FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

mandraX
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la mandraX » 22 avg 2013, 13:40

DesimaL je napisao/la:Godin cigan govori Mirandi kako Messi ima problema sa zadnjom lozom i da ga treba malo udariti :evil:

na 0:22
[youtube][/youtube]
Yebo ocu mater šugavu, fuj.
Čime se to sve služi, za nepovjerovat' stare mi.

Valdes je nešto opasno prigovarao Villi poslije tekme, baš se ono uozbiljio pravo, sad ne znam o čemu je riječ, al' se nadam da je cigi spomenuo proslavu gola, đubre bezobrazno.
BeSha1992 je napisao/la: p.s. prosle sezone sam govorio da Alexisa treba cekat, i bio sam u pravu, moze se vidjeti kako momak igra...
Pih, ja i @Desimal smo danima ovdje pisali kako ga treba čekat', da će proigrat' itd itd...svi ostali su ga selili od kluba do kluba. :mrgreen:

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 22 avg 2013, 13:49

Uvijek cu reci da je Alexis poslje Messia najbolje rjesenje za napad.
Jer se kod njega vidi nevjerovatna zelja za igrom sto to i pokazao.Juce je izgubio par lopti,ali odma je napravio presing na tog igraca i vratio loptu.I ono sto me posebno odusevilo je da se totalno opustio i vidi se da ne igra po pritiskom.

A Pedro i Neymar nek se bore za tu 3 poziciju u napadu :mrgreen:
Visca el Barça ! Mes que un club !

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 22 avg 2013, 13:56

@Sveti Slazem se za Busquetsa, njega najvise i udaraju,a sve manje simulira, al zato ovi novi preuzimaju tu funkciju,i Tello i Cuenca (dok je igrao),i Alexis kad je dosao,Alba,Fabregas... A od starih ostao Pedro da se glupira i vadi zivce svima na terenu,tribinama i preko tva

@Mandrax Mislim da ga je Villa zaje.bavao za gol,ne djeluje mi kao da su u prepirci.

@Desimal Slazem se za Alexisa, i u pripremnim,i dosad je je jedan od najboljih pojedinaca,cak nije puno ni simulirao,jucer je imao jedan dobar prodor gdje su ga izudarali a nije pao prvom prilikom :mrgreen:
Neymar je dobar,ali brate fali momku kila,izguraju ga svaki put kad primi loptu. :lol:

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 22 avg 2013, 14:29

ZVANIČNO: Messi je istegnuo bedreni mišić lijeve noge, stoga je upitan njegov nastup u nedelju protiv Malage.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 22 avg 2013, 15:11

slika
nista drugo ni ocekivat od madridske ciganije :evil:
ciganluk pravi ,ko dokrajcimo ga ... :roll:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 22 avg 2013, 15:13

slika

hebale ga one njegove humanitarne utakmice :x :oops: umjesto da se izlijeci dok je bio na pauzi, sad se opet previja i fata za nogu.
Messi je neophodan Barci i bolje sad da pauzira mjesec dana ako treba, smao da se izlijeci kako treba - nego da ga ponovo noga "ufati" u pola sezone kad se prelama prvenstvo ili LP.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 22 avg 2013, 15:22

barca_87 je napisao/la:slika
Kakav bjednik je ovaj Godin :oops: :x

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 22 avg 2013, 15:23

U sluzbi spanske milicije :kava:
To mu je sto nije platio porez :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 22 avg 2013, 15:26

RickBlaine je napisao/la:U sluzbi spanske milicije :kava:
jest jest, a da ovo Barcini igrace rade i pokazuju kako treba mucki s leđa štemati protivnika - ovdje bi se sad eseji pisali na 5 stranica....bilo bi takmicenje u moralisanju.

A Godinu treba ovo vratiti sa kamatama, samo nema ko u Barci jer nema niko kila.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 22 avg 2013, 15:27

111 je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:slika
Kakav bjednik je ovaj Godin :oops: :x
Ma nije to bitno,vazno je da se pamti da je Alba simulirao :|

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 avg 2013, 15:30

slika

8-)

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 22 avg 2013, 15:32

111 je napisao/la:
RickBlaine je napisao/la:U sluzbi spanske milicije :kava:
jest jest, a da ovo Barcini igrace rade i pokazuju kako treba mucki s leđa štemati protivnika - ovdje bi se sad eseji pisali na 5 stranica....bilo bi takmicenje u moralisanju.
Mozda ne govore da treba stemat, ali kazu...
slika
"Idi tamo i padni" :kava:

Neka neka, treba udarat ove sto se bogate na drzavnu sisu, a "ljudi u Spaniji nemaju sta jest" :kava:

A vratit ce brat Ramo za Godina, nista ne brini :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 22 avg 2013, 15:53

Srčeš tu kavu po čitav dan, loše je to za pritisak.
Ima li rečenice bez kave/kafe/kahve...

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 22 avg 2013, 15:58

opet Gospodin Messi, sto bi placao porez, nije blentav, kad je najveci on to nije obavezan, ronaldo i kompanija moraju, a Najveci nema potrebe da placaa ;)
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 avg 2013, 16:05

BeSha1992 je napisao/la:opet Gospodin Messi, sto bi placao porez, nije blentav, kad je najveci on to nije obavezan, ronaldo i kompanija moraju, a Najveci nema potrebe da placaa ;)
Tako je !

Sta ce Barca navijaca izgubiti kad Messi zavrsi karijeru :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 avg 2013, 16:08

Amar Dzeko je napisao/la:
BeSha1992 je napisao/la:opet Gospodin Messi, sto bi placao porez, nije blentav, kad je najveci on to nije obavezan, ronaldo i kompanija moraju, a Najveci nema potrebe da placaa ;)
Tako je !

Da, sjetimo se samo koliko su navijaca izgubili kad je Ronaldinho otisao.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 22 avg 2013, 16:13

Donnie Darko je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:
Tako je !

Da, sjetimo se samo koliko su navijaca izgubili kad je Ronaldinho otisao.
Yebiga, tad nije bio apsolutizam ko sad.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 22 avg 2013, 16:20

BeSha1992 je napisao/la:gospodin ( S pravom ) bparena je najbolji po meni forumas ovdje... Sve je momak, covjek ne znam sta je napis'o kako jest. Pa majka mu stara u Valdes od mogucih 10 suteva na gol Barce primi 8 ili 9 golova, odbrana da te Bog dragi sacuva, bez stopera bit ce opet kantanja u Evropi to je definitivno... Rosel se mora napokon uozbiljiti, samo je*e ekipu... Sljedeca utakmica gospoda Xavi, Alves, Alba i Pedro klupa, Xavija ubise godine, Alves im'o centarsut kvalitetan 1 u 5 utakmica k'o moj Tatomirovic iz Sarajeva, Alba van forme, Pedro ne treba Neymaru mjesto da uzima nikako...
p.s. prosle sezone sam govorio da Alexisa treba cekat, i bio sam u pravu, moze se vidjeti kako momak igra...
1. Valdes sinoc nije mogao nista kod majstorije Ville, ono se ne brani.
Krivac ? Messi koji je izgubio loptu na centru, podsjeti me na onu utakmicu kontra Chelsea kada je kren'o driblat Lamparda i covjek mu uze loptu, puce kontra i gol.
2. Odbrana sinoc vrlo dobra, osim Alvesa koji ne zna dal' igra odbranu, sredinu ili napad.
3. Napad i sredina su sinoc bili najveci problem.
4. Xavi, Iniesta, Alba, Alves, Busquets su igrali KK i vidi se da nisu na 100%, pripreme za Atletico su ranije pocele nekih 10-tak dana.

Ja sam zadovoljan, fizicka sprema nije losa s obzirom koliko su malo radili, bice to dobro.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 avg 2013, 16:28

Da, Messi je kriv sto se odbrana ne zna postavit kako treba, i sto je Villa ostao sam samcat izmedju pet Barceloninih igraca.

Ne mogu da opisem koliko mi je drago bilo kad je Villa zabio golcinu. Nek je pokazao kakvog su igraca prodali za 4 miliona (ako i toliko), i nesto sitno bonusa.

Evo bas gledam gol, i u oci mi upada smijesan pokusaj dajvanja Coste, kojeg su svi lijepo odlucili zanemarit. Frajer cak ni ne proslavlja gol, vec ide protestirati sudiji :lol:

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 22 avg 2013, 16:29

Protiv Malage :
Neymar-Alexis-Tello kako bi to volio vidjet Alexis bi pokazao koliko zna na svojoj prirodnoj poziciji.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.