Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 22 avg 2013, 15:02

gio10 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Da je dobit nezgodnu Villu pa sa 100% ucinkom na megdan Unitedu i onda bi sve bilo moguce.
Zapravo United dolazi nama na megdan
Malo mi se pomjesalo :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 22 avg 2013, 15:06

Ali si upravu za Villu..
Ne bih da pehiram, ali mislim X tu, mozda 2 posto igramo kod njih gdje ih redovno tucemo
Ja te volim, volim Željo..

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 avg 2013, 15:13

slika
http://www.powershotchallenge.com/liverpoolfc/

sreca nasa evo Sinclair ode u WBA :roll:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 22 avg 2013, 15:21

Villa je nesto naprednija verzija Stokea ili opasniji tip ekipe koji nam ne lezi.Bolje su organizovani nego prosle sezone sto su i pokazali protiv Arsenala i Chelsea.
Kao i protiv Stokea sve je na nama jer smo kvalitetniji.Bez podcjenjivanja i sa pravom pripremom i taktikom mislim da nece biti problema,a jos bi i njihov umor mogao prevagnuti na nasu stranu.
Na koga bi najvise trebali pripaziti ne treba ni pominjati jer dosta ce toga ovisiti od toga kako Bentekea zatvorimo.

Mislim da je postava koja je igrala protiv Stokea nasa najjaca i za ovu utakmicu s tim da bi bekovi i sredina(koja bi ovisno od situacije mozda mogla biti i malo povucenija) trebali biti oprezniji jer je Villina kontra mnogo brza od Stokeove.

Mignolet(1CS),Jonhson,Toure,Agger,Enrique,Lucas,Henderson,Gerrard,Coutinho,Aspas(1A.),Sturridge(1G.).
BOSS BOYSI!
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 avg 2013, 15:25

Ponos Torina je napisao/la:slika
http://www.powershotchallenge.com/liverpoolfc/

sreca nasa evo Sinclair ode u WBA :roll:
Meni nece da otvori da igram preko pc-a.Morat cu na mob :D

Jos oko 2h su mi ostala da skinem Crysis pa ti javim mozel :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 22 avg 2013, 15:36

da ovi nasi hoce dovesti bar Mosesa,trebe nam krilnih igraca,tu smo tanki.Sumnjam da ce moses bas i igrati u onakvoj konkurenciji kod mourinha.
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 22 avg 2013, 15:40

Rodgers na pressici spominje novog stopera,a dosta ozbiljnih izvora prenosi kako smo blizu Iloriu.Uz to je rekao ako dodje novi stoper da postoji mogucnost slanja Wisdoma na posudbu sto i nije tako lose.

Ako se planira samo Ilori dovesti onda je potrebno sacuvati Skrtela,a ako imamo u planu jos jednog (ozbiljnog ili za prve postave) stopera onda sam za njegovu prodaju.Jos je Rodgers rekao da nije bilo ponude za Skrtela ali to ne mora nista znaciti.
BR: "If you want to climb the league, you have to bring in quality. I've got to do what I can in the last 11 days."
Malo prozivanja vlasnika. 8-)
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 avg 2013, 15:45

Gianluca Di Marzio ‏@dimarzio 20m

Update @willianborges88: deal done between #anzhi and @SpursOfficial. €35M to be paid in two years. Today, the brazilian will sign contract
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 22 avg 2013, 15:45

Pricaju ovi novinari sto su na pressu kako izgleda ljut kad su ga pitali za Williana . Izgleda da je i njemu **** nesposobnost dovođenja zeljenih igrača .

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 avg 2013, 15:57

Liverpool manager Brendan Rodgers says Napoli haven't made any offer for defender Martin Škrtel. (****: @LFC)

slika

Suarez nasmijan i spreman da maltretira protivnicke odbrane :mrgreen:

Zainteresovani smo za Jorginho-a iz Verone jos uvijek...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 22 avg 2013, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 22 avg 2013, 16:02

Ja bih volio da ovu utakmicu pocne allen (i mislim da ce tako biti) i onda da se vidi ko je u boljoj formi za united :)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 22 avg 2013, 16:13

Zašto izvaditi Hendu kad je čovjek bas dobro odigrao protiv Stoke . Nije imao srece i pribranosti da zabije golove koje je mogao al' je odigrao super , trčao puno i borio se i treba ostati u ekipi. A i prosle sezone zavukao Villi pa mozda ce i sad . On mi je nekako veća prijetnja za protivnicki gol nego Allen.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 22 avg 2013, 16:16

Koliko mi je krivo sto je LFC propustio ovakvu sansu za povratak u sami vrh engleskog nogometa, ne mogu da vjerujem da celni ljudi nisu prepoznali priliku koja se pruzala. Arsenal nije bio nikada losiji u zadnji 10-ak godina, United u post Fergusonovoj eri i bez pojacanja, Spursi bez Balea i oni sve to upropaste pustanjem Williana u redove ekipe koja im je direktni konkurent za to TOP4 mjesto. Nije toliki problem sto oni nisu doveli Williana veci je problem sto on prelazi u Spurse jer ce on sasvim dostojno da zamijeni Balea dok to Lamela siguran sam ne bi mogao da uradi ( barem ne u prvoj sezoni ). Ova pojacanja sto su dovedena su sasvim ok, ali nista vise od toga. Trebao je jedan igrac koji ce donijeti prevagu, jedan igrac koji ce podignuti LFC na novi nivo i takav igrac se ukazao u vidu Williana i na svu srecu nijedna od velikih ekipa nije bila zainteresovana za njega i on je zelio da predje u LFC bez obzira sto nismo u LP i celni ljudi to nisu iskoristili. To nikako ne mogu da prezalim. Misljenja sam da je velika sansa propustena, sansa kakva se rijetko dobija.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 avg 2013, 16:21

RodgersBOSS je napisao/la:
BR: "If you want to climb the league, you have to bring in quality. I've got to do what I can in the last 11 days."
Malo prozivanja vlasnika. 8-)
Tako i treba
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 avg 2013, 16:23

Udri po vlasnicima nek se sjete da imaju klub u Evropi.

Jedva cekam deadline day.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 avg 2013, 16:23

galerija slika sa treninga 8-)

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... nis-photos

Rodgers outlines final transfer plans

Brendan Rodgers will target a new centre-half in his efforts to strengthen the Liverpool squad in the remaining days of the transfer window after confirming that Sebsatian Coates is likely to miss most of the 2013-14 season.

The Uruguayan picked up the problem while representing his country on international duty last week, and his unfortunate lay-off could signal the arrival of another defender before September 2.

Any fresh recruits before the summer window slams shut a week on Monday may allow Andre Wisdom to depart on a temporary basis too, as Rodgers explained his reshaping objectives.

"I feel for big Seba because he's obviously played the latter part of the game and picked up a similar injury to what Martin Skrtel had last year," the boss told reporters on Thursday.

"It's probably going to rule him out for most of the season, which is disappointing for him.

"He's never given me a minute's problem since he's been here and this was probably a year where he needed to go out and play. Unfortunately that will put an end to that.

"It's something that we're looking at, certainly, a player to come in in that position. It's to strengthen the squad but also to allow some of our younger players to develop.

"For us to maximise Andre Wisdom and his talent, I need to get him some games.

"The idea is to get him out on loan; but I can only do that if we bring in someone with a bit more experience to come in and support the group. It's two-fold really. It's certainly a position we're looking at."

The manager was also quizzed at his pre-match press conference about speculation linking the Reds with a move for sought-after Anzhi Makhachkala midfielder Willian, who is a reported target of Tottenham Hotspur.

He responded: "Over the course of the summer, we have been very ambitious in our attempts to try to get in players to improve the team.

"Some might say too ambitious but this is Liverpool Football Club - we are trying to get the best players that we possibly can. If we can't get them in, we just have to move on.

"We've got 11 days to go, we have to do everything we possibly can.

"It hasn't changed; if you're going to climb the league, you have to have quality and you have to get the best players you possibly can into your club to help you climb. That's our aim.

"Of course if you don't get the player you want, there's always that initial disappointment but you can't dwell on it. There's still a chunk of the window left.

"We've done some business early on in the window, which was very good. Now if we can finish off in these remaining days and get some players in that can help us, it would end a very good window for us."

The Northern Irishman expanded on his desire to further Wisdom's development by allowing the 20-year-old to gain experience with a potential loan switch.

"I just think the position that he plays, it's preferable if you have that wee bit of experience," said Rodgers.

"We introduced him into the team last season at right-back and he did very well as a young player stepping in. He was excellent every time he played.

"He played centre-half mostly throughout pre-season and I think that will be his No.1 position. But in order to do that, especially at a big club, that wee bit of experience comes in.

"Unless you are in the team, which obviously he isn't, I look at it and it might be beneficial for him to get games. But it's all about timing - it has to be at the right time.

"At the minute he is very much a part of the squad, but the idea of bringing someone else now with Seba injured would release him to go and get the experience we think would improve him as a player."

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 22 avg 2013, 16:27

slika
YNWA i u madridu :D
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 avg 2013, 16:43

Rodgersove najave za pojačanja i stvarno dovođenje igrača najbolje oslikava ovaj gif:

slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

lfc96boy
Kontakt:

Post Postao/la lfc96boy » 22 avg 2013, 16:48

Yarmolenko zabio danas u Evropa ligi

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 22 avg 2013, 16:48

:lol: :lol: :lol: kako je mocna slika
http://assets.lfcimages.com/uploads/629 ... 13X336.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.