Namjerio se na Balotellija,ne da mu lopte primiti

Steta za PSV,nadam se boljoj igri u nastavku,imali su jedno 5 zicera,ali nista nisu iskoristili.
U napadu konkretniji od Milana.
Mogu ovo proci,ali samo ako ih ova nesreca napusti.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nije on htio. Rekao je da prvo hoce u Ajax ili PSV pa tek onda za godinu-dvije vani. Nije htio da zavrsi na klupi u nekom vecem klubu. Ajax odustao, iako je na zimskom slao ponudu ali ovi trazili vise i PSV ga sad uzeo.mancity je napisao/la:Rekik je dobro izabro PSV, bolje nego da je otiso u Engleske nize lige. Sve je do njega. Zavisi koliko ce raditi na sebi, potencijala ima. Veceras je cak imao Gol sansu, ali neiskustvo i trema su ucinili svoje ipak je to Milan a njemu tek 18.
Cudi me da ovog malog Mahera iz PSV niko iz jacih liga nije ugrabio, momak je odlican a tek mu je 19.
Ko je to došao u United iz Holandije, Buttner jedini, on svakako nije doveden da bude prvi izbor a i nije važio za nekog naročitog talentaSamoZeljo je napisao/la:Pametniji nego ovi holandski momcici sto prerano odose u United i Chelsea.
Na njega i mislim, i na van Ginkela iz Chelsea. Ne kazem ja da on ima mjesta u Unitedu, zato i nije trebao ici.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ko je to došao u United iz Holandije, Buttner jedini, on svakako nije doveden da bude prvi izbor a i nije važio za nekog naročitog talentaSamoZeljo je napisao/la:Pametniji nego ovi holandski momcici sto prerano odose u United i Chelsea.
Reci hvala Txiki Begiristain.DesimaL je napisao/la:Hvala City![]()
http://www.fcbarcelona.com/football/bar ... ns-barca-b" onclick="window.open(this.href);return false;