Nazovimo ovo nesporazumom i nastavimo dalje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne mora značiti da ako im je Lithenstajn pravio probleme da ćemo lako sa njima.. Igraju na principu toplo-hladno.. Sa njima se bas nikad' ne zna. Sto se tice podrske, to ce nam biti veliki +Elegant je napisao/la:Opusten bubnut cemo ih u Zenici nece znati sta ih je snaslo, pa kad im Lihenstajn pravi probleme sta cemo tek mi a jos racunaj na veliku podrsku.
ja se opustit ne mogu da ga j..ebeš,,,bio sam uvjeren da smo mašina i da gazimo sve redom,al kako se približavaju ove dvije odlučujuće osječam neki unutrašnji nemir.....HariTz je napisao/la:Ne mora značiti da ako im je Lithenstajn pravio probleme da ćemo lako sa njima.. Igraju na principu toplo-hladno.. Sa njima se bas nikad' ne zna. Sto se tice podrske, to ce nam biti veliki +Elegant je napisao/la:Opusten bubnut cemo ih u Zenici nece znati sta ih je snaslo, pa kad im Lihenstajn pravi probleme sta cemo tek mi a jos racunaj na veliku podrsku.![]()
ma znam al pitam jel srediozizu1991 je napisao/la:Treba pasoš srediti do tekme da bi mogao zaigrati ako sam ja dobro shvatio.
nije jos treba da dođe uvjerenje o drzavljanstvu..mirzatele je napisao/la:ma znam al pitam jel srediozizu1991 je napisao/la:Treba pasoš srediti do tekme da bi mogao zaigrati ako sam ja dobro shvatio.
ponavljano 200 puta , ali eto ukratko . mislim da realno , realno , u dvomeču protiv slovaka barem jednom možemo i MORAMO biti bolji . pobjedili smo ih 2010 kada smo mi bili dosta slabiji tim sa narušenom atmosferom , a oni bili u top 10 timova europe .. tako da , sada se ne trebamo plašiti .Papastathopoulos je napisao/la:Mi u ove preostale 4 tekme moramo 3 dobiti za prvo mjesto..mislim da fakat ne bi trebali imati problema sa lihtenstajnom i litvanijom, sto znaci otprilike da bi nama pobjeda protiv slovaka u zenici 90% donijela plasman u brazil..u zilini bi pobjedom milijardu % bili prvi jer bi onda protiv liht. u zenici igrali za prvo mjesto..znaci, bod il poraz u zilini ima isto znacenje, svakako bi morali dobiti zadnje dvije tekme..jedino sto bi bilo fino recimo zavrsiti citave kvale bez poraza..
A moze se i desiti da Grcka izgubi koji bod protiv Slovacke u predzadnjem kolu....viKK je napisao/la:ponavljano 200 puta , ali eto ukratko . mislim da realno , realno , u dvomeču protiv slovaka barem jednom možemo i MORAMO biti bolji . pobjedili smo ih 2010 kada smo mi bili dosta slabiji tim sa narušenom atmosferom , a oni bili u top 10 timova europe .. tako da , sada se ne trebamo plašiti .Papastathopoulos je napisao/la:Mi u ove preostale 4 tekme moramo 3 dobiti za prvo mjesto..mislim da fakat ne bi trebali imati problema sa lihtenstajnom i litvanijom, sto znaci otprilike da bi nama pobjeda protiv slovaka u zenici 90% donijela plasman u brazil..u zilini bi pobjedom milijardu % bili prvi jer bi onda protiv liht. u zenici igrali za prvo mjesto..znaci, bod il poraz u zilini ima isto znacenje, svakako bi morali dobiti zadnje dvije tekme..jedino sto bi bilo fino recimo zavrsiti citave kvale bez poraza..
DonCorleone je napisao/la:Protiv Slovacke ocekujem poznavajuci Papeta sledecih 11 na terenu:
-----------------------------Begovic---------------------------------
-------Mujdza------Pandza-----Spahic---Salihovic--------------
----------------------Rahimic-------Pjanic-------------------------
------Misimovic----------------------------------Lulic-------------
---------------------Ibisevic-----------Dzeko-----------------------
Dakle, sta cemo vidjeti?
Gledacemo BiH koja ce od prve minute gristi i preuzeti inicijativu na svom terenu pred svojim navijacima, sa barem 5 ofanzivno orijentisanih igraca plus Salihovicem u fazi napada, znaci 5+1. Mislim da cemo postici dovoljno golova da uzmemo tri boda i ne sekiram se uopste sto se tice ove utakmice. Igrati ce najbolje uigrana ekipa koja ce biti izuzev def. veznog reda dobro postavljena. Medutim ipak imaju tri slabe tacke koje bi zavisno od Slovaka mogle dovesti tri boda u pitanje pod odredenim okolnostima.
Prva slaba tacka: Panzda dugo nije igrao i nije uigran kao ranije sa Spahicem. To je definitivno problem. Bicakcic i da sredi papire, nije definitivno nakon onakvog debija ni vrijeme ni prostor da pocinje protiv Slovaka.
Druga slaba tacka: Spor vezni red sa Rahimicem i Pjanicem, pitanje je koliko ce ostati slobodnog prostora za Slovake i sta ce oni uraditi prema naprijed, tj. koliko ce efikasni biti. Spahic ce biti na ogromnom iskusenju ali i Pandza.
Treca slaba tacka: Salihovic nije klasican ljevi bek i mora ce se dobro pripaziti proboja Hamsika i ekipe po njegovoj strani. Trcanje gore, dole iscrpi ce ga vec u prvom poluvremenu, Pjanic ce dobro morati sa Lulicem pokriti njegovu stranu.
to je cinjenica koja nas raduje,,i jos malo pritisaak publike i Hamso ga ispusi laganoJTS je napisao/la:Hamsik je u repki kita obična, nema s kim igrati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.