BeSha1992 je napisao/la:gospodin ( S pravom ) bparena je najbolji po meni forumas ovdje... Sve je momak, covjek ne znam sta je napis'o kako jest. Pa majka mu stara u Valdes od mogucih 10 suteva na gol Barce primi 8 ili 9 golova, odbrana da te Bog dragi sacuva, bez stopera bit ce opet kantanja u Evropi to je definitivno... Rosel se mora napokon uozbiljiti, samo je*e ekipu... Sljedeca utakmica gospoda Xavi, Alves, Alba i Pedro klupa, Xavija ubise godine, Alves im'o centarsut kvalitetan 1 u 5 utakmica k'o moj Tatomirovic iz Sarajeva, Alba van forme, Pedro ne treba Neymaru mjesto da uzima nikako...
p.s. prosle sezone sam govorio da Alexisa treba cekat, i bio sam u pravu, moze se vidjeti kako momak igra...
1. Valdes sinoc nije mogao nista kod majstorije Ville, ono se ne brani.
Krivac ? Messi koji je izgubio loptu na centru, podsjeti me na onu utakmicu kontra Chelsea kada je kren'o driblat Lamparda i covjek mu uze loptu, puce kontra i gol.
2. Odbrana sinoc vrlo dobra, osim Alvesa koji ne zna dal' igra odbranu, sredinu ili napad.
3. Napad i sredina su sinoc bili najveci problem.
4. Xavi, Iniesta, Alba, Alves, Busquets su igrali KK i vidi se da nisu na 100%, pripreme za Atletico su ranije pocele nekih 10-tak dana.
Ja sam zadovoljan, fizicka sprema nije losa s obzirom koliko su malo radili, bice to dobro.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.