Safet Sušić - Pape

gringobih
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la gringobih » 21 avg 2013, 11:21

_dreamer_ je napisao/la:Jedino ne znam kakva mu je desna noga. Cini se kao da mu je lijeva mnogo bolja, sto bi mogao biti hendikep za probijanje po desnoj strani i centriranje...
Na 1.18
" onclick="window.open(this.href);return false;
;)
Denizli je napisao/la:Fudbal 101 8-)

Odbrana se probija na 3 nacina

1) Tika-Taka.Probati da imate jednog udarnog playmakera, iako mi obicno igramo 2 lika na skoro istoj poziciji Misimovic-Pjanic

2) Krilni udari.Tottenham.Preko Balea

3) Automat i rokaj po odbrani.Samo taj 3 nacin je zabranjen

Sad, nisam ja rekao da Hajrovic zasluzuje prvih 11.Gluho bilo.To mjesto je za Vrsajevic.Samo kazem

Trener koji kaze da nam ne treba Hajrovic, da nam ne trebaju ofanzivci.Ne znam sta da kazem ovdje
Istina je da Hajrovic moze da odigra s Lulicem.I da preko KRILA

KRILA.Idemo i napadamo.Krila

Wing.

I ne mislim na chicken wing ;)
Uz onakvu tromu sredinu igrac poput Izeta je pod moranje, a sad sto mi imamo strucnjaka to je drugi par opanaka...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 21 avg 2013, 12:25

Vidim da Pape izgleda i dalje racuna na Vrsajevica. Do sada nikada nisam spomenuo koliko je suludo bilo zvati igraca koji nema kvalitet jednom, pa drugi put, pa treci itd..ali nakon Amerike, covjece, dje Vrsajevic trcao po terenu ko muha bez glave ne bi trebao vise biti pozivan nikako i nikada, medutim Pape ima svoje videnje, pa cemo i u nastavku gledati Reality Show Sunjic-Zahirovic-Vrsajevic...pa na SP mozda srusimo kakav rekord i primimo 10 golova u 45 minuta, barem bi se sa stilom oprostili :lol: . Onih 6:2 je slabo bilo, moze to i bolje, ubjeden sam :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 21 avg 2013, 12:59

Sp?

Mi nismo ni blizu Brazila.Tek, ako uzmemo Slovake, sto nece biti tako jednostavno.Mozemo pricati o Sp

Misimovic nema tempa.Vidjelo se protiv Amerike.Ako ne bude kombinacija Misimovic-Pjanic prosla

Koga ces ubaciti u igru?Vrsajevica.Pa, umjesto 1"0 za Slovake, da bude 3"0.

Ne trebaju ti ofanzivni igraci?Pa, ako zaostajes i ganjas rezultat.Trebaju ti ofanzivni

Hrkljus.Nemam rijeci.

:lol:

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 21 avg 2013, 13:02

kokakolas je napisao/la:Eto... Covjek se elegantno posra na sve vas koji ste govorili kako je dobro sto smo zijanili protiv SAD-a, jer Pape vise nece zvati Vrsajevica i Sunjica u reprezentaciju :D
Jes gledao film.Portugalska veza.Igra Kristijano Ronaldo.Novi hit u kinima.Novembar 2013

Statisti.Momci u plavom, i Safet Susic

Ovo je 3 dio.Tako je dobar film, snima se 3 dio uskoro.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 avg 2013, 13:07

a jesi dosadan
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 avg 2013, 13:11

Denizli je napisao/la:
Jes gledao film.Portugalska veza.Igra Kristijano Ronaldo.Novi hit u kinima.Novembar 2013

Statisti.Momci u plavom, i Safet Susic

Ovo je 3 dio.Tako je dobar film, snima se 3 dio uskoro.
Rodila te Majka, takvog pametnog i nacitanog :roll:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 21 avg 2013, 14:18

jesam ja igdje omalovažavao izetove sposobnosti ? NE. pronađi moj post i pročitaj ga ponovo . ja samo govorim da se ne trebate bespotrebno brinuti kako pape "neće pozvati hajrovića" . inače se slažem sa svom vašom analizom našeg veznog reda .

Sent from my Galaxy S III mini using Tapatalk 2

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 21 avg 2013, 21:32

kokakolas je napisao/la:Eto... Covjek se elegantno posra na sve vas koji ste govorili kako je dobro sto smo zijanili protiv SAD-a, jer Pape vise nece zvati Vrsajevica i Sunjica u reprezentaciju :D
Nevjerujem da nece biti pozvani jer su njegovi igraci...
Nikola Tesla!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 avg 2013, 21:36

newBot je napisao/la:
Nevjerujem da nece biti pozvani jer su njegovi igraci...
3 najgora igraca u repci, sva tri Seadova pulena... ;)

Sve je to ok, ali kad poslije utakmice izjavi hladnokrvno kako je Svrsko odigrao odlicno...Dodje mi da nikad vise ne pogledam svoju repku... :(
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

newBot
Kontakt:

Post Postao/la newBot » 21 avg 2013, 21:41

Ma nisam pratio njegove izjave, jer inace se nema nista cuti pametno. Veliki je igrac bio, ali kako strateg smijesno je voditi neke razgovore. Iako odemo na svjetsko to nece biti zato jer je on neki trener nego sto imam 11 strasnih igraca.
Jeste glupo poredjenje skroz ali to je isto kao s Barsom ko god da ih vodi nece biti tesko. Tako da od prvih 11 igraca da je Safet doveo nije, bili su ti. Ove koje je doveo zbog svojih talova su katastrofa.
Nikola Tesla!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 21 avg 2013, 22:59

[quote="newBot"]Ma nisam pratio njegove izjave, jer inace se nema nista cuti pametno. Veliki je igrac bio, ali kako strateg smijesno je voditi neke razgovore. Iako odemo na svjetsko to nece biti zato jer je on neki trener nego sto imam 11 strasnih igraca.

Nemas ti pojma :( ccccccccc zivota ti nabroj mi 11 strasnih igraca....

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 21 avg 2013, 23:17

DonCorleone je napisao/la:Vidim da Pape izgleda i dalje racuna na Vrsajevica. Do sada nikada nisam spomenuo koliko je suludo bilo zvati igraca koji nema kvalitet jednom, pa drugi put, pa treci itd..ali nakon Amerike, covjece, dje Vrsajevic trcao po terenu ko muha bez glave ne bi trebao vise biti pozivan nikako i nikada, medutim Pape ima svoje videnje, pa cemo i u nastavku gledati Reality Show Sunjic-Zahirovic-Vrsajevic...pa na SP mozda srusimo kakav rekord i primimo 10 golova u 45 minuta, barem bi se sa stilom oprostili :lol: . Onih 6:2 je slabo bilo, moze to i bolje, ubjeden sam :lol: .
pa mozda mu je pape rekao kad udjes moras trcat ko muha bez glave i to je to :D

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 21 avg 2013, 23:28

Nije meni sto je neodlucan za Hajrovica. Dobice on poziv kad tad. Ono sto me iritira je sto neizbacuje tipove koji nisu ni za osrednji klub PL-a (citaj Vrsajevic i Sunjic) narocito posto se Pandza i Vranjes mogu vratiti a imaju daleko vise kredibiliteta nego ova dvojica.

Ali dobro, docekacemo ponedjeljak pa cemo vidjeti.

mchadesh
Kontakt:

Post Postao/la mchadesh » 21 avg 2013, 23:29

amho je napisao/la:denizli nemas ti pojma ;), k'o i mustafa svojevremeno...

u toj varijanti ulazi vrsajevic i pravi dar-mar, zabija u sudijskoj nadoknadi 2,3 gola i mi pobjedjujemo... sta ce nama hajrovic... ako bude kriticno uci ce i sunjic... on moze drzat' sam odbranu zajedno sa zahirovicem... ostali u napad i nema da fali...
amho hajd molim te reci da se za-ebajes da mogu mirno spavati. Pet minuta pokusavam skontati sta ti napisati ali jednostavno, Ne mogu vjerovati.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 21 avg 2013, 23:41

Jedva cekam Slovacku abd da se troleri koji pisu jedan te isti post po 1000 puta sklone s teme.Nakon 18 mjeseci i prvog poraza puno su se osilili,cekali pa docekali pa opet prave svoje teorije ko treba,a ko ne igrati,ko je strucnjak ko nije.
Drago mi je da vas Pape jos nervira,nadam se da ce jos dugo dok damu svoja ne pojedete od muke....

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 avg 2013, 00:12

Denizmare je napisao/la:Jedva cekam Slovacku abd da se troleri koji pisu jedan te isti post po 1000 puta sklone s teme.Nakon 18 mjeseci i prvog poraza puno su se osilili,cekali pa docekali pa opet prave svoje teorije ko treba,a ko ne igrati,ko je strucnjak ko nije.
Drago mi je da vas Pape jos nervira,nadam se da ce jos dugo dok damu svoja ne pojedete od muke....
Ja se izaspem kad mu vidim onaj izraz lica iza kojeg se krije 4 razreda osnovne skole u Vozuci :lol: :lol: :lol: :lol:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 22 avg 2013, 00:13

Cuj ovo Misimovic moze samo izdrzati 60 min, vidjelo se protiv USA.
Sta je taj Misimovic uradio Grckoj to ostali playmakeri mogu samo sanjati..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 avg 2013, 01:05

Denizmare je napisao/la:Jedva cekam Slovacku abd da se troleri koji pisu jedan te isti post po 1000 puta sklone s teme.Nakon 18 mjeseci i prvog poraza puno su se osilili,cekali pa docekali pa opet prave svoje teorije ko treba,a ko ne igrati,ko je strucnjak ko nije.
Sad ce oni u misije rupe, a onda jedva cekaju kiks da mogu izaci i pametovati, "sto nije igrao ovaj-onaj, gdje je Mujo Mujic sto nije pozvan, ovaj je visak, ovaj je bolji..itd".

To su ti oni kvazi navijaci, njemu je drago da mu domovina izgubi da on moze pamet prosipat, a kada pobjeđujemo opet mu ne odgovara jer kao nije to OK, "pobjedili smo 3:0, ali to je nedovoljno da je igrao Cocalic umjesto Mujdze bilo bi 5:0", na taj fazon.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 22 avg 2013, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 avg 2013, 01:08

Elegant je napisao/la:
Sad ce oni u misije rupe, a onda jedva cekaju kiks da mogu izaci i pametovati, "sto nije igrao ovaj-onaj, gdje je Mujo Mujic sto nije pozvan, ovaj je visak, ovaj je bolji..itd".

To su ti oni kvazi navijaci, njemu je drago da mu domovina izgubi da on moze pamet prosipat, a kada pobjeđujemo opet mu ne odgovara jer kao nije to OK, "pobjedili somo 3:0, ali da je igrao Cocalic umjesto Mujdze bilo bi 5:0", na taj fazon.
Nemoj te se vruci vode napiti ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 avg 2013, 01:18

Još 16 dana do utakmice sa Slovačkom. Treba polahko pripremati teren da se halalimo sa nekim forumašima. Gringo ja ti halalim. :cry:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.