Da nisi kakav mod i na sportskim glupostima?Monolog je napisao/la: Mah, ne znam sta da ti velim. Ovaj Real ce se nadigravati mnogo vise negoli je to cinio Mourinhov. Na dvije utakmice (govorim o recimo 1/4 finalu LP-a) bih se kladio na Barcelonu. Cak i sa Baleom u bijelom dresu.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Atletico i sa 25% posjeda lopte imao vise suteva

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:
Ako nista, bar ste i dalje dominantni u simuliranju 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zar si sumnjao?Amar Dzeko je napisao/la:Ako nista, bar ste i dalje dominantni u simuliranju
I od silnih šuteva Atletica samo jedan ozbiljan, naravno golčinu ne računam.
Messi je vjerovatno počeo utakmicu sa određenim problemom, pa nije dva puta pošteno potrčao. Dosta bolje je to izgledalo Cescom a ni ovaj nije odigrao nešto posebno ali sa barem kretao.
O Alvesu je sve rečeno.
Mascherano odličan! Dobro se postavlja, pravovremeni izlasci na igrača i što je najbitnije nema problema sa fizičkom spremom kao dvojica kolega iz odbrane.
S obzirom da je ovo prva jača utakmica a imali su smiješne pripreme ja nisam toliko nezadovoljan, Tata je povukao prave poteze u drugom poluvremenu i da je Alexis bio precizniji kada je pogodio Courtoisa u glavu i da Cesc nije usrao dvije situacije i presjekao pas do Neymara koji je bio sam na drugoj stativi mogli su izeti puni plijen.
Messi je vjerovatno počeo utakmicu sa određenim problemom, pa nije dva puta pošteno potrčao. Dosta bolje je to izgledalo Cescom a ni ovaj nije odigrao nešto posebno ali sa barem kretao.
O Alvesu je sve rečeno.
Mascherano odličan! Dobro se postavlja, pravovremeni izlasci na igrača i što je najbitnije nema problema sa fizičkom spremom kao dvojica kolega iz odbrane.
S obzirom da je ovo prva jača utakmica a imali su smiješne pripreme ja nisam toliko nezadovoljan, Tata je povukao prave poteze u drugom poluvremenu i da je Alexis bio precizniji kada je pogodio Courtoisa u glavu i da Cesc nije usrao dvije situacije i presjekao pas do Neymara koji je bio sam na drugoj stativi mogli su izeti puni plijen.
Don't hate what you don't understand.
Ovo najbolje pokazuje tu jalovost u igri koja je eskalirala prošle ezone. Bjesomučno dodavanje na 30-ak metara od protivničkog gola, svi stoje u mjestu, dodaju se i čekaju da Messi dodje po loptu, naniže dvojicu - trojicu i tako napravi prostor da ili on sam završi akciju ili da neko od krila uleti u sredinu pa da ga ovaj odigra. Uglavnom, sporo, bezidejno, bezopasno, anemično...miki_92 je napisao/la:Atletico i sa 25% posjeda lopte imao vise suteva![]()
Smoke Weed Everyday!
Pressing nije bio dobar sinoc, pogotovo u 1. poluvremenu.
Atletico je strasna ekipa a Simeone odlican takticar mada nisu odigrali neku extra partiju, defanzivno jesu sasvim sigurno, ofanzivno su imali 2 opasna suta iz kojeg su poentirali jednom.
Barcelona spora, bezidejna, staticna.
Razumijem da se pita i protivnik nesto, ali onakve greske Busquetsa i Inieste nisam mogao nikako ocekivati, katastrofalni su bili, amaterske greske, Messi nevidljiv.
Najobicniji pasovi su im predstavljali problem, stvarno mi nije jasno kako im se to desilo, kao da su nadrogirani dosli igrati .. to mi je prvo proslo kroz glavu.
Al' haj kad nece u vezi i ofanzivi hoce u defanzivi.
Mascherano se vraca u formu a i Pique je sve bolji.
Volim sto se ovo desilo, sada ce jos ozbiljnije trenirati i respektovati protivnika.
Atletico je strasna ekipa a Simeone odlican takticar mada nisu odigrali neku extra partiju, defanzivno jesu sasvim sigurno, ofanzivno su imali 2 opasna suta iz kojeg su poentirali jednom.
Barcelona spora, bezidejna, staticna.
Razumijem da se pita i protivnik nesto, ali onakve greske Busquetsa i Inieste nisam mogao nikako ocekivati, katastrofalni su bili, amaterske greske, Messi nevidljiv.
Najobicniji pasovi su im predstavljali problem, stvarno mi nije jasno kako im se to desilo, kao da su nadrogirani dosli igrati .. to mi je prvo proslo kroz glavu.
Al' haj kad nece u vezi i ofanzivi hoce u defanzivi.

Mascherano se vraca u formu a i Pique je sve bolji.
Volim sto se ovo desilo, sada ce jos ozbiljnije trenirati i respektovati protivnika.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Messi zadnja loza opet. Ovo nikako ne valja. Nacele su ga povrede a pored mirovanja treba vremena da dostigne takmicarsku formu, tj. podigne staminu.
Nekih 10-tak dana minimalno.
Nekih 10-tak dana minimalno.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nista ovo ne valja, ponavlja se prica od prosle sezone, ima da nabijaju ljudi gol razliku u LP na nama
Ja to ponavljam citavo vrijeme. I naravno da oni ne citaju nase postove, ali mi nije jasno kako to ovdje svi ne vide. Nemamo ni 1% sanse u bilo kojoj velikoj utakmici.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Prati kriket.
mucko djubreMonolog je napisao/la:Mah, ne znam sta da ti velim. Ovaj Real ce se nadigravati mnogo vise negoli je to cinio Mourinhov. Na dvije utakmice (govorim o recimo 1/4 finalu LP-a) bih se kladio na Barcelonu. Cak i sa Baleom u bijelom dresu.Donnie Darko je napisao/la:A Real?Monolog je napisao/la:Znaci, protiv ovakve Barcelone bi Bayern, Dortmund, Juventus i Chelsea mogli igrati i nadati se prolasku (prve 2 ekipe bi u ovom trenutku 'ladno prosle Barcelonu, Juventusova "cudna" formacija sa 5 igraca u vezi im moze parirati, a Chelsea je bas rak-rana za Barcelonu). Jednostavno, ukoliko ekipa moze trcati i ne plasiti se da krene naprijed - moze dobiti Barcelonu. To naravno ne znaci da se nesto nece promijeniti, no u ovom trenutku mi to tako izgleda.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ja sinoć popi koju pivu više pa...
Zadovoljan rezultatom,revanš u našoj avliji ne sumnjam u ekipu i vjerujem da je trofej naš

Pobjeda je bolja od orgazma!
jaooo kako si sada duhovit ispao.Amar Dzeko je napisao/la:Ako nista, bar ste i dalje dominantni u simuliranju
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gdje si, Spartace?Dakakos je napisao/la:Da nisi kakav mod i na sportskim glupostima?Monolog je napisao/la: Mah, ne znam sta da ti velim. Ovaj Real ce se nadigravati mnogo vise negoli je to cinio Mourinhov. Na dvije utakmice (govorim o recimo 1/4 finalu LP-a) bih se kladio na Barcelonu. Cak i sa Baleom u bijelom dresu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jesil to zaljubljen u njeg'LenBias je napisao/la:nije duhovit nego realan i iskren

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- hule_barca
- Kontakt:
Tačno ne razumijem neke ovdje. Sezona tek počela, dosta turbulencija prošlo u kratkom vremenu, i vi bi odmah da Tata vrati Guardiolinu Barcu u samo par sedmica
Sezona nije ni počela, a vi već sudite kako Barca izgleda, kako će primati golove,... Pa ljudi dragi, Atletico je u pitanju, nije Levante, Santos. Uz to ovo je prvi pravi test za Tatu. Ko će mi reći da Atletico sinoć nije odigrao fenomenalno u odbrani i dosta dobri u kontrama. Koja bi to ekipa rasula sinošnji Atletico. Igra nije bila na nivou, jer je bilo teško probiti taj bedem. Ipak, vidilo se da čim je Atletico malo počeo padati da je to već bolje izgledalo i siguran sam da će izgledati u sljedećim mečevima 

Mes Que Un Club
kao realovi igraci ne simulirajuLenBias je napisao/la:nije duhovit nego realan i iskren

a ovaj alba mi je najmrzi igrac barcelone. prgav, simulator...
-
- Kontakt:
Sta su ti onda busquets i alves?jasmin10 je napisao/la:kao realovi igraci ne simulirajuLenBias je napisao/la:nije duhovit nego realan i iskren
![]()
a ovaj alba mi je najmrzi igrac barcelone. prgav, simulator...
Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.