impresivno... valja prodati i onog ruznog lucasa i onih par idiota
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Klub koji najviše mrzimmajestic24 je napisao/la:Klub koji ima jedan od najljepsih dresova!!!
Dobro jutroMirza_Hordas je napisao/la:Alejandro Dominguez potpisao za Valenciu
Španjolski prvoligaš Valencia je u svoje redove doveo argentinskog napadača Alejandra Domingueza iz ruskog prvaka Rubin Kazana. Kako su potvrdili iz kluba, Dominguez je potpisao ugovor na tri i pol sezone.
28-godišnji nogometaš je prošao liječničke pretrage, a javnosti će biti predstavljen u utorak. Za mjesto u vrhu napada će se boriti sa Davidom Villom i Nikolom Žigićem.
predobar potez valencije....ovaj igrač je pokazao u ligi prvaka da zna igrati i sigurno je da ovo za vas veliko pojačanje
a tebi dobar danPhill Jackson je napisao/la:Dobro jutroMirza_Hordas je napisao/la:Alejandro Dominguez potpisao za Valenciu
Španjolski prvoligaš Valencia je u svoje redove doveo argentinskog napadača Alejandra Domingueza iz ruskog prvaka Rubin Kazana. Kako su potvrdili iz kluba, Dominguez je potpisao ugovor na tri i pol sezone.
28-godišnji nogometaš je prošao liječničke pretrage, a javnosti će biti predstavljen u utorak. Za mjesto u vrhu napada će se boriti sa Davidom Villom i Nikolom Žigićem.
predobar potez valencije....ovaj igrač je pokazao u ligi prvaka da zna igrati i sigurno je da ovo za vas veliko pojačanje
Kolko sam primjetio iz pregleda LP Dominguez nije klasicni centarfor,,prije je poluspic il krilo,,ofanzivni all-rounder..tako da bi prije mogli otic Silva il Matamajestic24 je napisao/la:Ovo bi moglo znaciti da Villa odlazi
U onoj utakmici protiv Intera bio je najistureniji napadac,a posto je i prvi strijelac ruskog prvenstva onda je vjerovatno klasicni napadac ili poluspica. Onaj Karadeniz je njima organizator igre (nisam siguran,al..)!!!Phill Jackson je napisao/la:Kolko sam primjetio iz pregleda LP Dominguez nije klasicni centarfor,,prije je poluspic il krilo,,ofanzivni all-rounder..tako da bi prije mogli otic Silva il Matamajestic24 je napisao/la:Ovo bi moglo znaciti da Villa odlazi
Lijepo nema sta,ovaj mu dres odlicno stojiadnan_nanda je napisao/la:drago mi je da smo dobili ovog momka,odlicno pojacanje,evo nekih slika sa prvog treninga:
Niko ne moze Matu nadmasit,dzaba su ga doveli,a prodace ga za minimalno 20 milionaCRNI_SA je napisao/la:najbolji potez valencije u zadnjih nekoliko godina
kad se nema para jedino preostaje dovodit dzaba igrace,sva sreca pa ih ima dobrih koji hoce da dodju inace bi bili bez pojacanja neko vrijeme,evo zele i portugalca Ricarda Costu iz Wolfsburga al tek sledece godine kad bude slobodan igrac,kolko se ja sjecam on je desni bek znaci dosao bi na mjesto miguela sto i nije los potez.Phill Jackson je napisao/la:Niko ne moze Matu nadmasit,dzaba su ga doveli,a prodace ga za minimalno 20 milionaCRNI_SA je napisao/la:najbolji potez valencije u zadnjih nekoliko godina
sjajne vijesti...tek sam stigo kuci, nisam ni gledo utakmicu ni nista, pa sam tek saznao...lijepo zvuci...ma ne bojimo se nikog, sto bi se bojali, ovo takmicenje je nase ove godine...adnan_nanda je napisao/la:Genoa [1 - 2] Valencia
45' [0 - 1] S. Bruno
51' [1 - 1] H. Crespo
90' [1 - 2] D. Villa
idemo dalje kao prvoplasirana ekipa iz grupe B,sutra izvlacenje,nikog se ne bojimoAMUNT VALENCIA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.