_dreamer_ je napisao/la:Zar on nije bio 100% siguran za SlovenijuIgosss je napisao/la:Filip Adamović otpao iz konkurencije za EP
ko još vodi tri pleja na prvenstvo i drzi u ekipi
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
_dreamer_ je napisao/la:Zar on nije bio 100% siguran za SlovenijuIgosss je napisao/la:Filip Adamović otpao iz konkurencije za EP
bertans nece igrati na ep-u.zaboljisportuBiH je napisao/la:Vidim niko ne komentariše Acin izbor tj koga je izbacio. Iskreno jedina mi je nedoumica bila ko će biti 12-ti igrač. To je ispade Peršić. Ovih ostalih 11 mi je bilo sigurno mada je @neno govorio da je Adamović siguran nisam baš tako mislio mada je po meni on bolja opcija od Peršića. Naravno tada bi Muha ili Gordić bili dvica ali očigledano su neke taktičke varijante bile presudne ili čak to što je Peršić bio tu u kvalama. Također očekivao sam i Mikija prije Peršića zbog igrača kao što je Bertans iz Partizana koje relano nema ko čuvati. Za naše 4-ke je brz a za trojke visok. Zbog toga sam govorio da nam je Preldžić baš tip igrača koji fali. Miki je najbliže njemu ali šut mu je katastrofa (ako nije šta popravio). Kad malo pogledam rostere skoro i nema taakvih igrača pa je i to razlog što je možda Peršić prije. Također pobornik sam da nekad i zasluge trebaju da se gledaju (mada ni kvalitet nije mnogo različit u dnosu na konkurente) i nadam se da će Peršić opravdati povjerenje i naći dobar klub poslije toga. Sretno momčino.
eroor je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:Zar on nije bio 100% siguran za SlovenijuIgosss je napisao/la:Filip Adamović otpao iz konkurencije za EP
Ma znam zaboravih napisati, ali sam zato napisao da skoro i nema takvih igrača u rosterima a tu sam mislio i na njega.Sapce je napisao/la:bertans nece igrati na ep-u.zaboljisportuBiH je napisao/la:Vidim niko ne komentariše Acin izbor tj koga je izbacio. Iskreno jedina mi je nedoumica bila ko će biti 12-ti igrač. To je ispade Peršić. Ovih ostalih 11 mi je bilo sigurno mada je @neno govorio da je Adamović siguran nisam baš tako mislio mada je po meni on bolja opcija od Peršića. Naravno tada bi Muha ili Gordić bili dvica ali očigledano su neke taktičke varijante bile presudne ili čak to što je Peršić bio tu u kvalama. Također očekivao sam i Mikija prije Peršića zbog igrača kao što je Bertans iz Partizana koje relano nema ko čuvati. Za naše 4-ke je brz a za trojke visok. Zbog toga sam govorio da nam je Preldžić baš tip igrača koji fali. Miki je najbliže njemu ali šut mu je katastrofa (ako nije šta popravio). Kad malo pogledam rostere skoro i nema taakvih igrača pa je i to razlog što je možda Peršić prije. Također pobornik sam da nekad i zasluge trebaju da se gledaju (mada ni kvalitet nije mnogo različit u dnosu na konkurente) i nadam se da će Peršić opravdati povjerenje i naći dobar klub poslije toga. Sretno momčino.
po meni je ovo ocekivan izbor
eroor je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:Zar on nije bio 100% siguran za SlovenijuIgosss je napisao/la:Filip Adamović otpao iz konkurencije za EP
Sreca pa ce im Calderon i lull igrati kao bekovi jer su i na pripremama preferirali takav nacin igre sa Rudijem na 3,uostalom logicno je igrati s niskom petorkom kad imas Marka na centru i dva fantasticna pleja ( rubio i calderon)filip13 je napisao/la:
španija vodi 4 playa,ako ćemo i lulla voditi kao playa jer ga igra u realu
elninho_resTO je napisao/la:Sreca pa ce im Calderon i lull igrati kao bekovi jer su i na pripremama preferirali takav nacin igre sa Rudijem na 3,uostalom logicno je igrati s niskom petorkom kad imas Marka na centru i dva fantasticna pleja ( rubio i calderon)filip13 je napisao/la:
španija vodi 4 playa,ako ćemo i lulla voditi kao playa jer ga igra u realu
JHam je napisao/la:I mi vec vodimo 3 PG-a, ne treba nam i 4.(Zack, Gordic, Muha)
wolfi je napisao/la:
Niko ne veliča Adamovića, više se radi o zezi na račun nekih koji su smatrali da je on prilično siguran u 12. A što se tiče ovog dijela o odličnim košarkašima, lično smatram da i najbolji timovi nemaju svih 12 odličnih, već da i neki manje odlični imaju svoje mjesto i svoju ulogu u timu. U svakom slučaju, selektorov izbor ne treba dovoditi u pitanje, on najbolje zna šta mu treba i kako da to sve posloži. Vrijeme će pokazati opravdanost svih njegovih poteza.eroor je napisao/la: A šta može biti drugo u izboru nekog igraca sem kvaliteta, ja ne znam što se Adamović toliko veliča, možda je dobar momak ali za odličnog košarkaša mora da ima mnogo više, za prosječnog igrača ne moze se reci da je dobar.
Evo ti ovaj link,neko je postavio prije dan-dva http://www.basketball-bund.de/livestream" onclick="window.open(this.href);return false;Mitar je napisao/la:Prenosi li ijedna Sat televizija ovo veceras?
za ostale izgleda nece biti prenosaLotus je napisao/la:Evo ti ovaj link,neko je postavio prije dan-dva http://www.basketball-bund.de/livestream" onclick="window.open(this.href);return false;Mitar je napisao/la:Prenosi li ijedna Sat televizija ovo veceras?