Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

kimbo
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la kimbo » 22 avg 2013, 23:16

ja njega vidim kao Misimovicevu zamjenu u nasoj repci. Njih dvojica na terenu nema sanse ovaj nikako ne trci unazad nit je nesto vele prodoran sve mu je u 10 metara trk , sut , asist, lopt po zemlji. To sto radi radi super stavit ga kao 10-ku ..ubitacan je .. krilo moze ako ce Mujdza da sparta za njega .. ako nema Mujdze nea sanse da ga bilo ko drugi moze zakrpiti ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 22 avg 2013, 23:36

Svicarski mediji su prosle sedmice objavili, da bi u slucaju prolaska Schalkea u Ligu Prvaka, Valentin Stocker(FC Basel) presao u Schalke i da je to navodno vec dogovoreno.
Ako se taj transfer ostvari, Basel ce dovesti Izeta Hajrovica kao zamjenu za Stockera. Navodno bi platili 6 000 000 za njega. Ostaje da vidimo kako ce Schalke proci sa Grcima.
Ako bi se to sve ostvarilo kao sto pisu, ja to vidim kao bolje rjesenje nego da ide u lige petice jer je jos mlad i mora raditi mentalno na sebi.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 22 avg 2013, 23:39

pa ne bi mu bilo loše da odigra jedno 2-3 sezone u Baselu .. 21 mu je godina, vrijeme je pred njim :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 22 avg 2013, 23:41

Samo se jos na ovim prostorima za igraca koji ima 22 godine kaze da je jos mlad,dok su u Evropi to igraci u najboljim igrackim godinama i nerijetko nosioci igre svojih klubova i reprezentacije.

mancity
Kontakt:

Post Postao/la mancity » 22 avg 2013, 23:54

Miske10 je napisao/la:Samo se jos na ovim prostorima za igraca koji ima 22 godine kaze da je jos mlad,dok su u Evropi to igraci u najboljim igrackim godinama i nerijetko nosioci igre svojih klubova i reprezentacije.
I ti ga sad pretjera, pa nisu svi Messi. uostalom sta fali Baselu, zadnjih godina redovno u Ligi Prvaka. Sta bi htjeo bolje
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 23 avg 2013, 00:17

Miske10 je napisao/la:Samo se jos na ovim prostorima za igraca koji ima 22 godine kaze da je jos mlad,dok su u Evropi to igraci u najboljim igrackim godinama i nerijetko nosioci igre svojih klubova i reprezentacije.

Popij ti lijekove, pa dodi na forum.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 avg 2013, 00:19

Igrac sa 22 godine nije mlad? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VELA HAVLE VELI LUKA VELI JOZE :mrgreen: :lol:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2013, 00:27

Ode Izmo u Lazio-Petkovic se usuti.
Ode Izmetaga u Hull,ljudi se brze bolje vratili kuci nakon skautiranja.
Ma ode Hajran u Basel,samo ako smaknu,utope jednog drugog kod momciluke.
Istina je nigdje Izmetaga iz Skakavaca nece,barem ne ovu sezonu gotovo sigurno.
P.S nije ni Hitzfo izgorio po glavi,zato nam i jeste opcija u repci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 23 avg 2013, 00:57

kimbo je napisao/la:ja njega vidim kao Misimovicevu zamjenu u nasoj repci. Njih dvojica na terenu nema sanse ovaj nikako ne trci unazad nit je nesto vele prodoran sve mu je u 10 metara trk , sut , asist, lopt po zemlji. To sto radi radi super stavit ga kao 10-ku ..ubitacan je .. krilo moze ako ce Mujdza da sparta za njega .. ako nema Mujdze nea sanse da ga bilo ko drugi moze zakrpiti ...
On izgleda i ne igra kalsicno krilo u klubu, vise je on kao neki drugi spic, u tom i jest fora sto se nije puno vracao...
U drugom timu sa drugom taktikom on moze praviti cuda ;)
Zamisli da ispred sebe ima Dzeku i Vedu a u sredini(pored sebe) Misketa... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 23 avg 2013, 01:19

Biseri,cemu vrijedjanje,vrijedjam li ja vas?Nisam napisao da igrac sa 22 nije mlad,vec da nije TOLIKO mlad pa da mu kao treba da se jos kali,to je bio odgovor na ovakvu vrstu postova.I Gotze je mlad,da je Bosanac neki strucnjaci s foruma bi mu preporucili da se jos kali u Ninbergu bar dok ne napuni 27.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 avg 2013, 01:25

pa u ex YU je postojao zakon da igrac ne smije igrati za strani tim do 28. (cini mi se). Pa su svi oni koji su otisli napravili i vise nego odlicne karijere vani ;)

Sto rece jedan forumas, pa nisu svi Messi da sa tim godinama budu nosioci svoje ekipe
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 avg 2013, 01:35

Miske zeli reci da se igrac u danasnjem fudbalu ne kali i nije vise potencijal sa 22 godine. Naravno ako je u pitanju neka klasa sto se od Hajrovica sada i ocekuje da postane. Sa 22 godine igrac danas treba da bude vec formiran i da prevazidje epitet "potencijala".

Odlaskom u Basel bi on napredovao vise nego da ode u Ligu Petice (barem sto se tice njegove forme i igranja za reprezentaciju).

Ta poredjenja sa Misimovićem nisu na mjestu. Od naših igrača mene najviše podsjeća na Ibričića, s tim da može(?) imati puno uspješniju karijeru.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 avg 2013, 01:39

Zaboravite Basel, barem dok Salaha ne prodaju. Pored njega se ni puno bolji igrac od Hajrovica ne bi mogao nametnuti a problem je sto su obojica najjaca na desnom krilu, no polivalentnost je odlika danasnjih kvalitetnih igraca pa bi se jedan od njih dvojice morao prilagoditi nekoj drugoj poziciji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 23 avg 2013, 01:51

harishp je napisao/la:Ode Izmo u Lazio-Petkovic se usuti.
Ode Izmetaga u Hull,ljudi se brze bolje vratili kuci nakon skautiranja.
Ma ode Hajran u Basel,samo ako smaknu,utope jednog drugog kod momciluke.
Istina je nigdje Izmetaga iz Skakavaca nece,barem ne ovu sezonu gotovo sigurno.
P.S nije ni Hitzfo izgorio po glavi,zato nam i jeste opcija u repci.
Kakvo inteligentno zapazanje. Gigant si. K'o Seo rusilac. Majke ti jel ti 17 hiljada postova znaci da nemas zivot izvan ovog foruma ili si umislio sebi da je vise = bolje? I prestani vrijedjat' momka, vidis li da si isp'o ppk a ne duhovit

Hajrovic ce, ukoliko zaigra za nas, pokazati se kao velika Hitzifildova greska u to sam 100% siguran.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2013, 02:09

@Honorarni ne gigantisi.
Hitzfo vecinom tokom svog radnog staza tanko grijesi.
P.S Da je bogdo u vezi ovoga napravio iznimak :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 avg 2013, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 avg 2013, 02:11

harishp je napisao/la:Hitzfo vecinom tokom svog radnog staza tanko grijesi.
P.S Da je bogdo do kraja se izgrijesio u vezi ovoga :lol:
Vec se pokajao. ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2013, 02:15

Amar Dzeko je napisao/la:
harishp je napisao/la:Hitzfo vecinom tokom svog radnog staza tanko grijesi.
P.S Da je bogdo do kraja se izgrijesio u vezi ovoga :lol:
Vec se pokajao. ;)
Plaho,i Brazil bi pobjedili sa njim,ovako nista....
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 23 avg 2013, 02:21

Vrijeme ce pokazat' ko je bio u pravu a do tad.. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2013, 02:28

Honorar je napisao/la:Vrijeme ce pokazat' ko je bio u pravu a do tad.. ;)
Vrijeme je promjenjivo oblacno sa povremenom grmljavinom.Uglavnom lose.
Tacno su neki kao vrijeme,promjenjivi.Da je ovaj kojim slucajem ostao kod Hitzfe nastavilo bi mu se sa spominjanjem bliznjih,ovako je zayeb'o i Robbena.Samo sto to drugi klubovi ne vide.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 23 avg 2013, 02:36

harishp je napisao/la:
Honorar je napisao/la:Vrijeme ce pokazat' ko je bio u pravu a do tad.. ;)
Vrijeme je promjenjivo oblacno sa povremenom grmljavinom.Uglavnom lose.
Tacno su neki kao vrijeme,promjenjivi.Da je ovaj kojim slucajem ostao kod Hitzfe nastavilo bi mu se sa spominjanjem bliznjih,ovako je zayeb'o i Robbena.Samo sto to drugi klubovi ne vide.
..a do tad nabijajmo postove.. :lol: Najjaci si tebra..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Normus90 i 24 gosta.