Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 22 avg 2013, 00:43

evo za malog zutog clanak :mrgreen:

http://metro.co.uk/2013/08/20/liverpool ... -3930729/?

a ovo za Lamelu su se neki sprdali na racun Barreta :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 avg 2013, 00:46

Odgovor Barretta na to:
Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes 1h
Some sad people about. Blagging transfer stories in the name of journalists. Like I said last night, transfer window cranks.
Agent Sanchez ‏@AceySanchez 54m
@TonyBarretTimes i think i owe you an apology! My info was incorrect an you keep doing your thing! No hard feelings YNWA!
Znači, to za Lamelu je izmišljotina.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 22 avg 2013, 00:46

Mislim da je BR zadovoljan Kolom i da se neće dovoditi neki drugi ozbiljan štoper (pod ozbiljan mislim na nekog ko bi igrao prije Kola u prvoj postavi), već da će se jedino možda dovesti neki mladi kao back-up.

Iskomplikovala je ova povreda Coatesa situaciju, jer smo ostali na 3 štopera do kraja polusezone, tako da ne mogu prodati Škrtela do januara.Šteta.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 avg 2013, 00:46

Ovo je čitav tekst:
Liverpool defender Sebastian Coates is facing a lengthy spell out of action after suffering a knee injury.
The Uruguayan FA confirmed on Tuesday that Coates suffered a torn ligament and will undergo surgery in the coming days.
"In the medical tests, we found out that the player had a torn ligament in his right knee so we have decided to take him to surgery," a statement from the Uruguayan FA read. "It will be done on Friday in Sao Paulo."
Ovdje ima mnogo nelogičnosti. Prvo šta će Coates sda u Urugvaju? Prijateljska protiv Japana je bila prošle sedmice, a kao drugo Premiership je počeo i on treba da bude u klubu. Kao treće, Iqbalu da promakne jedna takva ozljeda, nema šanse. Iqbal je opet nominiran za najboljeg sportskog radnika u Aziji, zapravo brani tu titulu.

Evo malo Jarmolenka u akciji:
[youtube][/youtube]
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 22 avg 2013, 00:54

Will Hughes ‏@willhughes44 11 Feb 12
As a LFC fan that was poor from Suarez but still feel for him #YNWA
Znači mali navija za nas. :P Ovo je twett od prije više od jedne godine. :D
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 22 avg 2013, 00:56

Hughes, Alberto, Suso, Teixeira, Rossiter, Chirivella
Ako dođe Hughes ovo ce biti igraci sredine terena ispod 20 godina .

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 22 avg 2013, 00:57

Klasican cirkuzant i petljavina teska Yarmolenko...

Da, Will je veliki navijac LFC... :) Veliki pogodak bi bio njegovo dovodjenje za 6m, ne znam samo da li bi dobijao sansu odmah, kao Sterling i Ibe, ili bi bio poslat na pozajmicu, ako bi dosao...

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 avg 2013, 01:02

Paradajz je napisao/la:Klasican cirkuzant i petljavina teska Yarmolenko...

Da, Will je veliki navijac LFC... :) Veliki pogodak bi bio njegovo dovodjenje za 6m, ne znam samo da li bi dobijao sansu odmah, kao Sterling i Ibe, ili bi bio poslat na pozajmicu, ako bi dosao...
Idemo po navijače Liverpoola (Arda, Will), tako se bar zna da ce srce ostavljat na terenu :D
Prodali Shelveya za 6 mil. i uzimamo Will-a za takodjer 6 miliona..tako to rade transfer velemajstori :mrgreen:

@Hendo Sto ti je Igbal toliko drag srcu, ovo peti-sesti put ga hvalis otkako ja pratim :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 22 avg 2013, 01:08

Paradajz je napisao/la:Klasican cirkuzant i petljavina teska Yarmolenko...

nisam nesto upucen, ali nezz cemu njegov dolazak kad vec imamo suso-a (i donekle alberta). Bolje da dodaju jos malo i kupe nekog provjerenog igraca jer ipak, ko sto bi neki rekli, 6m funti nije malo i bukvalno radi tih para nam je willian izmakao iz ruku. Ovo je ocajno sta rade, nama treba neko provjeren a ne talenat, TALENATA IMAMO MNOGO ALI NEMAMO ISKUSNIH IGRACA I ZBOG TE POLITIKE NECEMO VIDJETI LP JOS PUNO GODINA!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 avg 2013, 01:09

Uporedi povrede bilo kojeg igrača sa povredom Sturidga i onda uporedi vrijeme za koje su se oni oporavili.
Potom:
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... afa-honour" onclick="window.open(this.href);return false;

Treće, to je jedini igrač kojeg smo mi ukrali Tottenhamu i od tada nas u Tottenhamu veoma mrze. :mrgreen:

Četvrto. Ovo je njegova izjava:
"I have supported Liverpool ever since the mid-1980s and the opportunity to work with the excellent medical team set up here was an opportunity just too good to turn down."
Ovo je izjavio prije nego je postao doktor u Liverpoolu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 avg 2013, 01:13

@Hendo Hvala na objašnjenju :mrgreen:
Ja bih volio Yarmolenka, nismo imali dobro, efikasno krilo jos od vremena Downinga 8-)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 22 avg 2013, 01:17

Rece Barrett ranije da je pitao navijace Dinama Kieva, da li bi Yarmo bio bitan igrac u LFC, oni kazu rotacija. I ja se slazem...

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 22 avg 2013, 01:36

bgmi ja bi bio zadovoljan da dodje ili Arda ili Yarmolenko, svakako da bi oni unaprijedili nasu igru e sad koji bi bio bolji nez (blagu prednost dajem ardi jer je, ono sto se kaze, vise timski igrac) :D

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 22 avg 2013, 01:39

HeKen je napisao/la:bgmi ja bi bio zadovoljan da dodje ili Arda ili Yarmolenko, svakako da bi oni unaprijedili nasu igru e sad koji bi bio bolji nez (blagu prednost dajem ardi jer je, ono sto se kaze, vise timski igrac) :D
Arda bi debelo, nema tu blaga prednost covek klasa za Ukrajinca, Yarmo bi pojacao klupu...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 avg 2013, 02:04

Popustite malo, necemo nikog zvucnog dovest k'o i do sad, prosli ste 150 igraca sa tweetera nekih izmisljenih engleskih veleposlanika i sta ja znam jos nekih kuraca, kad neko potpise pisite o tom.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 22 avg 2013, 02:09

Edin TM87 je napisao/la:Popustite malo, necemo nikog zvucnog dovest k'o i do sad, prosli ste 150 igraca sa tweetera nekih izmisljenih engleskih veleposlanika i sta ja znam jos nekih kuraca, kad neko potpise pisite o tom.
ma ja ba, dovest cemo tog hughesa za 6m i mozda iloria i to je to. :twisted:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 avg 2013, 02:44

Ko je ono uzeo mustuluk za Williana,neka ga vrati sad :mrgreen: :lol: :lol: 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 avg 2013, 02:54

HeKen je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Popustite malo, necemo nikog zvucnog dovest k'o i do sad, prosli ste 150 igraca sa tweetera nekih izmisljenih engleskih veleposlanika i sta ja znam jos nekih kuraca, kad neko potpise pisite o tom.
ma ja ba, dovest cemo tog hughesa za 6m i mozda iloria i to je to. :twisted:
Ma i takvi igraci su upitni, mi smo cirkus citaj Tom Ince :roll:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 avg 2013, 09:03

Arsenalu najvece pojacanje ne bi bio Suarez nego ovaj nas doktor :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 22 avg 2013, 11:39

Kad već žele mlade igrače, zašto ne bace oko na igrača poput Adam Mahera ? :roll:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.