BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Poslije meča lucic igra mirzoni,samo što vjerovatno pada kiša pa još nisu počeli mečevi
evo i ja bas pokusavam naci koliko ce padati kisa,kad bi mecevi mogli poceti,al nisam bas nesto nasao..
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Jel ima stream za ove kvalifikacije?
Jos malo pa bi Mirza mogao poceti
SLOBODA NAVIJAČIMA
nema jarane..a evo opet kisa nece mirza josennis je napisao/la:Jel ima stream za ove kvalifikacije?
Na oficijelnom twitteru ni riječi o kvalama..Delpa10 je napisao/la:evo i ja bas pokusavam naci koliko ce padati kisa,kad bi mecevi mogli poceti,al nisam bas nesto nasao..

Ocel stat ova kisa jbt
Kakve šanse dajete Mirzi? Imam osjećaj da je on naš najveći adut, volio bih kada bi zaigrao taj US. Dokazao je da ima potencijala i da može, valjda će proći Kukushkina. Sigurno da je Kazahstanac favorit, ali ako je mogao Janowicza izbacit' - može i ovog.
Možete napisat' nešto i za Aldina, ne pratim baš mnogo naše tenisere. Kakav je bio, ima li nade?
Možete napisat' nešto i za Aldina, ne pratim baš mnogo naše tenisere. Kakav je bio, ima li nade?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajde kiso stani. 
claus
Ne znmo ni mi ivse od toga sto si ti rekao
Aldin ako bude servirao dobro, ima sanse za prolaz. Imajuci u vidu da protivnik ne bi trebao imati neki servis sa svojom visinom, 170 cm. Ima sansi ali vidjet cemo.

claus
Ne znmo ni mi ivse od toga sto si ti rekao

Aldin ako bude servirao dobro, ima sanse za prolaz. Imajuci u vidu da protivnik ne bi trebao imati neki servis sa svojom visinom, 170 cm. Ima sansi ali vidjet cemo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
http://www.earthcam.com/usa/newyork/tim ... am=tsrobo3" onclick="window.open(this.href);return false;
po ovoj kameri kisa je stala
po ovoj kameri kisa je stala
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
stala je na TS...nije NY bas tako mali grad 

-
- Kontakt:
kako se zove mjesto gdje su tereni ? ima gore da kliknes pa da i to mjesto prikazeNG1 je napisao/la:stala je na TS...nije NY bas tako mali grad

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Flushing Meadows, u Kvinsu.lucif3R666 je napisao/la:kako se zove mjesto gdje su tereni ? ima gore da kliknes pa da i to mjesto prikazeNG1 je napisao/la:stala je na TS...nije NY bas tako mali grad
-
- Kontakt:
evo sad vidio prestala , uskoro pocinju mecevi 

Hmm pa nije Queens tolikoo daleko od TS.. Ako nista barem Mirza igra drugi mec odma posle one hrvatice tako da se nebi trebalo toliko cekati. 2-2 je u drugom setu pa za nadati se da ce to Lucic-Baroni zavrsiti odma.
Edit: Evo pocelo je opet!

Edit: Evo pocelo je opet!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
krenuli su mecevi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nikad krenuti ova Lucic 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
ja mislim da je lucic krenula samo sto nbe izbacuje rezultat
Idemo MIRZAAA!! Mec bi trebao pocet uskoro!
Sretnooo majstore!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Idemo Mirza! Sretno!
C'mon Mirza!

C'mon Mirza!

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
a odmah poslije Panove igra setkic , to je otprilike kad mirza zavrsi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.