Misliš ono za monkya MarcelaRickBlaine je napisao/la:Bolje biti hinja poput Godina, nego rasista :kava:
Poput Biskvita.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Misliš ono za monkya MarcelaRickBlaine je napisao/la:Bolje biti hinja poput Godina, nego rasista :kava:
Poput Biskvita.
Bolje biti i rasista, nego majmun ko Marcelo. :kava:RickBlaine je napisao/la:Bolje biti hinja poput Godina, nego rasista :kava:
Poput Biskvita.
Bolje raditi šta korisno nego život sprčkat u pričanje protiv BarçeRickBlaine je napisao/la:Bolje biti i majmun nego nedojebani lobotomac. :kava:
Pretpostavljam da ti to najbolje znas.RickBlaine je napisao/la:Bolje biti i majmun nego nedojebani lobotomac. :kava:
Gorila.Dzoni je napisao/la:Cuj Marcelo majmun?![]()
Sta je onda Song tito te j3bo?
.LBJ MVP je napisao/la:Gorila.Dzoni je napisao/la:Cuj Marcelo majmun?![]()
Index sačuvaj za toaletRickBlaine je napisao/la:Dat cu ti indeks na uvid iduci put prije nego napises jednu takvu lobotomacku recenicu :kava:
Komentar ti stvarno nije korektan. Ogromna doza bespotrebnog rasizma. Sad si me stvarno iznenadio. Nekad su se banovi za ovo dijelili.Dzoni je napisao/la:Cuj Marcelo majmun?![]()
Nema to veze sa bojom kožeDzoni je napisao/la:Cuj Marcelo majmun?![]()
Plus je i rasista. Mrzi kineze.LBJ MVP je napisao/la:Mi se ovdje prepiremo zbog majmuna i oskarovca.Hajmo se malo udružit pa zaebavat Patetikovce,oni u Diegu Costi imaju oboje.
mah, gdje ce nas 20 na njih dvojicu koliko li ih je vecLBJ MVP je napisao/la:Mi se ovdje prepiremo zbog majmuna i oskarovca.Hajmo se malo udružit pa zaebavat Patetikovce,oni u Diegu Costi imaju oboje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.