AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ma sta ja znam druze Inzaghi je po meni jos ''mlad'' za trenera, nema bas neko preveliko iskustvo u tom poslu, ali ne kazem da nekada nece biti vrhunski trener, koji nam je sada potreban. ja bi najvise opet volio vidjeti Carla Anchelotija na klupi ali to je nemoguce, on je po meni jedan od najbolji trenera, ali ako ne on onda neko slican njemu. eto Prandelija dugo prozivaju, mislim da bi i on bio dobar za Milan, a Inzhagija, gatusa, sedorfa, maldinija i ostale ostaiti za kasnije, neka rade u mladjim kategorijama 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pippo radi dobre stvari u primaveri, on bi definitivno trebao biti nas prvi izbor za par godina.
Vidjet cemo sta ce biti sa Allegrijem, ne treba nikoga unaprijed otpisati, ali mislim da je najizglednije da ce ga naslijediti Prandelli, iduce godine mu istice ugovor tako da ce poslije svjetskog prvenstva biti slobodan.
Ja bi licno najradije volio vidjeti Rijkaarda mada ni ovaj nije los izbor, svakako bi bio iskorak naprijed naspram ovoga sto imamo sad.

Vidjet cemo sta ce biti sa Allegrijem, ne treba nikoga unaprijed otpisati, ali mislim da je najizglednije da ce ga naslijediti Prandelli, iduce godine mu istice ugovor tako da ce poslije svjetskog prvenstva biti slobodan.
Ja bi licno najradije volio vidjeti Rijkaarda mada ni ovaj nije los izbor, svakako bi bio iskorak naprijed naspram ovoga sto imamo sad.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Svi pisete o nekim transferima, skoro zavrsenim, a niko da spomene da ustvari svi cekaju sta ce bit sa utakmicom protiv PSV-a. Nema lige prvaka, nema igraca.. logicno 

pa dobro ovdje se svi nadamo da cemo proci PSV 
nego protiv Verone Milan slavi jedan veliki ljubilej. naime ta utakmica je 4000-ta za Milan, dakle ovdje je sve ubrojano kroz citavu historiju. do sadasnjih 3999 tekmi bilans nam je 1977 pobjeda, 1106 nerijesenih i 916 poraza, uz gol razliku 6871 datih i 4201 primljenih golova.
Grande Milan

nego protiv Verone Milan slavi jedan veliki ljubilej. naime ta utakmica je 4000-ta za Milan, dakle ovdje je sve ubrojano kroz citavu historiju. do sadasnjih 3999 tekmi bilans nam je 1977 pobjeda, 1106 nerijesenih i 916 poraza, uz gol razliku 6871 datih i 4201 primljenih golova.
Grande Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- francobaresi
- Kontakt:
Sandro Mazzola, legenda Intera i italijanskog fudbala:
"Stephan je mlad , imao je trenutke krize, ali to se svima događa. I meni se to dešavalo i tada mi je terener Herrera rekao da budem miran i da ne brinem ,kasnije sam ponovno pronašao formu. El Shaarawy ima važne kvalitete, o tom se ne može raspravljati , i ponavljam , imao je samo pad forme."
"Stephan je mlad , imao je trenutke krize, ali to se svima događa. I meni se to dešavalo i tada mi je terener Herrera rekao da budem miran i da ne brinem ,kasnije sam ponovno pronašao formu. El Shaarawy ima važne kvalitete, o tom se ne može raspravljati , i ponavljam , imao je samo pad forme."
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma faraon je igracina, i sto je najvaznije procepio je opet, pokazao je to u pripremama.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Začepio je usta svima koji su govorili da ga Balotelli 'tuši' 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ovaj dok postane nesto iskusniji, onaj da bude malo manje sebicniji i bit ce to ok. Vazno je da napreduju, vidi se pomak od prethodne sezone, a vremenom ce komunikacija izmedju njih biti sve bolja. Ima da gaze.
Mada, djabe nam ovakav ubojit napad pored onakve sredine. Stvarno greota.

Mada, djabe nam ovakav ubojit napad pored onakve sredine. Stvarno greota.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Balotelli ima kvalitet da bude u rangu Ibrahimovica a El Shaarawy rang Riberyja .. znači odlični, sami vrh ali nikad najbolji na svijetu .. moje misljenje.

S ovakvim igračima bi se moglo igrati i 3-5-2.

Pitanje je: Možete li zamisliti ovako moćan Milan

Nemam ja nista protiv da budu "samo" odlicni poput te dvojice. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
IlPrincipe je napisao/la:vjerujem da nije ni vidio sta pise na majici ..

- IlPrincipe
- Kontakt:

Xavi,Aubameyang,Ibra,Bale mnogi drugi ..

I onda kažu Galliani majstor mercata...IlPrincipe je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Xavi,Aubameyang,Ibra,Bale mnogi drugi ..
- IlPrincipe
- Kontakt:
ja idalje to govorim, najveci jeClaus je napisao/la: I onda kažu Galliani majstor mercata...

Zamisli samo sta bi radio da ima na raspolaganju 60-70m za transfere ..
Galliani je trenutno jedan od najvecih menadzera u svijetu fudbala, ali zna se ko je glavni i ko sve koci.
A sto se Balea tice, ne mozes nikoga kriviti za to, pa taj je prije bio taraba ziva, tesko ko je mogao predvidjeti da ce izrasti u ovakvog igraca.

A sto se Balea tice, ne mozes nikoga kriviti za to, pa taj je prije bio taraba ziva, tesko ko je mogao predvidjeti da ce izrasti u ovakvog igraca.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ni danas dan po meni Bale nije igrac koji vrijedi 35 mil. a da o 99 miliona i ne govorim. Ne bih dao Shaarawy-a za njega 

- IlPrincipe
- Kontakt:
Ako bi i dosli Eriksen i Honda najbolje bi bilo igrati 4-3-1-2 sa Hondom kao trequartistom a Eriksenom kao LMF ili eventualno 4-2-3-1 sa trojcem Faraon, Eriksen, Honda iza Balotelija a Montolivom i De Jongom ispred odbrane. Ova druga bi po meni bila najbolja formacija. Sto se tice formacije sa 3 igraca nazad to ne dolazi u obzir:roll:Claus je napisao/la:
S ovakvim igračima bi se moglo igrati i 3-5-2.
Pitanje je: Možete li zamisliti ovako moćan Milan![]()
Sto se tice ovog ljevaka iz Totenhema pa ja za njeg nebi dao ni 30 mil a ne 100

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Jedna vrhunska sezona, 8-9 golova van 16-erca i odmah 100 miliona €. Ma to apsolutno nije realno , da je odigrao 2-3 takve sezone , pa bi nekako to i shvatio ali ovako teško. Ali svako ima pravo da plaća igrača koliko želi , pa tako i Real.
Uglavnom ovo treba da bude smijernica Gallianiu , u slučaju da Stephan odigra ovu sezonu jako dobro i postigne 20+ golova , cijena mu ne bi trebala biti ispod 70-80 miliona € . Tako to danas ide u ovom modernom fudbalu, ustvari rekao bih u precijenjenom fudbalu. Naravno da ne bi neko pogrešno skontao , fudbal kao igra nije precijenjen niti će ikad da bude , već radi se o vremenu kad ogroman broj igrača jeste.
Uglavnom ovo treba da bude smijernica Gallianiu , u slučaju da Stephan odigra ovu sezonu jako dobro i postigne 20+ golova , cijena mu ne bi trebala biti ispod 70-80 miliona € . Tako to danas ide u ovom modernom fudbalu, ustvari rekao bih u precijenjenom fudbalu. Naravno da ne bi neko pogrešno skontao , fudbal kao igra nije precijenjen niti će ikad da bude , već radi se o vremenu kad ogroman broj igrača jeste.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.