Ne kenjaj.LBJ MVP je napisao/la:Tata pravio odlične izmjene.Valjda ih dobijete u drugoj.Jedino gore od toga da vi osvojite nešto je to da Atletico osvoji nešto![]()
Dani više nije najbolji bek na svijetu,al jbt nije ni tolika katastrofa kao što pričate.Pique je rupa,Xavi prestar za jačih tekmi,Pedro ionako neće više igrati.Jedino Messi ostaje problem.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Smoke Weed Everyday!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šaljite ga u crveni dio Manchestera, ako vam je tako loš 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Alves treba na instrukcije iz obicnog primanja lopte.
Fabregas ne moze igrati napadaca jer je jednostavno prenesebican.
Pique trci kao da tegove od 15 kila na nogama ima.
Sve u svemu, losa predstava. Mogu biti sretni sto Atletico nije znao u potpunosti to iskoristiti.
Fabregas ne moze igrati napadaca jer je jednostavno prenesebican.
Pique trci kao da tegove od 15 kila na nogama ima.
Sve u svemu, losa predstava. Mogu biti sretni sto Atletico nije znao u potpunosti to iskoristiti.
Izmjene sa Cescom i Neymarom se pokazale kao pun pogodak, igra je odmah živnula i bila konkretnija prijetnja.
Ovo sa Messijem pocinje frustrirati
....forsira se nespreman, umjesto da ga izljece kako treba i Bog zapovjeda....ako treba dva mjeseca out, neka bude ali da se vrati spreman u staroj formi....ovakav Leo nikome ne pomaže, a zauzima spremnom igracu mjesto....ni Iniesta nije u formu, to se veceras vidjelo.
Alves je kriminalan
Ovo sa Messijem pocinje frustrirati

Alves je kriminalan

Najlošiji igrač u prvom poluvremenu,kad je izašao Barca je uradila nešto.Ne znam jel povrijeđen il šta,al prelako ga ozbniljne ekipe zaustavljaju u zadnje vrijeme.EvoMene je napisao/la:Ne kenjaj.LBJ MVP je napisao/la:Tata pravio odlične izmjene.Valjda ih dobijete u drugoj.Jedino gore od toga da vi osvojite nešto je to da Atletico osvoji nešto![]()
Dani više nije najbolji bek na svijetu,al jbt nije ni tolika katastrofa kao što pričate.Pique je rupa,Xavi prestar za jačih tekmi,Pedro ionako neće više igrati.Jedino Messi ostaje problem.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Consigliere
- Kontakt:
Alba jos nije skontao da kamere snimaju teren i prakticno svaki sekund svega
Koji kreten 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Iniesta kriminalan veceras.
Ni ostatak veznog reda ne blista nesto bogzna.
Alexis me posebno iznenadio zadnjih nekoliko utakmica,i veceras se bori i gine na terenu.
Barcelona generalno poslaba,lahko nam prolaze ove kontre atletika,imam brigu protiv jos jacih ekipa da ce iskoristit ovu promahu u odbrani.
Ni ostatak veznog reda ne blista nesto bogzna.
Alexis me posebno iznenadio zadnjih nekoliko utakmica,i veceras se bori i gine na terenu.
Barcelona generalno poslaba,lahko nam prolaze ove kontre atletika,imam brigu protiv jos jacih ekipa da ce iskoristit ovu promahu u odbrani.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bas zanimljivo. LBJ ne prosipa svoje bisere samo po kosarkaskim temama...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Mascherano večeras najbolji.
Alexis također vrlo dobar, al' drugo poluvrijeme, u prvom nevidljiv kao i Pedro.
Po meni je Xavi večeras solidno odigrao, ja ne znam šta vi gledate, ili da kažem ne znam šta vi očekujete od njega, nije to Messi pa da pređe 2-3 igrača i zabije golčinu. Slažem se da nije na onom nivou od prije 2-3 godine, al' definitivno nije ni tako kriminalan kakvim ga vi opisujete.
Fabregas ne smije ulazit u protivnički 16-erac.
Alvesa ili u PSG ili kod hodže, treće opcije nema.
Drago mi je zbog Neymara, samo nek' nastavi.
Sve u svemu, dobar rezultat, ima da ih pojedu na NC-u.
Alexis također vrlo dobar, al' drugo poluvrijeme, u prvom nevidljiv kao i Pedro.
Po meni je Xavi večeras solidno odigrao, ja ne znam šta vi gledate, ili da kažem ne znam šta vi očekujete od njega, nije to Messi pa da pređe 2-3 igrača i zabije golčinu. Slažem se da nije na onom nivou od prije 2-3 godine, al' definitivno nije ni tako kriminalan kakvim ga vi opisujete.
Fabregas ne smije ulazit u protivnički 16-erac.
Alvesa ili u PSG ili kod hodže, treće opcije nema.
Drago mi je zbog Neymara, samo nek' nastavi.
Sve u svemu, dobar rezultat, ima da ih pojedu na NC-u.
Alba ispao kretenčina nevidjena.
@LBJ MVP: Mislim da je Barci potreban i ovakav Messi jer je on u stanju da riješi utakmicu jednom svojom majstorijom, čak i kada je sto posto nespreman. Druga stvar je što se doktori izgleda zajebavaju s tim pa ga puštaju da igra nespreman. Ako stvarno ne može onda mu ne dajte da igra. Sve u svemu, mislim da nije problem u njemu.

@LBJ MVP: Mislim da je Barci potreban i ovakav Messi jer je on u stanju da riješi utakmicu jednom svojom majstorijom, čak i kada je sto posto nespreman. Druga stvar je što se doktori izgleda zajebavaju s tim pa ga puštaju da igra nespreman. Ako stvarno ne može onda mu ne dajte da igra. Sve u svemu, mislim da nije problem u njemu.
Smoke Weed Everyday!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znaci, protiv ovakve Barcelone bi Bayern, Dortmund, Juventus i Chelsea mogli igrati i nadati se prolasku (prve 2 ekipe bi u ovom trenutku 'ladno prosle Barcelonu, Juventusova "cudna" formacija sa 5 igraca u vezi im moze parirati, a Chelsea je bas rak-rana za Barcelonu). Jednostavno, ukoliko ekipa moze trcati i ne plasiti se da krene naprijed - moze dobiti Barcelonu. To naravno ne znaci da se nesto nece promijeniti, no u ovom trenutku mi to tako izgleda.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
On je problem,jer dok je u igri svi gledaju u njega,a on nakon što se 'oporavio' nije u stanju rješavati tekme kao što je to prije radio.EvoMene je napisao/la:Alba ispao kretenčina nevidjena.![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
A Real?Monolog je napisao/la:Znaci, protiv ovakve Barcelone bi Bayern, Dortmund, Juventus i Chelsea mogli igrati i nadati se prolasku (prve 2 ekipe bi u ovom trenutku 'ladno prosle Barcelonu, Juventusova "cudna" formacija sa 5 igraca u vezi im moze parirati, a Chelsea je bas rak-rana za Barcelonu). Jednostavno, ukoliko ekipa moze trcati i ne plasiti se da krene naprijed - moze dobiti Barcelonu. To naravno ne znaci da se nesto nece promijeniti, no u ovom trenutku mi to tako izgleda.

Official: Messi subbed off out of precaution because of thigh muscle discomfort after a knock #fcblive
Opet ista zadnja loža, sutra testovi
Pa jbm prođe citavo ljeto, a on se ne izlijeci od jedne te iste povrede....ako ode na hronicno problem zadnje lože nece valjati nikako....šta rade ti doktori
Opet ista zadnja loža, sutra testovi
Pa jbm prođe citavo ljeto, a on se ne izlijeci od jedne te iste povrede....ako ode na hronicno problem zadnje lože nece valjati nikako....šta rade ti doktori

Nema Messia,Alexis odma Party pravimandraX je napisao/la:Mascherano večeras najbolji.

Visca el Barça ! Mes que un club !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mah, ne znam sta da ti velim. Ovaj Real ce se nadigravati mnogo vise negoli je to cinio Mourinhov. Na dvije utakmice (govorim o recimo 1/4 finalu LP-a) bih se kladio na Barcelonu. Cak i sa Baleom u bijelom dresu.Donnie Darko je napisao/la:A Real?Monolog je napisao/la:Znaci, protiv ovakve Barcelone bi Bayern, Dortmund, Juventus i Chelsea mogli igrati i nadati se prolasku (prve 2 ekipe bi u ovom trenutku 'ladno prosle Barcelonu, Juventusova "cudna" formacija sa 5 igraca u vezi im moze parirati, a Chelsea je bas rak-rana za Barcelonu). Jednostavno, ukoliko ekipa moze trcati i ne plasiti se da krene naprijed - moze dobiti Barcelonu. To naravno ne znaci da se nesto nece promijeniti, no u ovom trenutku mi to tako izgleda.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ovdje će se vjerovatno u postovima od 160 slova i poslije ovako blijede utakmice nastaviti veličati Tata, njegova taktika, Neymar (zbog gola) itd. Ali ova Barca je miljama daleko od Pepove, a vjerovatno su trenutno slabiji i od one ekipe koju je Bayern izbacio.
Nije toliko kriva ni odbrana kao što se ovdje pokušava predstaviti, jer Mascherano i Pique igraju sasvim solidno i mogu reći da su se dosta popravili. Doduše, ako veliki problem nisu štoperi, onda jesu bekovi. Alves kriminalan, do prije godinu-dviju sam ga smatrao najboljim desnim bekom svijeta, ali trenutno od njeg nema nikakve koristi na terenu, ni sjena tog igrača. Njegovo vrijeme je prošlo i Tata ako već ima neki autoritet trebao bi ga postaviti na klupu gdje mu je i mjesto. Na drugoj strani, Alba je totalno van forme, ni jedan klasični njegov trk po strani, ubacivanje iz drugog plana. Potpuno se uklopio u statičnost Barcine krilne igre. Možda je Adriano trenutno i bolja opcija, on bar može doprinijeti ofanzivi, a nazad ta lijeva strana ionako nije veliki problem.
Treba biti realan i reći da je sudija večeras Busquetsu trebao pokazati crveni karton. Faul za koji je dobio karton je bio pametan, ali i spriječio je kontru te zasluženo dobio žuti. Kasnije pravi još dva slična faula, a nakon onog drugog obavezno je trebao dobiti crveni.
Xavi više nije igrač za jače utakmice, protiv agilnijih timova, to se pokazuje ko zna koji put. Na stranu to što fudbal ima u malom prstu, ali on u ovakvim utakmicama mjesto treba ustupiti Fabregasu. Ni Iniesta nije odigrao dugo slabiju utakmicu, kontrola lopte iznenađujuće katastrofalna, ali za njega ne bi trebao biti problem da ubrzo uđe u formu.
Alexis me pozitivno iznenađuje ove sezone, posebno kada igra sa Fabregasom na terenu, njih dvojica se odlično razumiju. Mislim da on od svih krila jedini ima zagarantovano mjesto u prvih XI, zaslužio je.
Neymar i Pedro, srednja žalost - posebno ovaj drugi. Ni jedan dribling im ne prolazi, neki 'lafo pokušaji ulaska u sredinu sa loptom... Mislio sam da će Neymar donijeti neku prevagu, da će moći predriblati nekoga, ali dosta tanko za sad.
Messi se nije vidio, ali nije ni imao nekih prilika, ni jedna klasična Barcina akcija se nije odigrala večeras, ni jednom nije dobio iole upotrebljiviju loptu, a u tako statičnom okruženju Messi ne može meda sa kašike.
Daj Bože da ovaj Martino vrati Barci prepoznatljivi sjaj, ali i večeras je pitanje koliko bi Barca uradila da je Atletico imao snage odigrati u istom ritmu 90 minuta. U Španiji se ne radi toliko na fizičkoj spremi, kao npr. u Njemačkoj, a doći će u LP ili Bayern ili Borussia pa ćemo tek tada vidjeti koliko ova Barca ustvari više nije ona stara.
Nije toliko kriva ni odbrana kao što se ovdje pokušava predstaviti, jer Mascherano i Pique igraju sasvim solidno i mogu reći da su se dosta popravili. Doduše, ako veliki problem nisu štoperi, onda jesu bekovi. Alves kriminalan, do prije godinu-dviju sam ga smatrao najboljim desnim bekom svijeta, ali trenutno od njeg nema nikakve koristi na terenu, ni sjena tog igrača. Njegovo vrijeme je prošlo i Tata ako već ima neki autoritet trebao bi ga postaviti na klupu gdje mu je i mjesto. Na drugoj strani, Alba je totalno van forme, ni jedan klasični njegov trk po strani, ubacivanje iz drugog plana. Potpuno se uklopio u statičnost Barcine krilne igre. Možda je Adriano trenutno i bolja opcija, on bar može doprinijeti ofanzivi, a nazad ta lijeva strana ionako nije veliki problem.
Treba biti realan i reći da je sudija večeras Busquetsu trebao pokazati crveni karton. Faul za koji je dobio karton je bio pametan, ali i spriječio je kontru te zasluženo dobio žuti. Kasnije pravi još dva slična faula, a nakon onog drugog obavezno je trebao dobiti crveni.
Xavi više nije igrač za jače utakmice, protiv agilnijih timova, to se pokazuje ko zna koji put. Na stranu to što fudbal ima u malom prstu, ali on u ovakvim utakmicama mjesto treba ustupiti Fabregasu. Ni Iniesta nije odigrao dugo slabiju utakmicu, kontrola lopte iznenađujuće katastrofalna, ali za njega ne bi trebao biti problem da ubrzo uđe u formu.
Alexis me pozitivno iznenađuje ove sezone, posebno kada igra sa Fabregasom na terenu, njih dvojica se odlično razumiju. Mislim da on od svih krila jedini ima zagarantovano mjesto u prvih XI, zaslužio je.
Neymar i Pedro, srednja žalost - posebno ovaj drugi. Ni jedan dribling im ne prolazi, neki 'lafo pokušaji ulaska u sredinu sa loptom... Mislio sam da će Neymar donijeti neku prevagu, da će moći predriblati nekoga, ali dosta tanko za sad.
Messi se nije vidio, ali nije ni imao nekih prilika, ni jedna klasična Barcina akcija se nije odigrala večeras, ni jednom nije dobio iole upotrebljiviju loptu, a u tako statičnom okruženju Messi ne može meda sa kašike.
Daj Bože da ovaj Martino vrati Barci prepoznatljivi sjaj, ali i večeras je pitanje koliko bi Barca uradila da je Atletico imao snage odigrati u istom ritmu 90 minuta. U Španiji se ne radi toliko na fizičkoj spremi, kao npr. u Njemačkoj, a doći će u LP ili Bayern ili Borussia pa ćemo tek tada vidjeti koliko ova Barca ustvari više nije ona stara.
Zadnja izmjena: Unknown Genius, dana/u 22 avg 2013, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
alves nastavlja sa cirkuskim predstavama od prosle sezone ,treba montoyu podhitno stavit u prvu
poslije njega najgori veceras je xavi bio ,stvarno je vrijeme da igra samo slabije utakmice ,ili jace al samo poluvrijeme ,za vise ne moze,cesc moze tu odigrati mnogo bolje
ulaskom cesca igra je postala mnogo bolja ,ovi sto pisu cesc se gubi ja ne kontam sta ste vi gledali veceras ako se on gubio sta su radili onda xavi i iniesta npr .njih onda nije ni bilo ne terenu
iniesta kako se ozeni odma los ,zena gazduje sad ,nemoze doc na red fudbal
a ovo mi se svidja ko tate martina kad vidi da nesto ne stima odma pravi izmjene ,prosle sezone tito orilo gorilo lik nista ne mjenja do 70. ili 75 minute
veceras jedino mi se svidja sto je presing na nivou bio i fizicka sprema, atletico se potrosio kasnije a barca je bila na istom nivou kao i na pocetku utakmice,
iako je atletico veoma potkovana ekipa sposobna da iznese loptu sa svoje polovice barca im nije davala puno prostoraa ,brzo su gubili lopte ,nisu imali nesh sansi veceras osim gola i mozda jos jedne sanse (villa kad je pucao u valdesa) i to je to.
ja bi da sam na mjestu tate namjerno izgubio super kup jer zadnjih godina ko god je osvojio super kup nije osvojio i la ligu
poslije njega najgori veceras je xavi bio ,stvarno je vrijeme da igra samo slabije utakmice ,ili jace al samo poluvrijeme ,za vise ne moze,cesc moze tu odigrati mnogo bolje
ulaskom cesca igra je postala mnogo bolja ,ovi sto pisu cesc se gubi ja ne kontam sta ste vi gledali veceras ako se on gubio sta su radili onda xavi i iniesta npr .njih onda nije ni bilo ne terenu
iniesta kako se ozeni odma los ,zena gazduje sad ,nemoze doc na red fudbal

a ovo mi se svidja ko tate martina kad vidi da nesto ne stima odma pravi izmjene ,prosle sezone tito orilo gorilo lik nista ne mjenja do 70. ili 75 minute

veceras jedino mi se svidja sto je presing na nivou bio i fizicka sprema, atletico se potrosio kasnije a barca je bila na istom nivou kao i na pocetku utakmice,
iako je atletico veoma potkovana ekipa sposobna da iznese loptu sa svoje polovice barca im nije davala puno prostoraa ,brzo su gubili lopte ,nisu imali nesh sansi veceras osim gola i mozda jos jedne sanse (villa kad je pucao u valdesa) i to je to.
ja bi da sam na mjestu tate namjerno izgubio super kup jer zadnjih godina ko god je osvojio super kup nije osvojio i la ligu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Opet se Barca sahranjuje, po 276 put na ovom forumu
nakon svake lošije tekme ista prica
a niko da primjeti da je Atletico vrlo dobra ekipa koja zna igrati itekako dobro, koja zna šta hoce u svakom trenutku, koja je uzela Kup kralja u Realovoj avliji....ljudi igraju presing 90 minuta, Simeone odlican trener.
Iniesta je van forme totalno, Xavi jbg stari ne može ko nekad krasti lopte i trcati, vidjeli ste i sami Messija- to više nema veze s mozgom gurati igraca koji ne može trcati...bezveze sad raja pravi cirkus sa njim i ismijava ga,a i on se zapustio sa tom povredom koji šlepa sa sobom
a imao je citavo ljeto da je sanira
...ali eto Tata barem pokazuje muda, cim ga je zamjenio na poluvremenu.

Iniesta je van forme totalno, Xavi jbg stari ne može ko nekad krasti lopte i trcati, vidjeli ste i sami Messija- to više nema veze s mozgom gurati igraca koji ne može trcati...bezveze sad raja pravi cirkus sa njim i ismijava ga,a i on se zapustio sa tom povredom koji šlepa sa sobom

Samo polako sve ce to Tata ubrzo posloziti.
Sto se tice presinga,tu su nevjerovatno napredovali.U 70 minute mnogi igrac Atletica su izgubli snagu,dok je Barcelona nastavila kao da je tek pocela utakmica.
Kao sto je rekao @barca_87 Tata cim je ugledao da ne ide,odma je poceo vrsiti izmjene i vidi se da ima covjek muda,u ondosu na Vilanovu
Sto se tice presinga,tu su nevjerovatno napredovali.U 70 minute mnogi igrac Atletica su izgubli snagu,dok je Barcelona nastavila kao da je tek pocela utakmica.
Kao sto je rekao @barca_87 Tata cim je ugledao da ne ide,odma je poceo vrsiti izmjene i vidi se da ima covjek muda,u ondosu na Vilanovu

Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.