Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 22 avg 2013, 16:56

According to reports in France, Paris St Germain defender Mamadou Sakho would love to join Liverpool instead of Parma. It is thought that Sakho has decided not to renew his contract with the capital club as he can no longer be guaranteed regular first-team football.
Kakav Grk, daj nam Sakhoa. 8-)
Willian prošao ljekarski u Tottenhamu, Sinclair na ljekarskom pregledu u WBA...
The Mirror says Brendan Rodgers has gone back with an improved offer for the Sporting Lisbon centre-half he was first linked with in May only to have an initial bid of around £3million rejected.
According to Sky Sport Italia, today’s meeting failed to find a breakthrough, so director Walter Sabatini is prepared to leave London.
Roma are requesting at least €35m for Lamela (£30m), while so far the Spurs offer goes no higher than €30m (£25.7m).
It is not a huge gap, so could be whittled down with further negotiations.
The 21-year-old scored 15 goals in 33 Serie A matches last season, also providing five assists.
Meanwhile, there are rumours Arsenal and Liverpool could dive in with their own proposals for Lamela.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 22 avg 2013, 17:36

HeKen je napisao/la:Ja bih volio da ovu utakmicu pocne allen (i mislim da ce tako biti) i onda da se vidi ko je u boljoj formi za united :)
Prednost kao i u prosloj utakmici ocekujem da ce dobiti Henderson zbog toga sto je fizicki jaci od Allena.Vise puta smo pokazali slabosti protiv fizickih dominantnijih ekipa pa mislim da nije vrijeme da se oprobava protiv Ville ko je u boljoj formi.

Ionako se zna ko je bolji igrac,Allen. :mrgreen: Allena ocekujem u prvoj protiv Uniteda jedino bi mi misljenje promjenila neka povreda ili bas extra partija Hendersona protiv Ville.
Carlo je napisao/la:
RodgersBOSS je napisao/la:
BR: "If you want to climb the league, you have to bring in quality. I've got to do what I can in the last 11 days."
Malo prozivanja vlasnika. 8-)
Tako i treba
Naravno,a pogotovo to treba raditi oci u oci mada vjerujem da je komunikacija izmedu njih dobra(tako i jedni i drugi tvrde).Neki budget je postavljen i iskreno se nadam da ce Brendan pokazati strpljenje i pamet ako ne bude dovoljno para za mete koje je sa svojim scoutima pratio.
I dalje stojim da ne trebamo ishitreno reagovati i potrositi sve sada nego da sacekamo januar pa da vidimo hoce li nam izletiti i neke druge opcije.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 22 avg 2013, 17:38

tottenhamu fali štoper, vjerujem da će krenut po sakha :mrgreen:
Vođa zna.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 avg 2013, 18:29

Coates is scheduled to have surgery on Friday after suffering knee ligament damage while on international duty with Uruguay last week.
The injury has left Rodgers short of cover in central defence and raised the possibility that Liverpool could resurrect their bid to sign Tiago Ilori from Sporting Lisbon.
Rodgers did not name any potential transfer targets at a press conference on Thursday, but confirmed that Coates was set for a lengthy absence.
He’ll probably be out for most of the season,” he said. “It is disappointing for him because he has never given me a minute’s problem, and this was probably the year he would go out and play.”
Asked whether he would look to bring in another defender as cover, Rodgers said: “It’s something that we are looking at -- a player to come into that position.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 avg 2013, 18:44

slika

Anelka se oprostio
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 avg 2013, 19:30

Sky Sports News ‏@SkySportsNews 5m
Sky ****: Chelsea in advanced talks to sign Willian from Anzhi #SSN
Neka, neka :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 avg 2013, 19:35

Jos samo u City i Arsenal da ode pa ce obici najjacih 6 klubova u Engleskoj :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 avg 2013, 19:43

Liverpool set to sign Mamadou Sakho as he tells PSG he wants Anfield transfer
Liverpool are hopeful of pulling off the signing of defender Mamadou Sakho after he told PSG he is desperate to move to Anfield this summer.

Brendan Rodgers is keen to add another centre back to his squad before the transfer window shuts on September 2, and Sakho is a key target.

The Reds have already approached PSG to discuss a deal, but their opening offer of £8million was rejected, with the French club speaking to other clubs about the player.

However, Sakho has made it clear to PSG this week that Liverpool is the only club he is interested in joining, and had ordered them to let him move to Merseyside.

Liverpool have so far failed to return with a new offer for the 23-year-old, but his agent has briefed Rodgers that a bid of around £12million would be enough to do business.

Sakho currently scoops around £60,000-a-week at PSG, which is topped up further with large performance related bonuses.

It’s a giant salary that Liverpool would be uncomfortable with paying, but Sakho is believed to be so keen to make the move, he would be consider lowering it.

Arsenal, Tottenham and AC Milan have previously been linked with the defender, who is targeting regular playing time ahead of the World Cup next year.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 22 avg 2013, 19:57

Eh sto bi volio kad bi Willian otis'o u Chelzi, vise neg' pare :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 avg 2013, 20:04

mcmanaman je napisao/la:Eh sto bi volio kad bi Willian otis'o u Chelzi, vise neg' pare :D
I onda ga posude nama uz pravo otkupa a mi njima prodamo Suareza. :mrgreen:
Vrlo rado bih pristao na taj deal.

Scouser
Kontakt:

Post Postao/la Scouser » 22 avg 2013, 20:06

Henderson je napisao/la:According to reports in France, Paris St Germain defender Mamadou Sakho would love to join Liverpool instead of Parma. It is thought that Sakho has decided not to renew his contract with the capital club as he can no longer be guaranteed regular first-team football.
Iz Rodgersove današnje press konferencije se moglo skontati da će do kraja prijelaznog roka pokušati dodatno pojačati ekipu. Akcenat je bačen na ofanzivca, al' me ne bi čudilo kada bi stigao neki štoper. Mirror je prenio kako smo poslali poboljšanu ponudu za Iloria, pa sada ćemo vidjeti reakciju Sportinga.
This Klopp fella, he's not bad is he?

"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."

"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 avg 2013, 20:07

Kako bih ja volio da ugrabimo Soriana iz Salzburga 8-)
Pratim momka stvarno duze vrijeme i sve vise me odusevljava, evo sad 7 golova u 5 kola u Austriji, a ukupno u 47 utakmica 34 gola (wiki).Ne bi puno kostao a vjerovatno bi doprinio vise od Borinija.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 22 avg 2013, 20:16

Henderson je napisao/la:
mcmanaman je napisao/la:Eh sto bi volio kad bi Willian otis'o u Chelzi, vise neg' pare :D
I onda ga posude nama uz pravo otkupa a mi njima prodamo Suareza. :mrgreen:
Vrlo rado bih pristao na taj deal.
ne moraju ga nama ni posuditi neka nam daju matu,ako vec imamo pare,treba iskoristiti prijateljstvo BR i Moua
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 22 avg 2013, 20:18

Kada bih mogao da biram između napadača i štopera kao jedini mogući transfer, u ovoj situaciji bih izabrao štopera definitivno. Treba nama svjezine u odbrani, neko iskusan.
Škrtel se definitivno izgubio psihicki, da li je razlog tome uzdizanje nakon super sezone ne znam.
Agger i Toure ne mogu sami iznijeti sezonu,a Wisdom mi je još zelen za neke utakmice. Kelly tu može uskočiti ali svakako bolja opcija od zadnje dvojice kojih sam naveo je Sakho.

U napadu imamo koliko toliko mogućnosti da se može fino kombinirati.Možda ne dovoljno, ali više škripi na štoperskoj poziciji, bar po meni
Ja te volim, volim Željo..

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 22 avg 2013, 21:45

Jos uvijek lupate sa nekim pojacanjima, nista naucili lekciju od uprave Liverpoola koja nam je jasno porucila da je nesposobna da dovede kvalitetnog igraca u ovom prelaznom roku.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 avg 2013, 21:52

Ne zelim da se zamaram transferima, kakav Sakho..

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 avg 2013, 21:58

http://****/drugi-pisu/najveci- ... jske-igre/" onclick="window.open(this.href);return false;

“Sve lige i natjecanja u svijetu – engleska Premier liga, Liga prvaka, Svjetsko prvenstvo – mogu se namještati. Imao sam igrače Crystal Palacea, Wimbledona i Liverpoola. Kažete da su to velike momčadi? Oni su sranje. Mi ih možemo podmititi. Oni će uzeti novac.”

:shock:

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 22 avg 2013, 22:16

naletih na fb
Do you remember few years back Aly Cissokho made fun of MUFC after #LFC famous victory at OT
slika
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 avg 2013, 22:51

Genoa, Feyenoord and Anderlecht all having made enquiries for Liverpool winger Oussama Assaidi.

I Shelvey je otisao iz Liverpoola da bi igrao u Europa League :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Scouser
Kontakt:

Post Postao/la Scouser » 22 avg 2013, 23:10

gio10 je napisao/la:Kada bih mogao da biram između napadača i štopera kao jedini mogući transfer, u ovoj situaciji bih izabrao štopera definitivno. Treba nama svjezine u odbrani, neko iskusan.
Škrtel se definitivno izgubio psihicki, da li je razlog tome uzdizanje nakon super sezone ne znam.
Agger i Toure ne mogu sami iznijeti sezonu,a Wisdom mi je još zelen za neke utakmice. Kelly tu može uskočiti ali svakako bolja opcija od zadnje dvojice kojih sam naveo je Sakho.

U napadu imamo koliko toliko mogućnosti da se može fino kombinirati.Možda ne dovoljno, ali više škripi na štoperskoj poziciji, bar po meni
U potpunosti bih se složio s tvojim odgovorom. Odbrana je ključni faktor za ovaj prijelazni rok.

Sakho, Papa, Alderweireld - imena koja bi se definitivno uklopila u naš sistem što se tiče zadnje linije. Tržišna kvota im varira, ali uz sočnu ponudu od 15/17m vrlo lahko bi ih mogli gledat' na Merseysideu. 8-)
Zadnja izmjena: Scouser, dana/u 23 avg 2013, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
This Klopp fella, he's not bad is he?

"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."

"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.