/la:Evo neki sajtovi su obratili pažnju i na Cocalića koji igra u Maccabi Haifi i koji nikada nije igrao za A reprezentaciju, i niko mi ne može reći da je on lošiji od Šunjića i Svršajevića, pa i Zahirovića (jer momak može igrati i defanzivnog veznog). Uglavnom, još jedan dokaz koliko Pape prati naše fudbalere.![]()
![]()
Logika ti je cisti kec!
I baj d vej, piše se ne prati.
Gramatika ti je čisti kec.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Procitaj par postova prije sta sam napiso!!
*eb*ga nemoj biti tako bahat pa vjerovati odma nasim tako dobrim novinarima koji su izgleda studirali na njemackom ili nekom drugom stranom jeziku kad im i ja nadjem grjeske

*eb*ga nemoj biti tako bahat pa vjerovati odma nasim tako dobrim novinarima koji su izgleda studirali na njemackom ili nekom drugom stranom jeziku kad im i ja nadjem grjeske

Ako neko ili neki menader plati da portali pisu o igracu, koji je strasno odigrao nekoliko utakmica u Izraelskoj ligi ne znaci to automatski da je on za repke, tako sam ja vjerovao portalima u vezi Hajrovica sinoc ga prvi put gledam i blago sam se razocarao (naravno jedna tekma ne znaci nista ali sinoc je bio vise los nego dobar)Keenan.- je napisao/la:Da ga prati zvao bi ga protiv USA, a ne bi zvao talente Šunjića i Švršajevića.MaksuzBaksuz je napisao/la:Uh izgleda si blizak sa Papetom kad znas da on nepratiKeenan.- je napisao/la:Evo neki sajtovi su obratili pažnju i na Cocalića koji igra u Maccabi Haifi i koji nikada nije igrao za A reprezentaciju, i niko mi ne može reći da je on lošiji od Šunjića i Svršajevića, pa i Zahirovića (jer momak može igrati i defanzivnog veznog). Uglavnom, još jedan dokaz koliko Pape prati naše fudbalere.![]()
![]()
Logika ti je cisti kec!
I baj d vej, piše se ne prati.
Gramatika ti je čisti kec.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ma svi mi imamo svoje misljenje. Pa i po meni Pape radi neke glupe stvari, daje glupe izjave (ako je vjerovati novinama) itd, ali nemoze nam svima ni ugoditi. Ima Pape i dobrih osobina. To je sve normalno.Miske10 je napisao/la:Drugovi moji,ja nemam nista protiv selektora licno ali imam protiv nekih stvari koje radi za koje ja mislim da ih ne radi dobro.Kad god osjetim da treba nesto iskritikovati ja cu to i uraditi,taman da se radi i o mome rahmetli ocu,takav sam covjek.Ovdje se pocesto zaboravlja jedna bitna stvar,reprezentacija BiH nije Susiceva reprezentacija(neki je haman tako dozivljavaju)vec reprezentacija svih patriota ove zemlje a Susic je samo trenutno vodi i apsolutno je legitimno kritikovati ga kao sto je legitimno ukivati ga u zvijezde,sto je rasprostranjen slucaj i u medijima i po raznim forumima.Stvarno mi nije jasno ko moze imati problem s tim,zeli ga se uciniti nedodirljivim i ne smije se rijec protiv njega napisati niti ga(sto me posebno nervira)mediji,smiju pitati otvoreno za neke stvari.
Moje prosto misljenje je da bas me briga ko igra, pa cak mu Edin bio na tribinama, dok covjek ima rezultate nemoze se toliko pljuvati po njemu. Po mom on je dobro sklopio kockice u ekipi i nije ni bas toliko vazno ko mu je 18, 19 i 20 igrac.
Pa nisu ni ova dvojica pomenutih za repke pa ih se zove. Nisam ni rekao da je sad Cocalić John Terry, ali da Sušiću ne bi bilo ništa da malo pogleda i ostale igrače, a ne samo one kojima je agent Sead Sušić.slana_krv je napisao/la: Ako neko ili neki menader plati da portali pisu o igracu, koji je strasno odigrao nekoliko utakmica u Izraelskoj ligi ne znaci to automatski da je on za repke, tako sam ja vjerovao portalima u vezi Hajrovica sinoc ga prvi put gledam i blago sam se razocarao (naravno jedna tekma ne znaci nista ali sinoc je bio vise los nego dobar)
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Joj moram sam sebe citirati!!MaksuzBaksuz je napisao/la:Neki nesvacaju zasto Susic tesko zove nova imena a isto tako tesko se rjesava se starih (u trenutku), a to je tako ocividjivo.
Da vam mozda nije predug post ... niste valjda toliko ljeni

Slazem se sa tobom da nisu za repke, ali cinjenica je da oni ne igraju u vaznim utakmicama, mislim da je pametnie koncentrirati se na atmosferu i na igrace poput Bicakcica i Kolasinca koji imaju veci potencijal nego na epizodne(stare) igrace kao sto je cocalic, sunjic itd....treba pokusati naci zamjenu za Spahica, Misimovica a ne kritikovati selektora i traziti da zamjeni Sunjica sa igracem slicnih kvaliteta.Keenan.- je napisao/la:Pa nisu ni ova dvojica pomenutih za repke pa ih se zove. Nisam ni rekao da je sad Cocalić John Terry, ali da Sušiću ne bi bilo ništa da malo pogleda i ostale igrače, a ne samo one kojima je agent Sead Sušić.slana_krv je napisao/la: Ako neko ili neki menader plati da portali pisu o igracu, koji je strasno odigrao nekoliko utakmica u Izraelskoj ligi ne znaci to automatski da je on za repke, tako sam ja vjerovao portalima u vezi Hajrovica sinoc ga prvi put gledam i blago sam se razocarao (naravno jedna tekma ne znaci nista ali sinoc je bio vise los nego dobar)
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Sveka ti cast na komentaru! Napokon nesto pametno, a ne samo zasto ovaj da zasto onaj ne itdslana_krv je napisao/la: Slazem se sa tobom da nisu za repke, ali cinjenica je da oni ne igraju u vaznim utakmicama, mislim da je pametnie koncentrirati se na atmosferu i na igrace poput Bicakcica i Kolasinca koji imaju veci potencijal nego na epizodne(stare) igrace kao sto je cocalic, sunjic itd....treba pokusati naci zamjenu za Spahica, Misimovica a ne kritikovati selektora i traziti da zamjeni Sunjica sa igracem slicnih kvaliteta.

Treba se malo realno pogledati situacija u kojoj se trenutno nalazimo... Klupa nam je truba zesca i mada ga podrzavam, ide mi na nerve Papetovo forsiranje pojedinih igraca koji su po ko zna koji put dokazali da ne spadaju u reprezentaciju. Pod hitno trebamo traziti relevantnu zamjenu u napadu, defanzivnog veznog i lijevog beka. Krpit se mozemo samo toliko vremena... Kada dodje aBd SP i naporan tempo igranja utakmica, dolaze ozlijede i umor. Mi sa ovakvom klupom nemamo sta traziti na SP, osim da odemo tamo kao turisti. Realno.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
@kokakolas Slazem se sa tobom ali gdje te igrace naci kad nerastu na grani!??
Sa Kolasincem, Hajrovice i Bicakcicem cemo malo dobiti na sirini. Mozda se tu pojavi i jos neko novo ime, neko eksplodira ove sezone i bude hit.

Sa Kolasincem, Hajrovice i Bicakcicem cemo malo dobiti na sirini. Mozda se tu pojavi i jos neko novo ime, neko eksplodira ove sezone i bude hit.
Samo pogledaj zadnji spisak Stimca , pa vidite godista igraca koje je on pozvao, pola pozvanih su polu-afirmisani golobradi mladici...slana_krv je napisao/la: Slazem se sa tobom da nisu za repke, ali cinjenica je da oni ne igraju u vaznim utakmicama, mislim da je pametnie koncentrirati se na atmosferu i na igrace poput Bicakcica i Kolasinca koji imaju veci potencijal nego na epizodne(stare) igrace kao sto je cocalic, sunjic itd....treba pokusati naci zamjenu za Spahica, Misimovica a ne kritikovati selektora i traziti da zamjeni Sunjica sa igracem slicnih kvaliteta.
A da Z komsije znaju sta rade najbolje pokazuje njihov uspijeh svih ovih godina...
U nas je jednostavno premalo mlade krvi...Umjesto Avdukica, Svrskica, Svarkica, Sesarcica, propalih talenata, kao Zaha i Sunjic...Zvati momke koji mogu nesto postati...
Ali dok je "ovaj" tu ja vise noncese i ne brojim...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Evo treba pod hitno zvati ovog Kvržića!
Rekao je da bi se odazvo!
Ovdje bolje nego u kabareu, *e-bo TLN

Rekao je da bi se odazvo!
Ovdje bolje nego u kabareu, *e-bo TLN

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.