Safet Sušić - Pape

Denizmare

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Denizmare » 22 avg 2013, 16:05

Nemam namjeru ,,isposlovati,, bananu za bilo koga, siguran sam da ih u kavezu pojedini imaju dovoljno.Jos malo pa ce septembar i povratak poluljudi gdje im je i mjesto, pod kamen.
Moderatori,admini i drugi titulasi su vjerovatno u Neumu na nekom kongresu pa nemaju kad da se zezaju po forumu...Poz i za njih...
Imate mahanje od Papeta i Osima...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 avg 2013, 16:10

Da prvi smo u grupi zahvaljujuci ekipi koja se zna gotovo 10 godina, sve smo vidjeli u utakmici sa E-SAD-OM
Dok je igrala ona ekipa koja zna gdje je ko u 2 centa i licilo je na nesta(Ciro uigrao, 1pol)...Dok je trebala da se pokaze selektorova sposobnost taktiziranja, selektovanja igraca, odredzivanje pozicije, desila se katastrofa(2 pol)...Pa eto nekako kad se zbroje 2 i 2 dobije se 4... ;)
Ćirinih 11 i klupa protiv Portugala:
Kenan HASAGIC (GK)
Boris PANDZA
Zlatan BAJRAMOVIC
Sanel JAHIC
Haris MEDUNJANIN
Senijad IBRICIC
Edin DZEKO (C)
Safet NADAREVIC
Vedad IBISEVIC
Sejad SALIHOVIC
Miralem PJANIC

Substitute(s)
Dzemal BERBEROVIC
Damir MIRVIC
Dario DAMJANOVIC
Zlatan MUSLIMOVIC
Asmir BEGOVIC
Adnan MRAVAC
Ninoslav MILENKOVIC
Papetovih 11 i klupa protiv Latvije:
(GK) Asmir BEGOVIC
(C) Emir SPAHIC
Elvir RAHIMIC
Miralem PJANIC
Vedad IBISEVIC
Edin DZEKO
Mensur MUJDZA
Sejad SALIHOVIC
Senad LULIC
Haris MEDUNJANIN
Ervin ZUKANOVIC

Substitute(s):
Avdija VRSAJEVIC
Muamer SVRAKA
Boris PANDZA
Miroslav STEVANOVIC
Jasmin FEJZIC
Adnan ZAHIROVIC
Senijad IBRICIC
Edin VISCA
Ivan SESAR
Asmir AVDUKIC
Toni SUNJIC
Nemaš ti pojma. ;)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 avg 2013, 16:11

Denizmare je napisao/la:Nemam namjeru ,,isposlovati,, bananu za bilo koga, siguran sam da ih u kavezu pojedini imaju dovoljno.Jos malo pa ce septembar i povratak poluljudi gdje im je i mjesto, pod kamen.
Moderatori,admini i drugi titulasi su vjerovatno u Neumu na nekom kongresu pa nemaju kad da se zezaju po forumu...Poz i za njih...
Kuda pod kamen ako moja-nasa reprezentacija pobijedi???
Ima da slavim pobjedu toliko da ce faraon izaci iz piramide da vidi sta se to desava ;)

Henders u dure je ba...Pricamo o kosturu repke ne o Svarkama & Co ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 avg 2013, 16:13

Ne kontam što vam smeta opozicija ? Ne bi bilo zanimljivo da svi isto pišu. :mrgreen:
I da, dopuštaju se prepirke, svađe, i nazivanje svakojakim imenima radi klikova, ni radi čega drugog.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 avg 2013, 16:19

6 igrača promjenjeno iz startne postave a ti pišeš da nije promjenjen kosturu ekipe. I cijela klupa je također zamjenjena.
Šta je bilo gringo kada ti neko udari argumente ti bi odmah da se izvučeš, povučeš i tako to? Sve dok se priča šuplja ti si tu.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 avg 2013, 16:20

gringobih je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Nemam namjeru ,,isposlovati,, bananu za bilo koga, siguran sam da ih u kavezu pojedini imaju dovoljno.Jos malo pa ce septembar i povratak poluljudi gdje im je i mjesto, pod kamen.
Kuda pod kamen ako moja-nasa reprezentacija pobijedi???
Ima da slavim pobjedu toliko da ce faraon izaci iz piramide da vidi sta se to desava ;)

Henders u dure je ba...Pricamo o kosturu repke ne Svarkama & Co ;)
Kostur repke kod Susica nema veze sa Cirom.

Mujdza,Begovic,Pjanic,Lulic,Ibisevic,Medunjanin,Zukanovic nemaju veze sa tim kosturom, jer niti jedan nije bio kostur ekipe kod Cire, a boldiranih nije ni bilo.
Medunjanin bio klupa, kao i Begovic, Pjanic takodje bio klupa, pazi sad Muratovicu i Ibricicu. Jedan Bajramovic zelio napustiti reprezentaciju, zbog polovicnih igraca Cire.
Tvoj problem je Susic i nista vise.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 22 avg 2013, 17:10

joj mozgova,cuj da je Bajevic trener bili bivrc u Brazilu...
Pa Susic nije izgubio utakmicu,odigrao x u Atini,ostalo samljeo protivnike..
Sta je vama ljudi moji,pa saberimo se,pogledajte nam igrace,nisu tu top klubovi i u ovim relativno dobrim ne igraju redovno...
Hvala Sajo na svemu,moja podrska...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 22 avg 2013, 17:34

Henderson je napisao/la:
Da prvi smo u grupi zahvaljujuci ekipi koja se zna gotovo 10 godina, sve smo vidjeli u utakmici sa E-SAD-OM
Dok je igrala ona ekipa koja zna gdje je ko u 2 centa i licilo je na nesta(Ciro uigrao, 1pol)...Dok je trebala da se pokaze selektorova sposobnost taktiziranja, selektovanja igraca, odredzivanje pozicije, desila se katastrofa(2 pol)...Pa eto nekako kad se zbroje 2 i 2 dobije se 4... ;)
Ćirinih 11 i klupa protiv Portugala:
Kenan HASAGIC (GK)
Boris PANDZA
Zlatan BAJRAMOVIC
Sanel JAHIC
Haris MEDUNJANIN
Senijad IBRICIC
Edin DZEKO (C)
Safet NADAREVIC
Vedad IBISEVIC
Sejad SALIHOVIC
Miralem PJANIC

Substitute(s)
Dzemal BERBEROVIC
Damir MIRVIC
Dario DAMJANOVIC
Zlatan MUSLIMOVIC
Asmir BEGOVIC
Adnan MRAVAC
Ninoslav MILENKOVIC
Papetovih 11 i klupa protiv Latvije:
(GK) Asmir BEGOVIC
(C) Emir SPAHIC
Elvir RAHIMIC
Miralem PJANIC
Vedad IBISEVIC
Edin DZEKO
Mensur MUJDZA
Sejad SALIHOVIC
Senad LULIC
Haris MEDUNJANIN
Ervin ZUKANOVIC

Substitute(s):
Avdija VRSAJEVIC
Muamer SVRAKA
Boris PANDZA
Miroslav STEVANOVIC
Jasmin FEJZIC
Adnan ZAHIROVIC
Senijad IBRICIC
Edin VISCA
Ivan SESAR
Asmir AVDUKIC
Toni SUNJIC
Nemaš ti pojma. ;)
To sam i ja bas htio da napisem. Ovaj gringo tj zaraju vec 2 godine isto pise. Izmislja stvari kao da mi ne pratimo repku. Kod Cire igrali Muslimovic, Ibricic, Murat, Nadarevic, Jahic, Dzemo, Vladavic itd itd. Ciro drzao Vedu na klupi kad onu polu sezonu prije povrede. Pjanica kad je srusio Real itd itd.
Ljevakovic mu bolji od Salihovica.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 22 avg 2013, 17:55

Safet Susic je slab trener i takticar sto je pokazao u mnogim utakmicama.Slazem se sa svima koji kazu da je za trenutne rezultate najzasluznija relativno lagana grupa i vrlo dobri igraci.Ono sto se Susicu ne moze osporiti je dobra i zdrava atmosfera,mir u ekipi i smirenost tj.ne upadanje u euforiju.Medjutim ni tu zasluga nije samo njegova vec i kapitena Spahica,Dzeke,Misimovica i ostalih momaka.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 22 avg 2013, 18:22

Vidi se da u tebi postoji odredjena mrznja, eto Susic nema nikakve zasluge za nikad bolju igru reprezentaciju Bosne i Hercegovine, gazimo protivnike po 3,4,5,7 golova razlike, a za to su iskljucivo zasluzni nasi World Class igraci koji su glavni u svojim timovima Barselonama, Bayernima, a Susic pojma nema.

Pa imali smo igraca dobrih i prije, a prosipali bodove protiv slabijih.
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 22 avg 2013, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.

Phantom
Kontakt:

Post Postao/la Phantom » 22 avg 2013, 18:38

ima i Real ekipu pa nema rezultata..individualci ne znace nista ako nema kolektiva tako da te tvoji rijeci (Miske10) moze izjavit samo neko ko nema pojma o fudbalu..Čiro je dobar trener medjutim njegov javasluk nas je i kostao plasmana sto kojekakvi kvazi novinari hodaju po hotelu i vade iz soba igrace za intervju..kod Papeta je to na najvisem nivou trening 15 min i fajrunt itd..sto se tice one tekme protiv SAD-ea koliko puta covjek mora reci da je MORAO izvesti Spahica,Salihovica,Ibisevica, radi laksih povreda i Rahimica svakako radi godina..NE treba zaboraviti da je Ciro imao Dzeku iz wolfsburga Misketa u zivotnoj formi Rahimica 4 god mladjeg itd..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 avg 2013, 18:41

Henderson je napisao/la:
6 igrača promjenjeno iz startne postave a ti pišeš da nije promjenjen kosturu ekipe. I cijela klupa je također zamjenjena.
Šta je bilo gringo kada ti neko udari argumente ti bi odmah da se izvučeš, povučeš i tako to? Sve dok se priča šuplja ti si tu.
U redu nasao si me, nemoj me vise sramotiti :roll: :lol: :lol: :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 22 avg 2013, 18:46

Da da puno nam WC igraca ;) Jedini igrac koji moze nositi taj epitet je Dzeko svidjalo se to vama ili ne. Imamo veliki broj iznad prosjecnih igraca ali pjanic npr ne moze nikako bit WC iako ima realno potencijal da to bude medjutim jos nije. Lulic je odlican igrac al daleko od WC krila to su npr isco riberry da ne nabrajam dalje. Ibisevic fantastican igrac ali fali mu dosta toga da bi bio WC ... A necemo pricat o medunjaninu i ostalim. Sad ce neko rec da ja pljujem ali to je realnost u svijetu fudbala rijetko ko prati medunjanina bicakcica ili zukanovica , mi u njima vidimo potencijal i odredjene kvaltiete zbog kojih bi sigurno mogli igrat u nekom vecem klubu ali ne igraju.Ja mislim da 70 % nasih reprezentativca zasluzuje da igra u vecim ekipama , medunjanin zukanovic mujdza itd... Safet je odlicno uigrao ekipu gdje puno odlicnih igraca radi zajedno sto daje veoma veoma jak kolektiv , mujdza lulic salihovic spahic misimovic itd to su sve fantasticni igraci koji rade jedni za druge za sta je zasluzan pape. Imao je ciro iste igrace i tad ako ne i u boljoj formi . Medonja je bio u spaniji , ibricic ubijao u hajduku , pjanic je kako nasi forumski strucnjaci pricaju bio daleko bolji u lyonu tad nego sto je sad pa eto znaci imao je i boljeg pjanica. Dzeko je tad bio WC sad nije , misimovic najbolji asistent bundes lige da ne nabrajamo dalje. Ne serite ne postoji kolektiv igraca kolko god da je dobar da ga trener koji nema ama bas nikakvo znanje moze uigrat pogledajte velike ekipe ko Anzi koje ne mogu najveci strucnjaci uigrat , PSG je trebao gotovo 2 godine da dodje na svoje, mancester siti. PO vama je predpostavljam i ovaj slovak bolji trener od papeta a ima igrace jednake kao i mi zasto onda nemaju oni rezultate ? Puno serete necu rec da je Susic neki veliki znalac ali ako napravi neki dobar rezultat i na SP siguran sam da ce dobit odlican angazman negdje a vi mozete samo srat i nista vise... Ja papetu jedino zamjeram vrsajevica , pogubne izmjene i to je to.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 23 avg 2013, 11:33

Pape daj nam spisak Pape hljeba ti požuri,,,nemamo o čemu raspravljat,,,hajde Pape spisak :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 avg 2013, 12:03

Sto se tice spiska ne ocekuj te nista, jedino ce novi biti Bicakcic i mozda Hajrovic, ostali svi koji ranije bili ce i ostati, znaci Avidja, Toni, Svraka, ...itd.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 23 avg 2013, 12:05

Spisak ce biti u ponedeljak.Ne zelim da pljujem po Susicu, jer neko ce me optuziti za svasta.Ali cinjenica da nam je grupa lagana

Grcka K-K Kombinacija(Karagunis-Katsuranis).Nije ona kombinacija koja je rasturala prije 10 godina.I oboje zajedno imaju preko 70 godina, pa igraju.Mozes misliti

Latvija?Cauna koliko znam nije igrao.Imali smo igraca vise.Mislim.Halo
Litvanija.Ok, solidna ekipa, samo nemaju nikakvu sredinu.Napadaci petljaju previse, nema tu solucija

Grupa nam je lagana.Jedna od najlaksih.U to nema sumnje.Nismo u grupi s Portugalom jer bi se borili za baraza, ili gore

Vjerujem ako se i dalje bude potenciralo dovodjene istih igraca koji nemaju odredjenu kvalitetu za ovaj tim, znaci da je ovo postala Susiceva prcija, a ne neki ozbiljan sastav.U tu spada 4-5 igraca koje ne bih dao da igraju u kantonalnoj ligi.Naravno, ocekujem poziv Hajrovicu u ponedeljak a ako se ne desi takvo sta.I ako slucajno zijanimo.Onda cete skopcati sve

Ps:Grcka je bila bolja u Atini.No, imali su stative i to x2.I jos ono sto smo odbranili.Imamo najboljeg golmana.Najboljeg napadaca.Ali, nemamo nazalost najboljeg trenera

:(

Ja bih volio da sam optimistican

velco82
Kontakt:

Post Postao/la velco82 » 23 avg 2013, 12:15

Kakvi kosturi, kakvi bakraci, normalno da preuzme vecinu igraca od predhodnog selektora, pa nismo Španija da imamo još jednu repku na klupi! :evil:
Dobar i lud ista je stvar.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 23 avg 2013, 12:19

Denizli je napisao/la:Spisak ce biti u ponedeljak.Ne zelim da pljujem po Susicu, jer neko ce me optuziti za svasta.Ali cinjenica da nam je grupa lagana

Grcka K-K Kombinacija(Karagunis-Katsuranis).Nije ona kombinacija koja je rasturala prije 10 godina.I oboje zajedno imaju preko 70 godina, pa igraju.Mozes misliti

Latvija?Cauna koliko znam nije igrao.Imali smo igraca vise.Mislim.Halo
Litvanija.Ok, solidna ekipa, samo nemaju nikakvu sredinu.Napadaci petljaju previse, nema tu solucija

Grupa nam je lagana.Jedna od najlaksih.U to nema sumnje.Nismo u grupi s Portugalom jer bi se borili za baraza, ili gore

Vjerujem ako se i dalje bude potenciralo dovodjene istih igraca koji nemaju odredjenu kvalitetu za ovaj tim, znaci da je ovo postala Susiceva prcija, a ne neki ozbiljan sastav.U tu spada 4-5 igraca koje ne bih dao da igraju u kantonalnoj ligi.Naravno, ocekujem poziv Hajrovicu u ponedeljak a ako se ne desi takvo sta.I ako slucajno zijanimo.Onda cete skopcati sve

Ps:Grcka je bila bolja u Atini.No, imali su stative i to x2.I jos ono sto smo odbranili.Imamo najboljeg golmana.Najboljeg napadaca.Ali, nemamo nazalost najboljeg trenera

:(

Ja bih volio da sam optimistican
Nemoj me pogresno razumiti, sinoc sam gledao Hajrovica vise je imao losih nego dobrih poteza, naravno zasluzio je poziv zbog kluba u kome igra.
Susica cu manje postovati ako za ovaku bitnu utakmicu pocne ekperimentisati i Hajrovica stavi u prvu postavu.

Kada pogledas nas sastav mi imamo 5 strasnih igraca i sve ostalo je mrtvi prosjek ili ispod projeka tako da za ovaj rezultat i ovako efikasan fudbal sve zasluge prepisujem Susicu.

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 23 avg 2013, 12:30

gringo i denizli,da mi je vaš mozak da se odmorim malo.Sreća pa ovdje ima dovoljno pametnih ljudi koji realno posmatraju stvari

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 avg 2013, 12:33

Imamo najboljeg golmana.Najboljeg napadaca.Ali, nemamo nazalost najboljeg trenera
E sad zamisli kakav je Pape genije kada u sportu koji zahtjeva 11 igrača na terenu on s dva dominira Evropom. 8-)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.