Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 avg 2013, 02:36

Ispo je supak i sta sad ? I on je skonto da je ispo supak pa se odlucio na kraju da igra za nas. Glupost je vracati se stoti put na istu temu.
Najjace kad je neko napiso da je odlucio igrati za BiH zbog nastupa na SP a Svicarcima izgledniji odlazak tamo nego nama :lol:
Plaho,i Brazil bi pobjedili sa njim,ovako nista....
Ma ja, Otmaru drago sto je otiso. :D
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 23 avg 2013, 02:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2013, 02:37

Honorar je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Honorar je napisao/la:Vrijeme ce pokazat' ko je bio u pravu a do tad.. ;)
Vrijeme je promjenjivo oblacno sa povremenom grmljavinom.Uglavnom lose.
Tacno su neki kao vrijeme,promjenjivi.Da je ovaj kojim slucajem ostao kod Hitzfe nastavilo bi mu se sa spominjanjem bliznjih,ovako je zayeb'o i Robbena.Samo sto to drugi klubovi ne vide.
..a do tad nabijajmo postove.. :lol: Najjaci si tebra..
Nabio bi i ti,da ne mjenjas nickove k'o carape.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 23 avg 2013, 02:43

Harishp>
Burazeru moj, da se vodis zdravim razumom a ne onim sta procitas kod FahrA sigurno ti ne bi trebalo 17 milja postova da izneses svoje misljenje.

Ovako ti i dalje nastavljas pljuvati po momku koji je de facto podnio zahtjev za promjenu sportskog drzavljanstva isto kao sto je to birvaktile radio Miske, Medo, Mujdza, Pjanic, Begovic.. Razumijes sta hocu da ti kazem? Nekad se dobro suzdrzati i birati bitke a ne lajati "na prvu" ili sto bi nas narod u Cazinu, Foci, Banjaluci i St. Loisu rek'o nemoj srat' jer nikad ne znas kad ces to sto si pos-r'o morat' polizat'..

Budi dobar malisha..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2013, 02:50

@Honorarni malisa :lol:
Upravu si suvise je neko tezak da bi se to polizalo.
Nije to ni prva,ni druga vec zadnja.
i u pravu si jos jednom,ima tu tezih a isto tako i lakih kategorija u vezi tih nabrojanih.
Neki su na prvi poziv BIH repke se odmah odazvali,a neki vagali do samog kraja i usput uprskali i sefa i stanicu..
Razlika drasticna.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 avg 2013, 02:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 23 avg 2013, 02:56

harishp je napisao/la:@Honorarni malisa :lol:
i u pravu si ima tu tezih a isto tako i lakih kategorija u vezi tih nabrojanih.
Neki su na prvi poziv BIH repke se odmah odazvali,a neki vagali do samog kraja i usput uprskali i sefa i stanicu..
Razlika drasticna.
Brate imas problem.. Ko o cemu ti o go-vn-ima.. I agresivan si previse brate.. Biraj bitke pobogu..

I Hajrovic se odazvao na prvi poziv. Osim ako si dovoljno neozbiljan pa da ono prije toga, ono pozivanje na kafu u Sloveniju, smatras ozbiljnim pozivom u repku..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2013, 02:59

Honorar je napisao/la:
Razlika drasticna.
Brate imas problem.. Ko o cemu ti o ****.. I agresivan si previse brate.. Biraj bitke pobogu..

I Hajrovic se odazvao na prvi poziv. Osim ako si dovoljno neozbiljan pa da ono prije toga, ono pozivanje na kafu u Sloveniju, smatras ozbiljnim pozivom u repku..
Buraz mu znaci ''budala'',jer je taj poziv''na kahvu'' smatrao itekako ozbiljnim????Zanimjlivo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 23 avg 2013, 03:07

harishp je napisao/la:
Honorar je napisao/la:
Razlika drasticna.
Brate imas problem.. Ko o cemu ti o ****.. I agresivan si previse brate.. Biraj bitke pobogu..

Buraz mu znaci ''budala'' taj poziv smatrao itekako ozbiljnim????Zanimjlivo.
Nisam nigdje napisao da ikoga smatram budalom pa tako ni mladjeg Hajrovica. Cinjenica je da je Pape izasao u novine i pred kamere i rekao da nema koristi od starijeg Hajrovica dok ne promjeni klub i ne zaigra na visem nivou. U isto vrijeme savez, da li bez Papetovog znanja to se ne zna, salje pozive poznatoj cetvorki u Sloveniju na druzenje. Kontradiktornost s nase strane je sigurno uticala na razvoj situacije a ti ma koliko prezirao Hajrovica, s tom cinjenicom se moras sloziti.

Da se radilo ozbiljno s nase strane i da Pape nije isao da "Hvata za kapu Halilovica", da prica nebuloze o Izetu ili da prica kako nije gled'o Kolasinca nego je gled'o Barca-Milan, sigurno je da do ove situacije ne bi doslo i da bi do sada svi znali na cemu smo a ti bi bio kraci za par stotina komentara ispunjenih uvredama na racun starijeg Hajrovica. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2013, 03:11

@Honorarni ja fakat zavrsavam svu konverzarciju u vezi ovog.Poceo si na kraju da spominjes kockastog veceg Hrvatinu i od bana Jelacica Halilovica i hvatanje za kapu,pametnom dovoljno a budali ni to nije dosta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 23 avg 2013, 03:34

harishp je napisao/la:@Honorarni ja fakat zavrsavam svu konverzarciju u vezi ovog.Poceo si na kraju da spominjes kockastog veceg Hrvatinu i od bana Jelacica Halilovica i hvatanje za kapu,pametnom dovoljno a budali ni to nije dosta.
Ti si stvarno pun prezira majstore..

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 23 avg 2013, 03:37

Golemo postoji forumasa koji uzimaju Harishp-a ozbiljno :D.
Sve kontam, vjerovatno su mladi, ili su novi na forumu.

Hajrovica sam gledao prvo poluvrijeme veceras protiv Viola, i nije los bio, moze nam jako dobro doci, i nadam se da ce sto prije dobiti poziv kako bi nekim igracicima koje Susko, iz samo njemu poznatih razloga gotivi, pokazao da je kvalitetniji, i da zasluzuje mjesto u timu.

To sto su neki mediji prenosili neka prepucavanja sa nasim igracima su samo vijesti u koje vjeruju gore spomenuti profili ljudi, tako da cemo to zanemariti, i na prvo mjesto staviti cinjenicu da se trebamo pojacati pred SP.

Izet desno, Lula lijevo, Dzeko isturen, iza njih Medo, Pjana, i neka radilica..i to je to.
Sve ostalo na klupicu.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 23 avg 2013, 03:40

velez_mostar je napisao/la:Golemo postoji forumasa koji uzimaju Harishp-a ozbiljno :D.
Sve kontam, vjerovatno su mladi, ili su novi na forumu.

Hajrovica sam gledao prvo poluvrijeme veceras protiv Viola, i nije los bio, moze nam jako dobro doci, i nadam se da ce sto prije dobiti poziv kako bi nekim igracicima koje Susko, iz samo njemu poznatih razloga gotivi, pokazao da je kvalitetniji, i da zasluzuje mjesto u timu.

To sto su neki mediji prenosili neka prepucavanja sa nasim igracima su samo vijesti u koje vjeruju gore spomenuti profili ljudi, tako da cemo to zanemariti, i na prvo mjesto staviti cinjenicu da se trebamo pojacati pred SP.

Izet desno, Lula lijevo, Dzeko isturen, iza njih Vedo, Pjana, i neka radilica..i to je to.
Sve ostalo na klupicu.
Istina novi sam. Fasciniraju me pojave poput Harisa. Pojave koje zivot svoj poklanjaju manje bitnim stvarima.

Kao sto je naprimjer ovaj forum.. :)

Isko ce nam valjat', u to nema sumnje. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2013, 03:46

Kako to @odmostarac odgolema, selektira i stavi na klupicu i kamen mu se Hercegovacki smije :lol: .
@Honorarni ako si novi,onda ces nauciti,valjda,nadati se.
Da u dosta navrata se dizu oni igraci kojima je zadnja opcija bila BIH se na kraju dizu u nebesa,dok oni igraci koji su kako rekoh na prvi poziv se odazvali, nalazi hiljadu mana.
Tako to hoda kod Bosancerosa,valjda.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 avg 2013, 03:48, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 avg 2013, 03:48

Cekaj, je li odradio Izmo vojni rok? :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2013, 03:49

Cartman je napisao/la:Cekaj, je li odradio Izmo vojni rok? :lol:
Jest u Svajcarskim Nedzaricima :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 23 avg 2013, 03:53

harishp je napisao/la:Kako to @odmostarac odgolema, selektira i stavi na klupicu i kamen mu se Hercegovacki smije :lol: .
@Honorarni ako si novi,onda ces nauciti,valjda,nadati se.
Da u dosta navrata se dizu oni igraci kojima je zadnja opcija bila BIH se na kraju dizu u nebesa,dok oni igraci koji su kako rekoh na prvi poziv se odazvali, nalazi hiljadu mana.
Tako to hoda kod Bosacerosa,valjda.
Pa, prvo ti je Susko taj kojima je zadnja opcija bila BiH, spas karijere, nesto sto bi mu moglo naci angazman barem u francuskom drugoligasu, zasto njemu dajes bezrezervnu podrsku??Mozda zato sto "navijas" za FK Sarajevo, pa ti je to dovoljno.
Pokusaj onda to malo mozda sto imas ukljuciti, i skontati da ce Izet donijeti kvalitet, i da sentimentala ne postoji.

Moram priznat' da sam se nasmijao fori "odmostarac", valjda sto sam raspolozen, pa su mi cak i tvoje seoske fore u neka doba ok. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2013, 03:56

@odmostarac,nije to fora,to je istina.Ti vidis Mostar,samo kad je tepa,i prodaja kajmaka i sira.I to preko streama.Bolje bi ti bilo da si stavio Turbina od Jablanice,jer su ti haman oni blize.
P.S Izmo ni Hullu ili Skakavcima cestito ne moze pomoci,a da repci pomaze.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 avg 2013, 04:03, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 23 avg 2013, 04:01

harishp je napisao/la:@odmostarac,nije to fora,to je istina.Ti vidis Mostar,samo kad je tepa,i prodaja kajmaka i sira.I to preko streama.Izmo ni Hullu ili Skakavcima cestito ne moze pomoci,a da repci pomaze.
Drama si me provalio, cudo si! :D

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 23 avg 2013, 04:10

Haris i Cartman jeste li vas dvojica dezurni ovdje? Grad pun zena a vi Kozaracko opleli. :roll:

Hajrovica nisam dizao u nebesa niti mislim to raditi samo smatram da nam moze valjati isto kao sto nam je valjao i Misimovic i Begovic i Mujdza i Pjanic i Medunjanin i svi drugi hajmo reci "pokajnici". A siguran sam da cim debituje da ce u tvom vodicu kroz zivot Avazu osvanuti kako je jedva docekao prve minute medju zmajevima. Ne znam samo sta's onda reci jer ako tata Fahro kaze da je tako onda je tako..

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 23 avg 2013, 04:28

Honorar je napisao/la:Haris i Cartman jeste li vas dvojica dezurni ovdje? Grad pun zena a vi Kozaracko opleli. :roll:

Hajrovica nisam dizao u nebesa niti mislim to raditi samo smatram da nam moze valjati isto kao sto nam je valjao i Misimovic i Begovic i Mujdza i Pjanic i Medunjanin i svi drugi hajmo reci "pokajnici". A siguran sam da cim debituje da ce u tvom vodicu kroz zivot Avazu osvanuti kako je jedva docekao prve minute medju zmajevima. Ne znam samo sta's onda reci jer ako tata Fahro kaze da je tako onda je tako..
Harishp ti je pravolinijski dezurni lik ovdje, sa postovima koji nemaju nikakvog smisla, bitno je samo da ih je sto veci broj.
Postovi su mu pretezno kroz neku seosku metaforu koju samo on, i mjestani ruralnog podrucja razumiju.
Jako cijeni Susica, mozda zato sto se zove Safet, a mozda i zbog toga sto im je nivo inteligencije, i vokabular na slicnom nivou.
U svakom slucaju, s njim mozes ponekad "ubit' vrijeme", jer je on uvijek tu.
Nije on los, zapravo, ok je lik, dobricina...samo je pogresno nastrojen, i nije bas "u toku".

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 avg 2013, 04:53

Ciji je dupli nick ovaj moronar? Spomenuo ga nisam, a nesto se prsi. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, HariTz, kakarut, Lekqqq1921, No99, xinxee i 45 gostiju.