Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
Kako su dobri travnjaci u Tuzli i Gabeli, a kod ove MladostiLG97DM je napisao/la:[youtube][/youtube]

SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
oj kakve golove primi Orašje...od 5 komada 3 ili 4 loba 

Undici stelle - ACM 1899
Ne znam da li je neko primjetio ali u sastavu jedinstva pise da je branio Pantic Aleksandar 

www.nkbratstvogracanica.com
U Gabeli je uvijek dobar travnjakbenzz je napisao/la:Kako su dobri travnjaci u Tuzli i Gabeli, a kod ove Mladosti

Ja sam mislio da će Orašje biti ozbiljniji protivnik.baltazar1 je napisao/la:oj kakve golove primi Orašje...od 5 komada 3 ili 4 loba

Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Kao da je nesto bolji travnjak u Sanskom Mostubenzz je napisao/la: Kako su dobri travnjaci u Tuzli i Gabeli, a kod ove Mladosti

Ali za ovu sljedecu tekmu mnogo ce bolji travnjak biti, vec danas je neprepoznatljiv za razliku od prosle utakmice.
Za ovih par dana se puno radilo na travnjaku sto je i dalo rezultate
vidio sam i ja al nez ko je to na sportsporrt na nk jedinstvo kad kliknes pisu trojica golmanacesc4 je napisao/la:Ne znam da li je neko primjetio ali u sastavu jedinstva pise da je branio Pantic Aleksandar
Drljača Vladimir
Alijagić Ermin
Hadžić Kemal
srcu draga boja plava
To ti je care moj lijevi bek Bratstvamodecom je napisao/la:vidio sam i ja al nez ko je to na sportsporrt na nk jedinstvo kad kliknes pisu trojica golmanacesc4 je napisao/la:Ne znam da li je neko primjetio ali u sastavu jedinstva pise da je branio Pantic Aleksandar
Drljača Vladimir
Alijagić Ermin
Hadžić Kemal

www.nkbratstvogracanica.com
Od njih trojice ni jedan ne brani. Mirza Hamzabegovic je golman Jedinstva, Salim Karalic rezerva.
Gosk odlican teren ima, za svaku pohvalu.
Gosk odlican teren ima, za svaku pohvalu.
hahahhaha pa sta rade ovi u redakciji nezz ni golmane napista svvugdje pise kako je mirza hamzabegovic pojacanje na golu a brani pantic ko je sad tajcesc4 je napisao/la:To ti je care moj lijevi bek Bratstvamodecom je napisao/la:vidio sam i ja al nez ko je to na sportsporrt na nk jedinstvo kad kliknes pisu trojica golmanacesc4 je napisao/la:Ne znam da li je neko primjetio ali u sastavu jedinstva pise da je branio Pantic Aleksandar
Drljača Vladimir
Alijagić Ermin
Hadžić KemalKoji propust mati moja draga

srcu draga boja plava
Branitelj oštećen u Gabeli, prvo pri isključenju kapitena, plus drugi gol iz ofsajda. Takođe u Bihaću sa ove snimke možemo vidjeti da je najrealniji rezultat možda trebao biti 4-4 ili možda 5-4 za Bišćane, pa kakve su zicere mašali s obje strane suze mi na oči krenuše, mogu zamisliti kako je tek publika ovo "durala" pod borićima. Mladost nema igre uopšte, pogledajte evo ovo što su zapovci izabrali za akciju kola, dva-tri igrača čapljine rade pasove i još onaj na 17-18m stade malo se namjesti, u tom trenutku oko njega je na metar distance 5 igrača Mladosti i šutira lik i postiže gol.
Gledajuci ove sazetke, zapazio sam neke zamiljive stvari pa cu da podijelim...
Bratstvo - Iskra, kakva je ovo kamera, u prvom poluvremenu se nista nije vidjelo, jes da su se popravili u drugom, malo su izostravali, jesu je postavili ovdje nigdje veze,a ovaj drugi gol Bratstva se ne vidi nikako; Iskra je ovdje dobro prosla, mogli su popiti jos par komada...
Buducnost - Orasje, Orasje je ovdje dobro proslo, mogli su hladno jos 2-3 primiti, ovo je definitivno ekipa koja ce se boriti za opstanak...
GOSK - Branitelj, pohvala za teren; ovoliko slobodnih udaraca sa 16m na jednoj utakmici jos nisam vidio...
; sta se ovaj glumac kapiten Goska pravi pametan, naletice na budalu, pa ce ga nokautirati...
Jedinstvo - Gradina, greska za golmana, toliko o njihovoj upucenosti; ako je vec pokazano da je Benjo dobio crveni karton, trebalo je pokazati na koji ga je nacin dobio, tj. sta je uradio.
Mladost - Capljina, kakva je ovo odbrana Mladosti, ljudi igraju "sevu" u njihovom sesnaestercu kod prvog gola, odbrana losa i kod drugog gola; jako kulturan ovaj gospodin ispod kamere, bonton na nivou; ovaj direk cuda cini za kameru
Podgrmec - Rudar, sta ovaj misli Kaltaku zabiti gol sa 40m
; Rudar ostecen za jedanaesterac; dobra ova metalna sipka, sve se vidi kad je kakva sansa ili slicno 
Radnicki - Igman, Radnicki ostecen za penal; opet ZAP pokazuje da sudija daje kartone, a nigdje se ne vidi zbog cega;
Sloboda - Troglav, Troglav mogao fasovati jos koji gol slobodno; zanimljiv komentar covjeka ispod kamere kod 4:0, kaze "Cuvaju rezultat"
Bratstvo - Iskra, kakva je ovo kamera, u prvom poluvremenu se nista nije vidjelo, jes da su se popravili u drugom, malo su izostravali, jesu je postavili ovdje nigdje veze,a ovaj drugi gol Bratstva se ne vidi nikako; Iskra je ovdje dobro prosla, mogli su popiti jos par komada...
Buducnost - Orasje, Orasje je ovdje dobro proslo, mogli su hladno jos 2-3 primiti, ovo je definitivno ekipa koja ce se boriti za opstanak...
GOSK - Branitelj, pohvala za teren; ovoliko slobodnih udaraca sa 16m na jednoj utakmici jos nisam vidio...

Jedinstvo - Gradina, greska za golmana, toliko o njihovoj upucenosti; ako je vec pokazano da je Benjo dobio crveni karton, trebalo je pokazati na koji ga je nacin dobio, tj. sta je uradio.
Mladost - Capljina, kakva je ovo odbrana Mladosti, ljudi igraju "sevu" u njihovom sesnaestercu kod prvog gola, odbrana losa i kod drugog gola; jako kulturan ovaj gospodin ispod kamere, bonton na nivou; ovaj direk cuda cini za kameru

Podgrmec - Rudar, sta ovaj misli Kaltaku zabiti gol sa 40m

Radnicki - Igman, Radnicki ostecen za penal; opet ZAP pokazuje da sudija daje kartone, a nigdje se ne vidi zbog cega;
Sloboda - Troglav, Troglav mogao fasovati jos koji gol slobodno; zanimljiv komentar covjeka ispod kamere kod 4:0, kaze "Cuvaju rezultat"
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Re: AW: Prva liga FBiH 2013./2014.
A sta reci na utakmicu Troglava u Tuzli, kako necemo fasovati 6 komada kad smo poslali juniore i kadete, da bar najbolje, vec One koji imaju ljecnicki, igraci i 97. Godista, Ali jucer smo krenuli Sa treningom Sa "Novim" trenerom, i sada ce to sve izgledati drugacije, prikljuceno je opet dosta stariji iskusni igraca.
Jarane to je nešto što mi i upravi Bratstva i ljudima iz saveza trubimo, pozicija gdje se nalazi mjesto za snimanje je odmah uz teren i prenisko, te sa strana imaju dva stuba željezna tako da se korneri na strani gdje su klupe i snimatelji ne mogu snimiti (korneri i još nekih 30tak kvadrata uz autliniju. A da ne pričamo da je inžinjer koji je projektovao to sve stavio kućicu direktno na sunce, tj na istok, nešto što sam vidio samo na rijetkim mjestima, mada tamo gdje je kućica na istoku, ona je izdignuta toliko da ugao kamere kada snima južni gol ne zahvata sunce koje je pržilo cijelo prvo poluvrijeme (sredina sunčanog augusta šta očekivati, ja sam na kraju pokupio sunčanicu do danas evo guram s groznicom), u drugom je sunce počelo malo jenjavati pa se moglo i nešto ubližiti, a onako u prvom kad gledaš u sunce a između tebe i sunca igrači, nema tih naočala i pomagala koji će ti pomoći da ih vidiš možeš samo napamet.Mirzoni89 je napisao/la:Bratstvo - Iskra, kakva je ovo kamera, u prvom poluvremenu se nista nije vidjelo, jes da su se popravili u drugom, malo su izostravali, jesu je postavili ovdje nigdje veze,a ovaj drugi gol Bratstva se ne vidi nikako
Sve dok ne rješe ovaj problem s kućicom imati će najlošije snimke domaćih utakmica svojom krivicom, da ne pričamo da mogu baš oni biti oštećeni recimo uz autliniju a kamera to ne može snimiti.
Plus da bude zlo veće ovi iz zapa su generični 4:3 snimak razvukli na 480p 16:9 pa su i dodatno utjerali već "osvjetljenom filmu".
Pokazalo je... 30 sekundi ranije Benjo je prekinuo jednu kontru rukom i ostao se valjati kod klupe jer je vec imao žuti karton. Kad mu je "ukazana pomoć" Zrnic ga je pustio u igru i onda mu da drugi žuti...Mirzoni89 je napisao/la:Gledajuci ove sazetke, zapazio sam neke zamiljive stvari pa cu da podijelim...
GOSK - Branitelj, pohvala za teren; ovoliko slobodnih udaraca sa 16m na jednoj utakmici jos nisam vidio...; sta se ovaj glumac kapiten Goska pravi pametan, naletice na budalu, pa ce ga nokautirati...
Podgrmec - Rudar, sta ovaj misli Kaltaku zabiti gol sa 40m; Rudar ostecen za jedanaesterac; dobra ova metalna sipka, sve se vidi kad je kakva sansa ili slicno

stvarno je uzasna kamera ja licno nisam vidio drugi gol bila zatamnjena slika skroz a sto se tice igre iskre moglo je mnogo bolje
igrali smo odlicno u 1.poluvremenu a drugo poluvrijeme je kriv hasan ajkunic koji je natjerao da igraju petorica igraca finale turnira noc prije utakmice
to je usljedilo fizickim padom igraca u 2.poluvremenu
stvarno je uzasna kamera ja licno nisam vidio drugi gol bila zatamnjena slika skroz a sto se tice igre iskre moglo je mnogo bolje
igrali smo odlicno u 1.poluvremenu a drugo poluvrijeme je kriv hasan ajkunic koji je natjerao da igraju petorica igraca finale turnira noc prije utakmice
srcu draga boja plava
Kapetan Branitelja (Franjo Delić) je cijelu utakmicu provocirao sudiju i igrače GOŠK-a, te pravio prekršaje, sve u svemu zaslužio je crveni. Pogledaj mu statistiku od prošle sezone pa ćeš vidjeti da mu kartoni nisu straniCasp3r je napisao/la:Branitelj oštećen u Gabeli, prvo pri isključenju kapitena, plus drugi gol iz ofsajda.

Kapetan Miljenko Bošnjak nam je inače jedan od boljih igrača u ekipi, tu je već treću sezonu. Proguglaj malo pa ćeš vidjeti tko je on - Afera OffsideMirzoni89 je napisao/la:GOSK - Branitelj, pohvala za teren; ovoliko slobodnih udaraca sa 16m na jednoj utakmici jos nisam vidio...; sta se ovaj glumac kapiten Goska pravi pametan, naletice na budalu, pa ce ga nokautirati...

Koliko sam ja shvatio, oni mobitelom snimajumodecom je napisao/la:Bratstvo - Iskra, kakva je ovo kamera, u prvom poluvremenu se nista nije vidjelo, jes da su se popravili u drugom, malo su izostravali, jesu je postavili ovdje nigdje veze,a ovaj drugi gol Bratstva se ne vidi nikako; Iskra je ovdje dobro prosla, mogli su popiti jos par komada...

Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Ja sam gore već napisao zbog čega je loš snimak iz Gračanice, još ću samo dodati da je istom kamerom rađen i snimak u Lukavcu, koji je takođe izubio ovim "razvlačenjem" na 16:9.
Jednostavno je problem u kućici za snimanje - ne razumijem kako niko nije pročitao taj gore komentar.
Jednostavno je problem u kućici za snimanje - ne razumijem kako niko nije pročitao taj gore komentar.
-
- Kontakt:
Kapetan Branitelja (Franjo Delić) je cijelu utakmicu provocirao sudiju i igrače GOŠK-a, te pravio prekršaje, sve u svemu zaslužio je crveni. Pogledaj mu statistiku od prošle sezone pa ćeš vidjeti da mu kartoni nisu straniLG97DM je napisao/la:Casp3r je napisao/la:Branitelj oštećen u Gabeli, prvo pri isključenju kapitena, plus drugi gol iz ofsajda.

kaze ti covjek da ono nije za crveni i da je go iz ofsajda...sad sto je goska neko ostetio i on treba nekog...i tako u krug i nikad kraja...vrijeme covjece da se pocne igrat nogomet a ne da suci rjesavaju utakmice...inace gosk dobra ekipa al bez pomoci onog suca kozula ne bi gola dali do dan danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.