Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Hamburger Sport-Verein
[quote="amerosm"
----------------------Rost------------------------
Demel----Boateng--------Mathijsen-----Aogo
-----------Jarolim----------Rincon--------------
Trochowski-------Tesche----------------Jansen
----------------------Berg-------------------------[/quote]
nije tema, ali da sam ja selektor, nasa reprezentacija bi igrala u ovakvoj formaciji.
----------------------Rost------------------------
Demel----Boateng--------Mathijsen-----Aogo
-----------Jarolim----------Rincon--------------
Trochowski-------Tesche----------------Jansen
----------------------Berg-------------------------[/quote]
nije tema, ali da sam ja selektor, nasa reprezentacija bi igrala u ovakvoj formaciji.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- majestic24
- Kontakt:
MLADEN PETRIĆ odigrao je posljednjih petnaestak minuta za njemačku momčad u proboju u šesnaestinu finala Europa lige.
Hrvatski reprezentativac nije igrao osam tjedana zbog ozljede gležnja desne noge pa ne čudi radost koju je osjetio prilikom ulaska na travnjak. Također i prilikom skandiranja publike koja je došla na tribine bodriti momčad do 2:0 pobjede protiv bečkog Rapida i uživo svjedočiti prolasku hamburške momčadi u nokaut-fazu natjecanja.
"Naježio sam se od oduševljenja. Taj ću osjećaj, koji mi je pomogao svladati nesigurnost, pamtiti do kraja karijere", kazao je Petrić čiji bi povratak trebao naznačiti bolje dane za HSV, čemu se nada i trener momčadi Bruno Labbadia.
Ipak, strateg momčadi nema namjere previše riskirati s mogućnošću obnavljanja ozljede svog hrvatskog strijelca, pa je obećao postepeno ga uvoditi u natjecateljski ritam.
"Petnaestak minuta protiv Rapida bili su više od onoga što je radio na treningu. Moramo ga osposobiti tijekom zimske stanke. Protiv Hoffenheima neće dobiti veću minutažu od ove koju je imao u utakmici s Rapidom", najavio je Labbadia subotnji susret 15. kola Bundeslige.
Hrvatski reprezentativac nije igrao osam tjedana zbog ozljede gležnja desne noge pa ne čudi radost koju je osjetio prilikom ulaska na travnjak. Također i prilikom skandiranja publike koja je došla na tribine bodriti momčad do 2:0 pobjede protiv bečkog Rapida i uživo svjedočiti prolasku hamburške momčadi u nokaut-fazu natjecanja.
"Naježio sam se od oduševljenja. Taj ću osjećaj, koji mi je pomogao svladati nesigurnost, pamtiti do kraja karijere", kazao je Petrić čiji bi povratak trebao naznačiti bolje dane za HSV, čemu se nada i trener momčadi Bruno Labbadia.
Ipak, strateg momčadi nema namjere previše riskirati s mogućnošću obnavljanja ozljede svog hrvatskog strijelca, pa je obećao postepeno ga uvoditi u natjecateljski ritam.
"Petnaestak minuta protiv Rapida bili su više od onoga što je radio na treningu. Moramo ga osposobiti tijekom zimske stanke. Protiv Hoffenheima neće dobiti veću minutažu od ove koju je imao u utakmici s Rapidom", najavio je Labbadia subotnji susret 15. kola Bundeslige.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Evo za nesto vise od 20 minuta pocinje utakmica izmedju nas i Hoffenheima, a mi igramo sljedecoj formaciji
-----------------------Rost--------------------------
Demel------Boateng------Mathijsen---------Aogo
-------------Jarolim--------Rincon-----------------
Trochowski---------Tesche-----------------Jansen
------------------------Berg--------------------------
Na klupi se nalazi rezevrni golman Hesl, odbranbeni igrac Rozehnal, zadnji vezni Tavares, i roviti Petric i Elia, koji su jucer izjavili da mogu odraditi pola sata utakmice na visokom nivou. Nadam se pobjedi, no bit ce tesko s obzirom na probleme s povredama, jedino sto nama moze ici u korist je cinjenica sto Hoffenheim igra napadaci fudbal i bit ce malo vise prostora za napade.
-----------------------Rost--------------------------
Demel------Boateng------Mathijsen---------Aogo
-------------Jarolim--------Rincon-----------------
Trochowski---------Tesche-----------------Jansen
------------------------Berg--------------------------
Na klupi se nalazi rezevrni golman Hesl, odbranbeni igrac Rozehnal, zadnji vezni Tavares, i roviti Petric i Elia, koji su jucer izjavili da mogu odraditi pola sata utakmice na visokom nivou. Nadam se pobjedi, no bit ce tesko s obzirom na probleme s povredama, jedino sto nama moze ici u korist je cinjenica sto Hoffenheim igra napadaci fudbal i bit ce malo vise prostora za napade.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Evo neke moje analize utakmice. U prvom poluvremenu HSV s rezervnom postavom bolji imao prilike preko Trochowskog, Jansena i Jarolima, u drugom bolja ekipa Hoffenheima koja je imala dvije prilike zahvaljujuci glupom Rinconu i Mathijsenu i onaj sut Seje. Kad se sve sabere i oduzme, mislim da je ovo realan rezultat. HSV nije mogao s drugom postavom da izvrsi pritisak na Hoffenheim koji je svoju priliku trazio iz kontre, dok Hoffenheim nije umio da iskoristi umor igraca HSV-a i to sto imaju devet povrijedjenih igraca. Vidi se koliko nam nedostaje Ze Roberto koji je glavni pokretac iz sredine terena, i mi stvaramo prilike. Sto se tice Petrica i Elia-e njih dvojca nisu danas uopste trebali igrati no nekim tabletama i inekcijama su morali igrati iz razloga sto nemamo igraca. Za mene je super stvar sto ce za dvije sedmice aBd zimska stanka, i tada slijede kvalitetne pripreme i povratak svih igraca osim Guerrera (uz par pojacanja nadam se) i borba za direktan plasman za LP. Nama ide u korist sto ostale ekipe koje imaju skoro sve igrace na raspolaganju (uvijek ima jedna ili dvije ozlijede) prosipaju bodove u velikom stilu.
Evo od mene par informacija koje su se desavale ove sedmice u Hamburgu. Naime HSV je produzio ugovore s svoja dva golmana Frankom Rostom do 2011. godine, nakon cega ce okoncati karijeru i dobiti posao u klubu, a isto tako s Wolfgangom Heslom do 2012.godine, s tim da ima pravo napustiti klub ukoliko ne bude broj 1 pomenute 2011.godine kao slobodan igrac, sto ja licno mislim da ce se dogoditi jer HSV u njega nema povjerenja da kvalitetno moze zamjeniti Rosta, vec na listi zelja se nalaze Fromlowitz iz Hannovera i Sippel iz Kaiserslauterna. Sada se neki sigurno pitaju cemu onda ovo produzenje ugovora. Naime posto ova dvojca ce jedino htjeti doci ukoliko budu broj 1, HSV ih prije nije mogao angazirati jer Rost zeli da ostane jos jednu godinu, pa su se tako odlucili na produzenje uz pomenutu klazulu. Isto tako je HSV otkupio Rincona, od Deportiva (klub u Venecueli) za 450.000 eura i potpisao je ugovor do 2014.godine. Inace dalje mislim da ce klub napustiti Tavares, a HSV ce morati 2011.godine krenuti u potragu za dva kvalitetna igraca na poziciji Ze Roberta i Jarolima, jer ruku na srce Rincon i Tesche su samo dobre zamjene, a nikako ne smiju biti standardni igraci u ekipi s velikim ambicijama kao sto je HSV.
Danas je Njemacki Bild pisao da je HSV zainteresovan za Klose-a da ga dovede sada u januarskom prijelaznom roku. Imaju dvije solucije gdje bih HSV njega odmah kupio, ali smo spremni platiti samo 5 miliona eura, ili posudba do ljeta i ukoliko se pokaze da HSV otkupi njegov ugovor uz fiksno obestecenje. Tu vijest danas iz HSV-a nisu htjeli komentarisati, a u Bayernu su rekli da ne razgovaraju s HSV-om na tu temu. Ovdje po mom misljenju ostaje da se vidi dalji tok jer Klose zeli SP naredne godine, i ukoliko bude samo opcija broj cetiri kod van Gaala ja sam siguran da ce traziti odlazak iz kluba.
Sutra slijedi utakmica protiv Nuernberga, i iskreno nista ne ocekujem, vijdecemo na kraju sta ce biti.
Danas je Njemacki Bild pisao da je HSV zainteresovan za Klose-a da ga dovede sada u januarskom prijelaznom roku. Imaju dvije solucije gdje bih HSV njega odmah kupio, ali smo spremni platiti samo 5 miliona eura, ili posudba do ljeta i ukoliko se pokaze da HSV otkupi njegov ugovor uz fiksno obestecenje. Tu vijest danas iz HSV-a nisu htjeli komentarisati, a u Bayernu su rekli da ne razgovaraju s HSV-om na tu temu. Ovdje po mom misljenju ostaje da se vidi dalji tok jer Klose zeli SP naredne godine, i ukoliko bude samo opcija broj cetiri kod van Gaala ja sam siguran da ce traziti odlazak iz kluba.
Sutra slijedi utakmica protiv Nuernberga, i iskreno nista ne ocekujem, vijdecemo na kraju sta ce biti.
Ima da vas Clubere oderu, jer kod njih se nikad ne znaamerosm je napisao/la: Sutra slijedi utakmica protiv Nuernberga, i iskreno nista ne ocekujem, vijdecemo na kraju sta ce biti.

Salim se, Hamburg ovo uzima glat, i ostavlja FCN u opasnoj zoni.
Vom Jäger zum Gejagten
Vise lici u sali opali.geronimo je napisao/la:Ima da vas Clubere oderu, jer kod njih se nikad ne znaamerosm je napisao/la: Sutra slijedi utakmica protiv Nuernberga, i iskreno nista ne ocekujem, vijdecemo na kraju sta ce biti.Uvijek najbolje partije pruzaju protiv velikih ekipa, a kiksnu protiv meraje, na kraju krajeva, sto su i sami
![]()
Salim se, Hamburg ovo uzima glat, i ostavlja FCN u opasnoj zoni.
Bi rado HSV digao ali sucim

Nije svake hefte bajram,ha ja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo HSV vodi nakon 12 minuta drugog poluvremena s 2-0. Strijelci su bili Elia s jednim extra golom, na asistenciju Toruna, a drugi gol je postigao Jansen nakon asistencije Elia - ali sta momak uradio dvojci igraca Nuernberga kod drugog gola nije humano.
Tooooooooooooorrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn 3-0. Kakav gol malog Toruna, jednim potezom je izbacio trojcu igraca Nuernberga i loptu poslao u gornji lijevi ugao gola Nuernberga. Mali ako ovako nastavi bit ce veliki igrac.
Ellllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 4-0, svaka cast momci. Asistent je Jansen. Jos kad se vrate ostali igraci bit ce jos bolje.
Kako pise vecina Njemackih medija, kao sto prenosi vecina radio stanica, ostala su jos dva kandidata za upraznjeno mjesto Sportskog direktora kluba, a to su Martin Bader trenutno Sportski direktor Nuernberga, i Horst Heldt trenutno Sportski direktor VfB Stuttgarta. Sutra u 19 h zasjeda Nadzorni odbor gdje ce glasati za jednog od ova dva kandidata i da su navodno objca spremni preuzeti tu funkciju.
Jucer sam zaboravio ostaviti komentar za jucerasnju utakmicu, a imam samo jednu rijec "perverzija".
Jansen je nakon povrede konacno usao u formu, Torun sve vise pokazuje da ce biti odlican igrac, vratio se Petric koji toliko puno znaci toj ekipi, vidjelo se kad on ima loptu da domah stvara prostor drugim igracima i imamo onu sirinu u igri kao sto smo je imali na pocetku sezone. A sada posebno zelim nesto reci o Eljero Eli-i. Momak je vec sada svijetska klasa, i HSV u svojim redovima drzi veliko bogatstvo. Jucer je imao dva gola i jednu asistenciju, i mislim da ce svaki klub koji njega zeli vidjeti u svojim redovima morati izdvojiti oko 40 miliona eura. Kao sto je rekao predsjednik kluba Hoffmann, tek pocinjem razgovarati ako je necija startna cijena 35 miliona eura.
Jucer sam zaboravio ostaviti komentar za jucerasnju utakmicu, a imam samo jednu rijec "perverzija".

Jansen je nakon povrede konacno usao u formu, Torun sve vise pokazuje da ce biti odlican igrac, vratio se Petric koji toliko puno znaci toj ekipi, vidjelo se kad on ima loptu da domah stvara prostor drugim igracima i imamo onu sirinu u igri kao sto smo je imali na pocetku sezone. A sada posebno zelim nesto reci o Eljero Eli-i. Momak je vec sada svijetska klasa, i HSV u svojim redovima drzi veliko bogatstvo. Jucer je imao dva gola i jednu asistenciju, i mislim da ce svaki klub koji njega zeli vidjeti u svojim redovima morati izdvojiti oko 40 miliona eura. Kao sto je rekao predsjednik kluba Hoffmann, tek pocinjem razgovarati ako je necija startna cijena 35 miliona eura.
- majestic24
- Kontakt:
Njemački prvoligaš HSV zabilježio je rekordnu dobit od 13.4 milijuna eura u prošloj poslovnoj godini, piše 'Hamburger Abendblatt'.
Prema pisanju Hamburger Abendblatta, HSV je ukupno inkasirao 188,62 milijuna eura u sezoni 2008./2009. i drugi je u Njemačkoj odmah iza minhenskog Bayerna (268.7 milijuna).
Profit je porastao za 11.3 milijuna eura u odnosu na prijašnju godinu, zahvaljujući najvećim dijelom prodaji ulaznica (1,467,500 milijuna) i transferima (41.9 milijuna eura).
Prema pisanju Hamburger Abendblatta, HSV je ukupno inkasirao 188,62 milijuna eura u sezoni 2008./2009. i drugi je u Njemačkoj odmah iza minhenskog Bayerna (268.7 milijuna).
Profit je porastao za 11.3 milijuna eura u odnosu na prijašnju godinu, zahvaljujući najvećim dijelom prodaji ulaznica (1,467,500 milijuna) i transferima (41.9 milijuna eura).
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
ja mislim da mi je ovo cak i prvi post na ovoj temi.
vise bih volio da osvoje titulu nego Bayern, koji je najozbiljniji konkurent. Leverkusen ce pasti kao i uvjek nakon zimske pauze.
naravno volio bih vise da wolfsburg ili hofenhajm osvoje titulu, al drugo su zelje.
vise bih volio da osvoje titulu nego Bayern, koji je najozbiljniji konkurent. Leverkusen ce pasti kao i uvjek nakon zimske pauze.
naravno volio bih vise da wolfsburg ili hofenhajm osvoje titulu, al drugo su zelje.

- majestic24
- Kontakt:
Drug HSV je pravi izbor,pa zato navijaj za nasWolverine je napisao/la:ja mislim da mi je ovo cak i prvi post na ovoj temi.

- Semir BAYERN
- Kontakt:
Zar ti nenavijas za Man majesticmajestic24 je napisao/la:Drug HSV je pravi izbor,pa zato navijaj za nasWolverine je napisao/la:ja mislim da mi je ovo cak i prvi post na ovoj temi.
![]()
![]()
![]()
Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!
Simpatiše HSV.
samo da te upitam nesto, za koliko klubova navijas ti??majestic24 je napisao/la:
Drug HSV je pravi izbor,pa zato navijaj za nas
![]()
![]()
![]()
- Semir BAYERN
- Kontakt:
Bayern, LjoŽe, sigurno ne za Millwallsteve-o je napisao/la:samo da te upitam nesto, za koliko klubova navijas ti??majestic24 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!
moze bit.... al de mi ti reci jeli sam tebe sta pitao?Semir BAYERN je napisao/la:Bayern, LjoŽe, sigurno ne za Millwallsteve-o je napisao/la:samo da te upitam nesto, za koliko klubova navijas ti??majestic24 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
- Semir BAYERN
- Kontakt:
Aha, pitas majestica, pardon opasni nismo te prepoznali, ipak si ti Millwall 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.