SAH Liga
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
SAH Liga
Buduci da sam zaljubljenik u ovu predivnu igru, interesuje me da li postoji jos takvih na ovom forumu. Ukoliko bi bilo vise zainteresovanih, mozda bi smo mogli organizovati Sportsport.ba Ligu u Sahu.
Svi zainteresovani neka se jave ovdje, pa ako nas bude dovoljno, onda bi mogli konkretno pricati o realizovanju ove ideje.
Pozz.
Svi zainteresovani neka se jave ovdje, pa ako nas bude dovoljno, onda bi mogli konkretno pricati o realizovanju ove ideje.
Pozz.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Re: SAH Liga
Ja bih rado ucestovao ali sumnjam da ce biti neki veci odziv 

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
i ja sam za ovo,samo na koji način bi igrali ?

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ja sam za. Ak se skupi jos raje mogl bi ovo biti zanimljivo 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
I ja sam za,samo se regajte na Flyordie.com
tamo ima i sah,a osim njega sve moguce igre na tabli ,snooker,bilijar itd.

Evo da se i ja javim.
ja lose igram sah al igracu da popunim mjesto.
najbolje je na http://playtoy.tportal.hr/ht_multiplay/newplaytoy.html
najbolje je na http://playtoy.tportal.hr/ht_multiplay/newplaytoy.html
& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
Nama treba samo dobar i besplatan "poligon" tj. stranica ili program preko koje ce se odigravati partije. Evo vidim vec ima nekih prijedloga, dakle taj dio nebi trebao predstavljati problem. A tabela, parovi, termini i sve ostalo sto ide uz jednu ligu bi se lako dalo organizovati na samom forumu. To bih sve ja mogao za pocetak organizovati, ali bi volio da nas bude barem dvocifren broj, pa da onda sve to ima smisla.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- elninho_resTO
- Kontakt:
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
http://www.chess.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
kad vec svi daju prijedloge, besplatna registracija, najbolje sto sam ja pronasao
kad vec svi daju prijedloge, besplatna registracija, najbolje sto sam ja pronasao

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
gamezer.com dlicna stranica za sah 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mogli bismo preko 100 stranica naci , tako da nema potrebe trazit dalje ^^
-
- Kontakt:
Prijavljujem se..
Inace dajte prijedlog konkretan gdje i kako da igramo?
Inace dajte prijedlog konkretan gdje i kako da igramo?
- hule_barca
- Kontakt:
Iako sam počeo igrati šah prije par mjeseci, računajte i na mene da me ima k'o mlatnuti 

Mes Que Un Club
Evo i ja cu igrati da popunim to mjesto 
ako krene igra

ako krene igra
Vidim da nas se skupilo dovoljno da skrpimo jednu ligu. Odlicno! Ovako, neka jos do petka tema ovako "odstoji", mozda se jos neko prijavi, a ja cu u petak i subotu organizovati sistem takmicenja i predloziti ga ovdje, pa onda mozemo zajedno da ga dopunjavamo i prilagodjavamo kako svima stima.
Tabela i pregled kola mogu biti u mom prvom postu, a mozda je bolje da napravimo i novu temu samo za tu svrhu. Vidjet cemo jos u vezi toga. Uglavnom, to ce se redovno azurirati. Onda trebamo vidjeti kad kome godi da igramo partije (pretpostvljam u vecernjim satima?) mada i tu moze i treba biti fleksibilnosti. Ipak ja zelim da nam ovo bude vise razonoda nego obaveza.
Treba takodjer odrediti vremenski limit po potezu da se nebi igralo do beskonacnosti. Trebace nam dakle neka aplikacija (website) gdje se to moze automatski podesiti, jer je tako najprakticnije.
Ako neko ima neke svoje ideje, neka ih slobodno vec sada iznese.
Tabela i pregled kola mogu biti u mom prvom postu, a mozda je bolje da napravimo i novu temu samo za tu svrhu. Vidjet cemo jos u vezi toga. Uglavnom, to ce se redovno azurirati. Onda trebamo vidjeti kad kome godi da igramo partije (pretpostvljam u vecernjim satima?) mada i tu moze i treba biti fleksibilnosti. Ipak ja zelim da nam ovo bude vise razonoda nego obaveza.
Treba takodjer odrediti vremenski limit po potezu da se nebi igralo do beskonacnosti. Trebace nam dakle neka aplikacija (website) gdje se to moze automatski podesiti, jer je tako najprakticnije.
Ako neko ima neke svoje ideje, neka ih slobodno vec sada iznese.

Ostavi ovu temu do petka kao ono prijave, a poslije petka samo stavi chat gore pored imena, i ovdje da chatamo.
Otvoris novu temu, zakljucas je i tu stalno edituj tabelu. Eh sad, da li rezultate stavljati u tu temu ili napraviti jos jednu ne znam.
Mozda bi bilo bolje da napravis tu jos jednu temu i u prvom postu ti bude tabela, koju stalno editujes, a u ostalim postovima pises rezultate
Sad je na tebi da odlucis kakav ce sistem igre biti i na kojoj stranici cemo igrati
Što se tiče satnica, daš nam neki dan i sad protivnici se moraju prilagoditi u koliko će igrati i to je to. Npr. neko da ima neku vrstu Wild Carda ako ne može taj dan da igra, da odlozi za neki drugi
Eto neki prijedlozi
Otvoris novu temu, zakljucas je i tu stalno edituj tabelu. Eh sad, da li rezultate stavljati u tu temu ili napraviti jos jednu ne znam.
Mozda bi bilo bolje da napravis tu jos jednu temu i u prvom postu ti bude tabela, koju stalno editujes, a u ostalim postovima pises rezultate

Sad je na tebi da odlucis kakav ce sistem igre biti i na kojoj stranici cemo igrati
Što se tiče satnica, daš nam neki dan i sad protivnici se moraju prilagoditi u koliko će igrati i to je to. Npr. neko da ima neku vrstu Wild Carda ako ne može taj dan da igra, da odlozi za neki drugi
Eto neki prijedlozi
Ja te volim, volim Željo..
I ja bi da povucem prijavu.
Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 27 avg 2013, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.