Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

djoleprijedor
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la djoleprijedor » 22 avg 2013, 22:45

Damian je napisao/la:@djole nije bitno sta ti mislis 8-) 8-)
To što mislim ja,misli i moj narod o tim likovima,ali nećemo dalje o ovome,jer ode u politiku,a ovo je tema JSL.
Mens sana in corpore sano.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 22 avg 2013, 22:47

djoleprijedor je napisao/la:
Damian je napisao/la:@djole nije bitno sta ti mislis 8-) 8-)
To što mislim ja,misli i moj narod o tim likovima,ali nećemo dalje o ovome,jer ode u politiku,a ovo je tema JSL.
Vezano za tvoj prvi post , nije ni bitno jesu li oni nevini, mandzu bi trebali docekati kao ovi supica...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 avg 2013, 11:21

DANTES je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Jasna poruka:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/ekstrem ... ati/111952
pitam se šta bi rekao da navijači npr Partizan ili Zvezde ovo poriče npr Mandzukicu?
Hm, postoji velika mogucnost da cu biti pogresno shvacen (nece mi biti prvi put, ne brinem se), ali brkas pojmove. Supic je igrao za nasu reprezentaciju, svi su ga gotivili zbog toga sto je branio kada nam je golman bio prijeko potreban; uostalom zbog onog meca kontra Turske si je nasao (ok, kasnije se nije snasao, al' to je drugi par cipela) angazman u Anorthosisu. Eh, kada jedan takav igrac (covjek, ako bas hoces) koji je sa nasim reprezentativcima zivio i disao JASNO I GLASNO PODRZI MLADICA, onda mi tu nemamo sta pricati. Glupan na kvadrat. Dodajmo da je nacionalista, sovinista i vuk u ovcijem tijelu. Ovakvom bih ja automatski uzeo pasos i otjerao u 3pm. Ali eto, stavimo znake navoda izmedju njega i Mandzukica, jer ipak je Mandzukic srbijanski reprezentativac koji je velicao Gotovinu. :roll: Valjda ti je jasna razlika izmedju Mandzukica i Supica. Kad pogledam s ove tacke, ova dva slucaja su bukvalno neuporediva.

Treba kazniti svakog ko promovise politiku preko sportskih terena, pa makar se on zvao i Leo Messi. Eh, problem je sto mi zivimo u ovakvom okruzenju gdje ljudi svrsavaju kad neki sportista pokaze koliki je "patriota".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 avg 2013, 12:18

hm pazar je u srbiji, zar ne? onda po tvojoj logici šta? razlike nema... supic jeste državljanin bih kao i još drugih 1,5 miliona srba i on dijeli stav većine njih... e sada. ja sam protiv svakog mijesanja sporta i politike... treba kazniti svaki pokušaj istog.... i još nešto... to što mi svi stalno živimo u prošlosti i forsiramo ono malo stvari koje nas razdvajaju nije i ne može biti nikako dobro... svaka priča političara, svaki predizborni govor čim shvate da je tijesno odmah se počne o tome ko je kome nanio više zla i ko je koga više ubio... najtužnije je što tu nikoga zaista nije briga za žrtve... one su samo sredstvo za postizanje cilja.. a mi kao ovce stalno im dozvoljavamo da manipulišu sa nama... ne treba da se zaboravi, ali Balkan je neko bolesno nekrofilno društvo u kojem su mrtvi važniji od živih... ali i to ne radimo na human način... to nam je izgovor za mržnju i nacionalizam... a nacionalizam je bio i ostao poslednje utočište hulja...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 23 avg 2013, 14:29

DANTES je napisao/la:hm pazar je u srbiji, zar ne? onda po tvojoj logici šta? razlike nema... supic jeste državljanin bih kao i još drugih 1,5 miliona srba i on dijeli stav većine njih... e sada. ja sam protiv svakog mijesanja sporta i politike... treba kazniti svaki pokušaj istog.... i još nešto... to što mi svi stalno živimo u prošlosti i forsiramo ono malo stvari koje nas razdvajaju nije i ne može biti nikako dobro... svaka priča političara, svaki predizborni govor čim shvate da je tijesno odmah se počne o tome ko je kome nanio više zla i ko je koga više ubio... najtužnije je što tu nikoga zaista nije briga za žrtve... one su samo sredstvo za postizanje cilja.. a mi kao ovce stalno im dozvoljavamo da manipulišu sa nama... ne treba da se zaboravi, ali Balkan je neko bolesno nekrofilno društvo u kojem su mrtvi važniji od živih... ali i to ne radimo na human način... to nam je izgovor za mržnju i nacionalizam... a nacionalizam je bio i ostao poslednje utočište hulja...
I šta to dokazuje? Nađi podatke sa popisa iz 2011. i vidi ko tamo živi. Najlakše se pravit' grbav.

Nego ti hajde u BL pa tamo objašnjavaj da je taj grad u BiH, kad si već neki strogi legalista.

Supiću nije mjesto u FK Novi Pazar, to ne kažu samo Ekstremi ili Torcida, to misle svi i u klubu i u gradu, s čim se ti očito ne možeš pomiriti.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 avg 2013, 15:35

@Dantes

Pa veci je nacionalista Supic od svih navijaca Novog Pazara. Mojne se pravit slijep (da ne upotrijebim neki drugi pridjev). Prvio dio tvog posta bi trebao izazvati gadjenje i povracanje kod svakog normalnog covjeka. Mijenjanje teza kako tebi odgovara. Zelim da vjerujem kako si se lose izrazio, a ne kako uistinu tako mislis.

Budi mi pozdravljen.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 avg 2013, 18:21

@duke BL je u BiH to je činjenica i stvarno stanje stvari.... nije na marsu, nije u srbiji već u RS u BiH... baš kao je NP u Srbiji... to je stanje stvari....
@monolog nema tu ništa gadljivo samo dovodim tvoju logiku u pitanje... mi svi moramo već jednom shvatiti da su i oni drugi tu, i da nikud neće otići.... širenje mržnje tome ne pomaže... zato sam protiv svakog kacenja nesportskih stvari na sportske forume... bar sport poštedimo demagoskih sranja i jeftine šovinističke, i fašističke retorike...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 23 avg 2013, 18:28

DANTES je napisao/la:@duke BL je u BiH to je činjenica i stvarno stanje stvari.... nije na marsu, nije u srbiji već u RS u BiH... baš kao je NP u Srbiji... to je stanje stvari....
@monolog nema tu ništa gadljivo samo dovodim tvoju logiku u pitanje... mi svi moramo već jednom shvatiti da su i oni drugi tu, i da nikud neće otići.... širenje mržnje tome ne pomaže... zato sam protiv svakog kacenja nesportskih stvari na sportske forume... bar sport poštedimo demagoskih sranja i jeftine šovinističke, i fašističke retorike...
I Novi Pazar je onda očigledno u Sandžaku, u Srbiji.

Možemo Monolog, ti i ja poštedit' sport politike, al ako misliš da ćeš pomoć' sportu tako što ćemo ignorisat' činjenicu da se u sport debelo uplela politika, onda se grdno varaš.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 avg 2013, 18:35

odlično ja znam da je sport leglo političkog ološa i to.ne samo kod nas na Balkanu znamo šta se dešavalo kroz istoriju sporta i koliko se MOK, FIFA I UEFA drže svojih svetinja o nemješanju sporta i politike...
samo želim da poštedimo ovaj sjajni forum te teške priče... znaš kakvi smo svi mi.kada se potegne pitanje politike, istorije i sličnih sranja....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 23 avg 2013, 18:42

DukeOfWellington je napisao/la:
DANTES je napisao/la:@duke BL je u BiH to je činjenica i stvarno stanje stvari.... nije na marsu, nije u srbiji već u RS u BiH... baš kao je NP u Srbiji... to je stanje stvari....
I Novi Pazar je onda očigledno u Sandžaku, u Srbiji.

Možemo Monolog, ti i ja poštedit' sport politike, al ako misliš da ćeš pomoć' sportu tako što ćemo ignorisat' činjenicu da se u sport debelo uplela politika, onda se grdno varaš.
Kad već bubaš,onda se bar edukuj pa nas poštedi svog (ne)znanja i provociranja.....RS je međunarodno priznat entitet,a Sandžak ili Raška je samo oblast u Srbiji kao što je to Semberija,Krajina,Hercegovina,Podrinje ili neka druga istorijsko-geografska cjelina u BiH...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 23 avg 2013, 20:19

Ovdje prestaje svaka daljnja diskusija. Imate poruke, druge forume itd itd.
Sve što nema veze s temom ću pobrisati.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Stoik
Kontakt:

Post Postao/la Stoik » 02 sep 2013, 00:23

FK Čukarički - FK Vojvodina 0:0

Fotografije: link

Izveštaj: link

slika

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 sep 2013, 23:04

super utakmica vojvodina-partizan, baš sam prijatno iznenadjen. nije mi jasno onoliko mali broj najvatrenijih navijaca vojvodine u odnosu na navijace partizana :roll: ipak se igralo u novom sadu, nije valjda da i tamo raja više navija za zvezdu/partizan nego za vojvodinu :roll:
nema potpisa

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 sep 2013, 23:19

Navijaci Vojvodine su u nekom internom sukobu i raskolu! Zbog toga manja posjeta... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 02 okt 2013, 09:09

Admir_Sa je napisao/la:super utakmica vojvodina-partizan, baš sam prijatno iznenadjen. nije mi jasno onoliko mali broj najvatrenijih navijaca vojvodine u odnosu na navijace partizana :roll: ipak se igralo u novom sadu, nije valjda da i tamo raja više navija za zvezdu/partizan nego za vojvodinu :roll:
Tamo dosta raje navija i za FK Novi Sad :D

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 02 okt 2013, 13:49

U pravu je Admir, Firma u poslednjih godinu ipo itekako ima problema.

Od mečeva sa vječitima na kojem je na sjeveru bilo 2500 ljudi u kopu, spalo se na nekih 400... A treći klub u zemlji po popularnosti.

bundesk
Kontakt:

Post Postao/la bundesk » 02 okt 2013, 19:12

koji je minut na utakmici radnicki-vojvodina???

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 03 okt 2013, 14:18

Vojvodina nikad nije bila treci klub u Srbiji po popularnosti(broju navijaca). To su price za malu decu...

Firma nema problema....Imali su manji kop na utakmici sa Partizanom jer je podosta njih preseljeno na zapad Karadjordja da bi lecili komplekse nad simpatizerima Partizana koji budu na istoj tribini. Moraju da shvate da vestacki nista ne mogu postici i da NS nikad nece biti grad koji navija za Vojvodinu. Vise je navijaca i Partizana i Zvezde u NS-u nego Vojvodine.

Sto se tice popularnosti i Nis i Kragujevac vise zive za klubove iz tih gradova nego Novosadjani za Vojvodinu.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 06 okt 2013, 19:34

Gledam paralelno Zeljeznicar-Olimpic i Cukaricki-Zvezda,srpska liga kao da je engleska u odnosu na nasu a realno je go urac,pa onda skontam gdje smo mi.....

Stoik
Kontakt:

Post Postao/la Stoik » 06 okt 2013, 21:49

FK Rad - FK Vojvodina 1:2

Fotografije: link

Izveštaj: link

slika

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.