Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 21 avg 2013, 22:58

Paradajz je napisao/la:
Carlo je napisao/la: Pa da, ja pričam cijelo vrijeme što i ti: Imaju pare za Red Soxe, za Liverpoola nemaju. Brinu o Red Soxima, o Liverpoolu ne.

Završena priča.
:lol:

Ok ok, ne vredi dalje o ovome...
Eh tako :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 21 avg 2013, 22:59

@carlo skontaj da ne ulazu ni u Liverpool, ni u Red Soxe vec vuku sebi jer su pohlepni multimilioneri :D
Walk on, with hope in your hearts.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 avg 2013, 23:03

artemis77 je napisao/la:@carlo skontaj da ne ulazu ni u Liverpool, ni u Red Soxe vec vuku sebi jer su pohlepni multimilioneri :D
Fala bogu...

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 21 avg 2013, 23:09

ova Villa nam nije lezala kad smo bili u formi ,kako li ce tek biti kad su oni u top formi (s obzirom na kvalitet ekipe)ako izvucemo remi protiv vile bi ce super,jedno je sigurno bice penala na toj tekmi kako god okrenes. :mrgreen:
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 avg 2013, 23:19

Villa je namucila Chelsea veceras i jedva su izgubili,ako ih uspijemo pobjediti bice extra pred Derby nastaviti odlican niz iz prethodne sezone...

Arda asistirao Villi za vodstvo At.Madrida protiv Hobita
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 21 avg 2013, 23:41

Nije valjda Arda budala da napusti ovako kvalitetan Atletico .

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 avg 2013, 00:18

nerkolfc je napisao/la:Nije valjda Arda budala da napusti ovako kvalitetan Atletico .
Kada bi Liverpool poslao ponudu od 24 miliona eura, kolika je njegova klauzula, Arda bi trčećim korakom došao u Liverpoola. Taj momak se mnogo puta sam nudio Liverpoolu, Sahinu je pisao zavidim ti i prvo što je od njega tražio kada je bilo okupljanje reprezentacije Turske, jeste da mu donese dres Liverpoola.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 avg 2013, 00:22

Arda i Coutinho bila bi to odlicna saradnja 8-) 8-) Mozda bi prosli i jeftinije ko zna :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 22 avg 2013, 00:24

Evo pominje se Yarmolenko opet i to ozbiljno sad.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 22 avg 2013, 00:26

Paradajz je napisao/la:Evo pominje se Yarmolenko opet i to ozbiljno sad.
Patka , vec potvrdio Tony iz Timesa .
Ardu bi i ja volio , ne kazem da neb' volio doći nego kazem da bi bio budala . Imaju super ekipu .

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 22 avg 2013, 00:29

nerkolfc je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:Evo pominje se Yarmolenko opet i to ozbiljno sad.
Patka , vec potvrdio Tony iz Timesa .
Ardu bi i ja volio , ne kazem da neb' volio doći nego kazem da bi bio budala . Imaju super ekipu .
Nisam video stvarno da je to rekao Barret.

Inace, Ilori izgleda dolazi za 6m, a zamislite, za njega zagrizli niko drugi do Spursi... :?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 avg 2013, 00:30

Liverpool have lodged a £25.5 million bid for Erik Lamela. (Tony Barrett, The Times) #LFC

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 avg 2013, 00:32

Ponos Torina je napisao/la:Liverpool have lodged a £25.5 million bid for Erik Lamela. (Tony Barrett, The Times) #LFC

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D
HAHAHAH koja bi to furka bila da mi njima otmemo igrača :lol: :lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 22 avg 2013, 00:32

Ma neko njega kao citirao da je on to spomenuo za Yarmolenka i on nasao ko je i jos ga ismijao u tom nekom smislu . Pogledaj . Niko nas apsolutno nije povezao s' njim ja mislim osim jos jednog lika koji je napravio lazni twitter Andy Huntera :D

EDIT: Izvanjavam se Paradajzu ipak je on demantovao da je napisao ovo za Lamelu :D :D A to otkud tebi za Yarmolenka ako se moze znati ?

Liverpool are close to agreeing a deal for Derby County midfielder Will Hughes. (Independent) There a few reports that are similar to this.
Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 22 avg 2013, 00:34, ukupno mijenjano 2 puta.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 22 avg 2013, 00:33

Netacno, neki lik to twitovao, Barrett rekao da je laz...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 avg 2013, 00:33

Liverpool reject £10million Martin Skrtel transfer offer from Napoli :roll: :roll:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 avg 2013, 00:34

Ponos Torina je napisao/la:Liverpool reject £10million Martin Skrtel transfer offer from Napoli :roll: :roll:
Pretpostavljam zato sto nece dolazit drugi stoper, sto znaci da smo mi zavrsili transfer period
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 avg 2013, 00:35

Ponos Torina je napisao/la:Liverpool reject £10million Martin Skrtel transfer offer from Napoli :roll: :roll:
To bi bilo završeno da nije Fudbalski savez Urugvaja faksirao Liverpoolu kako je Coates povrijeđen i treba da ide na operaciju. Kažu oporavak će trajati 6 mjeseci minimalno. Samo ne znam gdje se to mogao povrijediti. :roll:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 avg 2013, 00:37

gaston je napisao/la:
Pretpostavljam zato sto nece dolazit drugi stoper, sto znaci da smo mi zavrsili transfer period
Pa meni bi Wisdom i Kelly igrali stopera ispred panja Škrtela,sto ga nisu prodali j.ebo ih on.. :evil: :evil:
Ako je Škrtel imao toliko kredita za svoje gluposti svo ovo vrijeme,zasto nebi nasa djeca dobila priliku i igrala sada pa amakr i grijesila..

Henderson@
Mozda Coates zbog toga i nije igrao za Liverpool toliko cesto,a tek se povreda otkrila da je ozbiljna i da mora to operisati ako zeli nastaviti dalje sa svojom karijerom...
Mislim koljeno je u pitanju a on je ogroman i visok pa nekako i vjerujem u to,jer znam po sebi zbog visine i tezine da su koljena zeznuta stvar i da se na njih mora dobro paziti...Ti bolovi dolaze i odlaze.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 22 avg 2013, 00:41

nerkolfc je napisao/la: A to otkud tebi za Yarmolenka ako se moze znati ?
Ma SkyBet spustio kvotu na njegov dolazak, neki misle da je to relevantno, pa neki likovi iz Rusije pominju njegov dolazak, ko ce ga znati, ja znam da nam ne treba...

Izgleda da se ide po Willa Hughesa...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.