Ma daleko od svadjanja,nego nije Mesa kanta,jednostavno stalo i njega i klub nije on jedini krivac...pozzharry_90 je napisao/la:Ne treba hvala,ja gledam za dobro repke,i sam znas da Mesa nemoze 2 dobre utakmice uvezat sa grenoblo,jes prosle godine islo,al sad nikako,nemam nista protiv njega nek vodi repku,al posto vi gledate u proslost i kakav je on bio igrac,to sad nema nikakve veze,gleda se trenersko iskustvo,pa i nek sjedne na klupu volio bih da vidim sta ce to on uradit...i necu niskim da se svadjam zbog nekog trenera ko ce nam vodit repku,a ne bi me cudilo da nijedan od ove 4 ne vodi repku,mozda dovedu nekog srbina ili stranca
Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
...nisu mogli da te ugase!!!
Znam ja to jarane,i necu da se svadjam sa ostalima,nek Mesa vodi repku,NEMAM NISTA PROTIV,mozda sta i napravi,al cinjenica je da nemoze uvezat 2 dobre tekme sa klubo,imat 12 poraza u 16 kola je previsechichak je napisao/la:Ma daleko od svadjanja,nego nije Mesa kanta,jednostavno stalo i njega i klub nije on jedini krivac...pozzharry_90 je napisao/la:Ne treba hvala,ja gledam za dobro repke,i sam znas da Mesa nemoze 2 dobre utakmice uvezat sa grenoblo,jes prosle godine islo,al sad nikako,nemam nista protiv njega nek vodi repku,al posto vi gledate u proslost i kakav je on bio igrac,to sad nema nikakve veze,gleda se trenersko iskustvo,pa i nek sjedne na klupu volio bih da vidim sta ce to on uradit...i necu niskim da se svadjam zbog nekog trenera ko ce nam vodit repku,a ne bi me cudilo da nijedan od ove 4 ne vodi repku,mozda dovedu nekog srbina ili stranca

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Daj Fergusonu Grenoble pa ce uvezati,mal ne rekoh 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
aaa Mesa ide na klupu Mancestera a Ferguson uzima Grenobleharishp je napisao/la:Daj Fergusonu Grenoble pa ce uvezati,mal ne rekoh
Jest,jedino bi Veh i Barcelonu upropastiochichak je napisao/la:aaa Mesa ide na klupu Mancestera a Ferguson uzima Grenobleharishp je napisao/la:Daj Fergusonu Grenoble pa ce uvezati,mal ne rekoh

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
Nek dodje bilo ko samo da neki nash bude(Osim Tulica).
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Nek dodje Veh na kormilo nase reprezentacije,on zna sa Bosancimaharishp je napisao/la:Jest,jedino bi Veh i Barcelonu upropastiochichak je napisao/la:aaa Mesa ide na klupu Mancestera a Ferguson uzima Grenobleharishp je napisao/la:Daj Fergusonu Grenoble pa ce uvezati,mal ne rekoh![]()
.

-
- Kontakt:
Bez obzira na nedostatak iskustva, najbolje rješenje je vjerovatno Barbarez. Ako ništa , reprezentaciju će voditi srcem, za razliku od ostalih, mislim na potencijalne kandidate, pa valjda će i sreća jednom doći !
a dusko, koji je usput dao mnogo toga mostaru velezu i koji uvijek prati nasu repku, nebih je vodio s srcem?!domovinabih je napisao/la:Bez obzira na nedostatak iskustva, najbolje rješenje je vjerovatno Barbarez. Ako ništa , reprezentaciju će voditi srcem, za razliku od ostalih, mislim na potencijalne kandidate, pa valjda će i sreća jednom doći !
da ne bude zabune, ne cijenim te kao osobu i sagovornika, al ovo nije moglo bit bolje sročeno.harishp je napisao/la:Ti jarane k'o da zivis u onoj pjesmi Branka Kockice''u svjetu postoji jedno carstvo i tako daljeVirtu4l je napisao/la:Vjerovatno je Sergej pravi covjek za posao. Ostali kandidati imaju vise trenerskog iskustva, ali Sergej mi djeluje kao osoba sa veoma cvrstim karakterom, odlicno poznaje igrace i mislim da je jedini kandidat kojeg javnost nece popljuvati u slucaju eventualnog neuspjeha.
Barba ako bude izabran i sam ces se iznenaditi kako ce u rekordnom vremenu biti popljuvan.
Ili ce biti koji se klinac prihvata stolice kad nema iskustva ili mozda pitanja kao jeli opet zaposlio sestru u savezu.
Ili nesto drugo i to od prve tekme i nedao bog loseg rezultata.
Da ne govorim ako slucajno pozove ili nepozove nekoga sto raja gotivi ili ne gotivi.
Iskreno receno ja sam protiv da se draga lica izaberu za selektora,jer nisu zasluzili da se skoro sigurno stave na stub srama,koji je neminovan dok je i jedna stara faca u savezu.
-
- Kontakt:
Bajević je najkvalitetniji u toj srednjoj generaciji, uslovno rečeno, ako uzmemo da su starija generacija Ćiro i Švabo. Ne znam da li bi Bajević bio voljan u ovome momentu uzeti reprezentaciju, odnosno kakav je njegov status po pitanju ugovora i sl...steve-o je napisao/la:a dusko, koji je usput dao mnogo toga mostaru velezu i koji uvijek prati nasu repku, nebih je vodio s srcem?!domovinabih je napisao/la:Bez obzira na nedostatak iskustva, najbolje rješenje je vjerovatno Barbarez. Ako ništa , reprezentaciju će voditi srcem, za razliku od ostalih, mislim na potencijalne kandidate, pa valjda će i sreća jednom doći !
- miralem444
- Kontakt:
ja bih volio barbareza .....moje misljenje je da bi vise zivio s igaicma da tako kazem...a to je veliki faktor u tom poslu jer kad trener nemoze uspostavit komunikaciju s igracima nema tu uspjeha...a njega svi poznaju i zato ce nekako njemu najlakse bitt...haya...mesa safet bajevic su klase nema tu sta..al braba je nasa legenda ....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
ma ako nista radio bi profesionalno obilazio igrace trazio nove...mozda bi izvuko nekog i u odbrani...mada ja ne vjerujem da ce ga bagra pustit trenirat ce nas neki demir hotic i to je to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- majestic24
- Kontakt:
Ne odgovara njima Barbarez. Znaju da njega nece moci navesti "na svoj mlin". Trazit ce oni covjeka koji ce raditi sve po njihovom. Doci ce neki Cico Kranjcar i njemu slicni. Ja bih volio vise od iceg da Barbarez bude na klupi,al tesko Boga mi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Najvjerovatnije ce nam bit Bazdarevic novi selektor, zato sto ce ubrzo dobit ili postavit otkaz u grenoblu i onda ce preuzet repku.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Iskreno, ja bih vise volio Bazdarevica nego Barbareza puno je iskusniji od Barbareza.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Gledaj ti doceka u Kini Don "ciro" Corleone ljube ruku kinezi hahaha zalizo se ko Tito svojevremeno kad je bio mlad haha

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
pa grenoble nije ispao iz prve lige da ih vraca nema rezultata jer nema para para nema jer nedaju japanci mesa je fantazija od trenera prosle godine sa onakvim igracima u sred pariza dobio PSG i sad ima pola tima na stakama pa se opet ne predajeharry_90 je napisao/la:ako ih je uveo u prvu ligu,sad ce ih vratitbuja je napisao/la:ne moze uvezati dvije dobre utakmice sa Grenoblom .. .a uveo ih u prvu liguu inetersantnoharry_90 je napisao/la:Ne treba hvala,ja gledam za dobro repke,i sam znas da Mesa nemoze 2 dobre utakmice uvezat sa grenoblo,jes prosle godine islo,al sad nikako,nemam nista protiv njega nek vodi repku,al posto vi gledate u proslost i kakav je on bio igrac,to sad nema nikakve veze,gleda se trenersko iskustvo,pa i nek sjedne na klupu volio bih da vidim sta ce to on uradit...i necu niskim da se svadjam zbog nekog trenera ko ce nam vodit repku,a ne bi me cudilo da nijedan od ove 4 ne vodi repku,mozda dovedu nekog srbina ili stranca![]()
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
- miralem444
- Kontakt:
po meni ljudi barbarez je najpovoljni u ovom trenutku..jer covjek zna s kakvim ********* ima posla ,vjerujte mi ovi su i ciro obmanuli moze pricat ko sta hoce..al je to tako..a barbu nece moci i zato SERGEJ BARBAREZ NOVI SELEKTOR BIH.ako nebude barba ista prica ce se ponavljat..ovo se sve u posljenih nekoliko godina vrti samo u jednom krugu...ovi u savezu nemaju dostojanstvo nemaju ...najgore je sad sirotinja (nemislim ja sirotnja u pavom smislu)dodje i vidi gomilu para pobijesni...BARBA JE NAS SPAS...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ja bas vidim razlog da se savez izvuce sa Barbom,mozda cak i vise nego sa Cirom.miralem444 je napisao/la:po meni ljudi barbarez je najpovoljni u ovom trenutku..jer covjek zna s kakvim ********* ima posla ,vjerujte mi ovi su i ciro obmanuli moze pricat ko sta hoce..al je to tako..a barbu nece moci i zato SERGEJ BARBAREZ NOVI SELEKTOR BIH.ako nebude barba ista prica ce se ponavljat..ovo se sve u posljenih nekoliko godina vrti samo u jednom krugu...ovi u savezu nemaju dostojanstvo nemaju ...najgore je sad sirotinja (nemislim ja sirotnja u pavom smislu)dodje i vidi gomilu para pobijesni...BARBA JE NAS SPAS...
Oci ce biti zamazane,naravno kad tad ce doci do izrazaja totalno trenersko neiskustvo Barbe.Problemi u savezu ostati isti,mozda cak i gori.A Barba na kraju ispljuvan ko posljedni dripac.
Nama na selektorskoj poziciji treba covjek koji ima iskustvo a koji narodu mirise kao voda.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.