AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Titova-Juga
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Titova-Juga » 21 avg 2013, 19:00

Nemamo se mi šta izvlačiti na fizičku spremu igrača, to definitivno nije bio razlog onakvog anti-nogometa i Psv je zasigurno zaslužio pobjedu više nego mi. Ne dovedu li se nikakva pojačanja, (u veznom redu, a sve su prilike da neće), možemo lagano početi da se navikavamo na onakvu igru jer osim Montoliva, dvojicu golobradih ni ne računam, a kamoli Boategna i co, mi nemamo kvalitetnog veznjaka koji zna stati na loptu, sa dobrom orijentacijom i osjećajem i dati taj pas prema naprijed. Rezultat je sinoć extra za uzvrat, mada ni on ne garantuje prolaz jer ova ekipa je sposobna od svakoga da izgubi. Nekima će zvučati pesimistično, ali to je vjerujte realno stanje našeg kluba trenutno.
Pesimizam bi sa mene bio da u ekipi imamo znalce i potencijal koji je sinoć podbacio, a ja dođem ovdje i serem kako nam ništa u ekipi ne valja. E to bi tek bio pesimizam sa moje strane.
O ćeli mišljenje neću promijeniti, to je jedan lukavi-namazani hoštapler zajedno sa Silvijem koji nam klub spustiše na jako niske grane. Čak i ako se dovedu pojačanja tipa Sakho, Honda i Eriksen, to ću smatrati normalnim obavljanjem posla čovjeka koji vodi klub koji je uvijek bio i uvijek treba težiti ka pobjeđivanju i osvajanju trofeja, a daleko od toga da ću ga ovdje hvaliti na sav glas, kao što pojedinci rade kada je u pitanju naš nedorasli trener. Mišljenje je nažalost ko zicagu, svak' je ima.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 avg 2013, 19:06

Mi odavno nemamo trenera , ovo na klupi što sjedi to je ubleha. Doduše , ponekad zna iznenaditi i tad mu treba čestitati. Ali u globalu , on je čovjek bez mu*a i lik koji voli da u ekipi ima 3 fajtera na sredini , uz jednog playmakera. Zbog takvih odluka i napadači ispaštaju. Niko na svijetu više ne igra sa 2 a kamoli tri razbijača na sredini. Sredina treba da bude sačinjena od fudbalskih znalaca i jednog igrača koji će biti motor i pluća sredine terena. Nekad je to bio Gattuso a danas je to De Jong. Nigel je vrhunski igrač i to se vidi, on treba da bude taj osigurač na sredini a oko njega da budu 3 igrača sa više tehnike i playmakerskih sposobnosti. A ne neki tamo razbijač Muntari uz razbijača Boatenga.
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 21 avg 2013, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 21 avg 2013, 19:55

Torino are interested in signing Antonini, and they recently contacted Milan to enquire about the price.
Hajmo , hajmo , ako treba i ja cu vam doplatiti. :mrgreen:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 avg 2013, 20:08

Claus je napisao/la:Od Sakhoa nema ništa. Pa, čovjek se nigdje nije dovodio u kontekst s Milanom, osim na ovom forumu gdje smo prizivali da ga se dovede.
Ustvari, znaju oni za njega itekako. :mrgreen: Ali kako je krenulo, vise nicemu necu da se nadam.
Galliani: "There isn't any news about Honda and Sakho."
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 21 avg 2013, 22:25

Sakho i Eriksen su igrači koje Galliani moze dovesti za 22 miliona ZAJEDNO! I to odmah sad, ali džaba pricamo u prazno. Siguran sam da bi Milan bio 60% jači s njima..

Honda i Ljajić na proljeće za džabe. I opet bi Galliani bio Bog mercata. ;)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 avg 2013, 22:45

Ne otvarajte temu o merkatu , prerano je za to , čekajte 28 ili 29.08 ! Tad se sve zanimljivo počinje dešavati u Milanu. :mrgreen:

Ogavna politika dovođenja igrača u zadnji čas , ustvari ako i dođe neko , vjerovatno je taj transfer već dogovoren. Galliani voli te famozne zadnje dane prelaznog roka i zato čeka.
-Rui Costa-

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 22 avg 2013, 08:50

Moja neka prognoza

dogovor postignut sa sakhom i hondom, dolaze u januaru.
Čeka se prolaz u lp, da se kesira ericksen. :D
Ljaljić naredno ljeto ili isto januar.
koliko god me nervirao ćelo on to radi u pozadini da ne diže cijenu igraču, i kao što neko napisa, već je nešto dogovoreno samo se čeka najava.
MARK IT.
Previše je ove tišine vjerujte, ne može proći čitavo ljeto da niko ne dođe.

Ako bi se nekim čudom ovo ostvarilo....well strašna ekipa, samo da je još dobar trener.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 22 avg 2013, 11:15

To je već svima jasno , ako već neko bude došao u Milan u narednih 7-8 dana , treba znati da je to dogovoreno već odavno. Samo ne znam iz kojeg razloga se to ne može uraditi na normalan način , znači igrača staviti treneru na raspolaganje odmah a ne čekati da počne prvenstvo.
-Rui Costa-

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 22 avg 2013, 12:43

dok se vi bavite transferima ja očekujem da sa ovim što imamo na raspolaganju razbucamo Veronu pa onda da pokažemo mišiće i PSV-u ;)
Undici stelle - ACM 1899

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 22 avg 2013, 12:53

De Jong i Boateng će propustiti meč sa Veronom , ali će biti spremni za utakmicu protiv PSV-a.
Također ni Muntari neće moći nastupiti zbog suspenzije, što znači da bi Poli , trebao početi od samog početka meča. Također najavljen je Niang umjesto Kevina te moguć je povratak De Sciglia.
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 avg 2013, 12:59

da da najavljen je ovakav nekakav sastav.

Abiati, Abate,Zapata,Mexes,Constant( ili emanuelson, jedina nepoznanica za sad), Poli,Montolivo,Nocerino,Niang,El Sharaawy i Balotelli ...

ne bi to trebalo biti toliko lose, poli i monto bi trebali fino djelovati na sredini i odmah vise lopti prema naprijed, nocerina necu da komentarisem sa njim se nikad ne zna :D

idemo po pobjedu u subotu akobogda :D Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 22 avg 2013, 13:09

Imamo poprilično "lagan" raspored u par uvodnih kola , treba to maksimalno iskoristiti.
Te odigrati dobro u drugoj utakmici protiv PSV-a i tako osigurati plasman u LP-a.
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 avg 2013, 13:18

jeste al ko sto gledam ovi nasi ce se zeznuti bas u ovih par prvi utakmica i onda kasnije cupaj se gdje ne treba..... treba ovo pobijediti sve :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 22 avg 2013, 13:21

Ako se to desi , onda Allegri treba prvi da plati "glavom". Ove sezone nije imao prevelikih promjena u ekipi kao lani , imao je čitavo ljeto da to posloži. Ekipa je već godinu dana na okupi i to treba iskoristiti. Ako i bude tih nekakvih dodataka u timu , to će biti jedan eventualno dva igrača. To ne bi trebalo toliko poremetiti koncepciju.
Samo se nadam da neće forsirati onaj svoj sistem sa 3 razbijača na sredini terena. :twisted:
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 avg 2013, 13:40

ma ja mislim da kako god zavrsi ova sezona on na kraju leti. niti je produzio ugovor niti sta, trebao je dobiti otkaz na kraju prosle al nisi htjeli da mu isplate koliko je trebalo do kraja mandata pa su ga ostavili, kako stvari za sad stoje ionako leti na ljeto :D

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 22 avg 2013, 13:45

Nadam se da će Pippo nastaviti svoj razvoj i trenerski napredak , te da će on od sljedeće sezone biti trener prve ekipe.
Jer U-17 ekipa je lani pod njegovim vodstvom igrala super , a vjerujem da će i Primavera ove sezone dobro igrati pod njegovim vodstvom.
-Rui Costa-

kole96
Kontakt:

Post Postao/la kole96 » 22 avg 2013, 13:59

Ma jbs vise i taj 28-29 toga je mene i strah da Faraon neode bas 28-29 :? :?

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 22 avg 2013, 14:31

vjerujem da nije ni vidio sta pise na majici ..

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 22 avg 2013, 14:32

Trebo joj je tu majicu nabit na glavu sevap je :lol:

Slažem se treba otjerati Allegrija i dovesti Van Bastena pošto je holanđanin fantastičan stručnjak i on bi sa ovim sastavom izborio bar polufinale LP i borio se za scudetto.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 22 avg 2013, 15:14

Ma kakav Van Basten. Svaka njemu cast kao igracu, meni licno najdrazi igrac u historiji Milana. On je "glavni krivac" sto ja navijam za Milan :grin: Al kao trener nije se nesto pokazao. Ja bi najvise volio Rajkarda ili Pipa. Hahaha sezona nije ni pocela a mi Alegriju trazimo zamjenu:lol:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.