Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fantasy Premier League
Gameweek1: 79 bodova,ja sam zadovoljan
,sljedece kolo ocekujem minimalno 70+

Majstor 85 bodova
6. mjesto, a ispred mene ima jedan sto nije s foruma
soxx cisti ovo da razvaljujem i ne zaboravi kakvu nagradu

6. mjesto, a ispred mene ima jedan sto nije s foruma

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Chelsea me zaebo imao samo jednog igraca njihovog . Al' naplatit ce se ovo . Za sada 22 mjesto , solidno 20 bodova iza prvoplasiranog 

70 bodova na kraju a cilj mi je bio dogurat do 60.
Stavljanje Risea u odbranu me je kostalo sigurno 5-6 bodova .
Ubacio sam dva igraca i tako izgubio 4 boda.
Uvjerljivo sam slavio u h2h ligi sa 47-70
Stavljanje Risea u odbranu me je kostalo sigurno 5-6 bodova .
Ubacio sam dva igraca i tako izgubio 4 boda.
Uvjerljivo sam slavio u h2h ligi sa 47-70

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nakon gameweek-a 1 imam 60 bodova, a moglo je bolje da je vezni red malo bio bolji. Jedino Hazard sto je valjao i donio 8 poena, a Carrick, Dembele i Wilshere samo po 1.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma dobro, sanse da ti Carrick donese puno bodova su skoro pa nikakve. Nit' puca, nit' asistira. Kad United sacuva mrezu, moze ti donijeti 3 boda.
Sto se tice prvog kola - katastrofa. Nekoliko dvojbi i svaki put biram pogresnog igraca. Uglavnom, Chelseajevi napadaci su prekrizeni s moje strane.

Sto se tice prvog kola - katastrofa. Nekoliko dvojbi i svaki put biram pogresnog igraca. Uglavnom, Chelseajevi napadaci su prekrizeni s moje strane.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nakon prvog kola 63 boda. Odlicno za prvo kolo koje igram uopste. Sljedece kolo sam u minusu 20 bodova jer sam 5 izmjena napravio i plus jednu free.
Sam RVP ce mi donjeti ti 20 bodova 
I u h2h ligi sam pobjedu odnio 63-54

I u h2h ligi sam pobjedu odnio 63-54

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- hule_barca
- Kontakt:
Solidnih 66 bodova. S obzirom da mi je Lukaku zaćerao gdje ne treba, dobro sam prošao
Kao što @Monolog kaže, vrijeme je da se Chelseaovi napadači prekriže jedino ako Rooney ne dođe

Kao što @Monolog kaže, vrijeme je da se Chelseaovi napadači prekriže jedino ako Rooney ne dođe

Mes Que Un Club
dal se jos uvijek moze upasti u ovu h2h ligu
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
- donCorleone1892
- Kontakt:
Može li mi neko objasniti ukratko kako se ovo igra ?
Sastaviš tim i skupljaš poene od zavisnosti kako su ti igrači igrali to kolo ?
Ništa brate, gotovo sve ove sezone, tek se iduce mozes prijavitidonCorleone1892 je napisao/la:Može li mi neko objasniti ukratko kako se ovo igra ?

Mlatnuo sam nekog Ural United na h2h

'vamo 9ti u ligi, 83 boda, nije loše.
Sad odbrana Shaw, Whittaker, Zabaleta i Ivanović perverzija
O sredini i napadu neću da pričam počet' će te svršavati

Ja te volim, volim Željo..
Da li sad iskoristiti WC ili da još malo čekam? Inače tim mi je katastrofa i teško da ću naredno kolo ići više od 40 bodova. 

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Da priupitam nešto...
Jel po završetku gameweeka igra automatski ubacuje igrače s klupe (onako kako sam ih ja poredao da ulaze) u prvu postavu umjesto onih koji nisu uopste nastupili u tom gameweeku a bili su prvobitno u startnoj postavi? Hvala.
Jel po završetku gameweeka igra automatski ubacuje igrače s klupe (onako kako sam ih ja poredao da ulaze) u prvu postavu umjesto onih koji nisu uopste nastupili u tom gameweeku a bili su prvobitno u startnoj postavi? Hvala.
- Consigliere
- Kontakt:
Kakav bolan Whittaker?gio10 je napisao/la:Ništa brate, gotovo sve ove sezone, tek se iduce mozes prijavitidonCorleone1892 je napisao/la:Može li mi neko objasniti ukratko kako se ovo igra ?
Sastaviš tim i skupljaš poene od zavisnosti kako su ti igrači igrali to kolo ?![]()
Mlatnuo sam nekog Ural United na h2h![]()
'vamo 9ti u ligi, 83 boda, nije loše.
Sad odbrana Shaw, Whittaker, Zabaleta i Ivanović perverzija
O sredini i napadu neću da pričam počet' će te svršavati![]()

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Imam Colea na klupi ali Celzi ide Manchesteru, tako da cu samo Ivanovica staviti iz Celzija.
Norwich ide Hullu odakle se mogu vratiti bez primljenog gola, to je makar 3 boda + 3 ako dobije neki bonus, bez asistencije i gola
Trebaš razmišljati u ovoj igri, no offence
Norwich ide Hullu odakle se mogu vratiti bez primljenog gola, to je makar 3 boda + 3 ako dobije neki bonus, bez asistencije i gola

Trebaš razmišljati u ovoj igri, no offence
Ja te volim, volim Željo..
Jeste.JW10 je napisao/la:Da priupitam nešto...
Ja sam iskoristio WC, nadam se da neću imati više potrebe da mjenjam tim, uostalom, ovo je samo igra...

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
jel ovo sad chelsea pauzira gameweek3, sto znaci izmjenis ih sve, pa opet ubacis na gw4.
ili ja grijesim
ili ja grijesim

Da, fantasy je ko sah, moras razmisljat unaprijed i povlacit prave poteze, ja igram vamo vazne lige u pare ubih mozak razmisljajuci sta kako 

Roger Federer the greatest of all time!
vec sam bio halalio 30 bodova na izmjene,i sad me zanima dal ikako mogu da iskoristim wild card umjesto ovih bodova.
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."
Sutra laptop ide na popravak i do subote ce biti gotov pa cu se izvalit i polako cistiti dok prodje gameweek 2
mozda je taj s foruma sto je ispred tebe jer imam u porukama jos nickova. Nisam editovao.
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.