Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
niko se nije ni brinuo,ja sam volio da su propali skroz na skroz i da su ih bacili u PRO(kao i Napoli,kao i Fiorentinu al jbg Juve veca sila),,i da su svi celnici zavrsili kao Moggi,,i danas dan zelim i Milanu i Juventusu da isto tako zavrse 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Tebe nisam ništa pit'o.adointer je napisao/la:niko se nije ni brinuo,ja sam volio da su propali skroz na skroz i da su ih bacili u PRO(kao i Napoli,kao i Fiorentinu al jbg Juve veca sila),,i da su svi celnici zavrsili kao Moggi,,i danas dan zelim i Milanu i Juventusu da isto tako zavrse
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
gdje sam ja napisao da si me sta pitao i gdje sam ja pisao sta o tebi odnosno gdje sam ja tebe citirao uopste?EnzoFerrari je napisao/la:Tebe nisam ništa pit'o.adointer je napisao/la:niko se nije ni brinuo,ja sam volio da su propali skroz na skroz i da su ih bacili u PRO(kao i Napoli,kao i Fiorentinu al jbg Juve veca sila),,i da su svi celnici zavrsili kao Moggi,,i danas dan zelim i Milanu i Juventusu da isto tako zavrse

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Mago je napisao/la:Ja mrzim Milan,ostale klubove tolerisem. **** zelim sve najgore a ovi ostali nek budu sto bolji.
Ovo nema veze s ligom,najsugaviji klub na dunjaluku i uvijek u svakoj utakmici navijam protiv njih. Al uvijek

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Trequartista
- Kontakt:
Magičini Tuzlak je jedan veliki gospodin i instituacija ovog podforuma, znam da ću se kad-tad s njim poklati, ali u posljednje vrijeme ga u potpunosti podržavam, moglo se ponekad s njim ko s čovjekom popričati.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Ne mogu da vjerujem da ovi iz Sampdorije nisu znali iskoristiti moc i rasipnistvo Monaca.
Pa mogli su im Romera uvaljati za 10-ak miliona sigurno, ovako nisu dobili ni banke za svog prvog golmana.
Pa mogli su im Romera uvaljati za 10-ak miliona sigurno, ovako nisu dobili ni banke za svog prvog golmana.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
idi baksuze jedan kontraski.Trequartista je napisao/la:Magičini Tuzlak je jedan veliki gospodin i instituacija ovog podforuma, znam da ću se kad-tad s njim poklati, ali u posljednje vrijeme ga u potpunosti podržavam, moglo se ponekad s njim ko s čovjekom popričati.![]()

****Pogba je napisao/la:Mago je napisao/la:Ja mrzim Milan,ostale klubove tolerisem. **** zelim sve najgore a ovi ostali nek budu sto bolji.
Ovo nema veze s ligom,najsugaviji klub na dunjaluku i uvijek u svakoj utakmici navijam protiv njih. Al uvijek
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Sa tobom ici piti
radije bi isao sa ado@ u dresu Cavania interovom naravno nego sa tobom
Sala mala
uvijek sam za poiti kafu sa bilo kojim forumasem posto alkohol rijetko pijem
mislim da drug Trequartista@ ne konzumira alkohol

Sala mala

mislim da drug Trequartista@ ne konzumira alkohol

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A moze i sokic
A Ado ti je ba ljudina samo sto ovdje voli zajbavat. Moram se pohvalit da mi je cak i dres donio kralj

A Ado ti je ba ljudina samo sto ovdje voli zajbavat. Moram se pohvalit da mi je cak i dres donio kralj

Mago je napisao/la:A moze i sokic![]()
Naravno

Znaci ado@ raja

jasta.al ovdje voli zajbavat neg se hljeba najest
nesto ko jaran trequartista@

- L'Avvocato
- Kontakt:
MoRe bitMaGiCa je napisao/la:L'Avvocato je napisao/la:Kakav ba PSV, bmk za njih ... Samo nek Milan prodje, da imam pored Juventusa i Napolija jos koji klub pratiti u LP-a. Da ne bi gledao mozda Amkar Perm, Petrolul i Debrecen
Nisi ti rubentino. Pravi rubentini navijaju za PSV.

Ovo je vec drugi puta na ovom forumu da mi neko skida boje s dresa

Moze biti da sam partizan iz Toskane, al et gotivim Juve jer su najposteniji i najslavniji klub na cizmi

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
tobejarabi dje ces me sa njim?Mago je napisao/la:jasta.al ovdje voli zajbavat neg se hljeba najest![]()

a jesam vala,sto jes' jes',ljudeskara i po

hihi

-
- Kontakt:
Zanimljivost dana,naime danas je na Olimpicu bilo predstavljanje igrača Rome pred oko 25.000 navijača,i pred sam početak programa iznad stadiona proleteo je avion unajmljen od strane navijača Lazia sa natpisom :
"26.05.13 PRAVA ISTINA JE DA SMO VAS POVREDILI" !

"26.05.13 PRAVA ISTINA JE DA SMO VAS POVREDILI" !

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Trequartista
- Kontakt:
Lakapo, sad te treće kolo, spremam se za prvi ban.
Valjda ovaj inter dovede koga do tada.

Valjda ovaj inter dovede koga do tada.

trebate vi polahko trazit zamjenu za svevisnjeg Llorentea 

- Trequartista
- Kontakt:
Možda u Icardiju.

Icardi se moze jos prodat dobro,,vama em Llorente ne valja em vam Tevez star pa valja i njega mijenjat za dvije godine(ako se pokaze ove godine,naravno),,jos Llorenteu 4,5 plata za 4 godine,,placen haman 5 miliona vise od Icardija,jos 7 godina starijiTrequartista je napisao/la:Možda u Icardiju.![]()
- Trequartista
- Kontakt:
A još ni utakmice nije odigrao, a ti skontao da je propao, jak si ocam'.
Llorente je došao kao slobodan igrač, ali eto ti znaš nešto što mi ne znamo.

Trequartista je napisao/la:A još ni utakmice nije odigrao, a ti skontao da je propao, jak si ocam'.![]()
Samo se ti smij Adi@ kad Cavani proradi u interu nema nas nigdje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.