Stole iz Bora je napisao/la:
AVAZ
Ma nema se za ovo sta reci,ja mislim da je Zeljo u pravu,ne treba dalje prodavati obraz ako je to vec do sada bio slucaj,ili nek legne lova kako treba,ili nek nikako i ne legne,pa nek Coca igra u olimpiku ako zeli...ako nas senegal maltretira za svoja prava,imamo valjda i mi neka prava za svoju djecu...to je sada normalna pojava u svijetu i mislim da se trebamo drzati tog pravila i mi,ne treba se vise zezati sa imenom kluba nego treba gledati svoju korist,a u ovom slucaju Panionis je sasvim normalan evropski klub koji bi u slucaju da je zainteresovan bez problema trebao dati cifru koju bi zapravo morali dati,zalosno je sto svi gledaju BiH kao da smo Somalija,pa misle da mogu dati za kafu i da dobiju igraca kojeg zele...za to smo krivi mi sami,jer su do sada zaista davali za kafu za nekog igraca,treba to promijeniti iz korijena,bez obzira da li nasem "kapitenu" trebamo izaci u susret ili da li su obje strane u ovom slucaju ispale korektne..ovo je sansa da vratimo izgubljenu lovu za Senegalce,po ko zeli,bujrum...ako ne daju,onda nista,sa 20 000 eura bi izgubili i obraz i igraca a nista prakticno ne bi zaradili