Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Ova tema se mora posjećivat redovno :kava:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Zamislite da neko ovako postavi vašu mamu,tetku,sestru,prijateljicu,nanu... 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ili ono čak vas da postavi, aj koji bi to šok bioLBJ MVP je napisao/la:Zamislite da neko ovako postavi vašu mamu,tetku,sestru,prijateljicu,nanu...

PS:Ja ne otkrivam identitete

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Taman da prebiješ familiju jer te bruka po forumima.LBJ MVP je napisao/la:Zamislite da neko ovako postavi vašu mamu,tetku,sestru,prijateljicu,nanu...
- legenda reala
- Kontakt:
AgresivnoDjubre je napisao/la:@badr hari
Nemoj misliti da mu niko nista ne smije,to mozda on sebi umislja,al on je jos pocetnik,mlad je decko.![]()
![]()
A da se udara strasno i to nije istina.Mozda se udara al u kategoriji pjetilici-pioniri.

Ovo sam čeko

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
LBJ MVP je napisao/la:Zamislite da neko ovako postavi vašu mamu,tetku,sestru,prijateljicu,nanu...
Bio bih zahvalan da neko postavi neku od mojih tetki, stvarno me nerviraju kad počnu da zvocaju na porodičnim okupljanima.
Smoke Weed Everyday!
Ako imaš kakvu ispod 45, da nije debela i ruzna, nego da vodi brigu o tijelu javi se u PPEvoMene je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Zamislite da neko ovako postavi vašu mamu,tetku,sestru,prijateljicu,nanu...
Bio bih zahvalan da neko postavi neku od mojih tetki, stvarno me nerviraju kad počnu da zvocaju na porodičnim okupljanima.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Imam jednu, al' to je jedina koja ne zvoca puno pa mi je nje žao. Ostale nažalost ne odgovaraju opisu. 

Smoke Weed Everyday!
- Consigliere
- Kontakt:
Steph je napisao/la:Taman da prebiješ familiju jer te bruka po forumima.LBJ MVP je napisao/la:Zamislite da neko ovako postavi vašu mamu,tetku,sestru,prijateljicu,nanu...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
E je*i se ti jarane, taman sam se obradov'o a onoEvoMene je napisao/la:Imam jednu, al' to je jedina koja ne zvoca puno pa mi je nje žao. Ostale nažalost ne odgovaraju opisu.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Nije tetka, ali jeste rodica

Da je malo dalja rodica zenio bih je

Da je malo dalja rodica zenio bih je

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Topli pozdravi za rodicu 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
shut up and take my money 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:shut up and take my money

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Sredi mi rodicu stan cu na tebe prepisati.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Samo stan !?AgresivnoDjubre je napisao/la:Sredi mi rodicu stan cu na tebe prepisati.

Ne volim ulaziti na njen profil upravo iz razloga sto mi je rodica

- Trequartista
- Kontakt:
Ma i Želju bi on zavolio ako treba... 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Auto ?
Samo mi reci jel udata ?
Samo mi reci jel udata ?

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
a idi u k... jarane, nmg 3 put zaredom dr..
(šalim se
)

Slobodna kao ptica u letu 

Trenutno korisnika/ca: chelsea358, ELDIABLO20, jasmin10 i 11 gostiju.