Imate pravo za mnoge stvari koje pisete. Zeljo jeste najbolji u ovoj ligi. Ne prihvatam da ima i glavu i rep, jer nema, Zeljo jedino ima Amara, da nije njega vidjeli bi mi gdje nam je i glava i rep.
Pocelo je sve divno, vratio se Amar, odmah pobjeda na gostovanju. Prije dosao Zujo, onda titula, sve je bilo kao san. Sljedece godine kup, nije se moglo pored tada odlicnog Borca, ali svaka cast bar za kup. Imali smo odlicne igrace: Bekrica, Zebu, Besliju, Viscu, Sehica, Nyemu... Onda dolazi dupla, ono nevjerovatno, ponos, sreca i sve ostalo. Sve islo kako treba, i da su ostali pratili rezultate Amara i kluba, dajem glavu da mi sada nebi vodili ovaj razgovor. Sad bi se raspravljali, vi govorili da Zeljo ne moze proci grupe Lp jos uvijek, a ja bih zelio da ih prodjemo i bio "depresivan" jer to nismo uradili.

Naravno ako 2-3 godine igramo tu grupu, ja bih ocekivao da je i prodjemo. Sto da ne? Treba teziti ka boljem.
Poslije je sve stalo. Otisao je Zujo, otisao Zeba, Beslija, Bekric, Nyema, a dosli su drugi koji su ipak manje kvalitetni. To je cinjenica, ne bih da ih nabrajam da ne bude da ih samo pljujem. Sada sve ide nekako na silu, ostao je samo Amar. Naravno, ako je ostao. Nemam nikakve informacije, znam koliko i ostali, ali eto nema ga jos tu, dok se ne vrati u mojoj glavi ce biti upitnik. Znaci sve ono sto je pokrenulo ovo vise nije tu. Nama je ostalo da se i dalje zadovoljavamo nasom ligom, losijim igracima, losim stadionom.
Ne vidim sta je lose u tome sto zelim bolje, tj sto zelim da Zeljo krene dalje, ne da stagnira ili da opada. Shvatam ja i vas koji vjerujete u neki napredak, ali ja ne vidim razlog, malo je utakmica s Plzenom vratila neku nadu, ali opet je pokazala da nismo dorasli, jer smo odigrali odlicno, napravili sebi nevjerovatni sansu da ih prodjemo, a onda nismo znali da je iskoristimo. Nadam se da je ovo samo mali odmor za Amara, ali i za ovu pricu koja je pocela prije 4-5 godina, i da ce se vratiti sve na pravi kolosjek.