Žara ili ti kopriva je dobra za anemiju, vraca kuvet u insana jer ima željeza u sebi....javite to Rosellu, da mu naberu žare..a može i špinatM4kaveli je napisao/la:Znam da ga ne gotivis bas previse.xaviesta je napisao/la:Nisam ni mislio doslovno jbt.M4kaveli je napisao/la:Cesc ne treba zabiti ni gola ako ce ovako igrati.![]()
Volio bi da veceras zapocne umjesto Xavija na centralnom veznom.
Za Neymara kazu da se brzo trosi, valjda zbog te anemije.
Skroz je zapusten sto se ishrane tice, jede sta hoce.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nema toga vise, za mjesec dana mora bit u top-formi. Barem sto se kilaze tice.
I dok Pedro ovako igra neka njega na klupi. Veceras po prvi trofej u novoj sezoni
I dok Pedro ovako igra neka njega na klupi. Veceras po prvi trofej u novoj sezoni

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
-
- Kontakt:
Večeras po prvi trofej ove sezone i tako nastaviti dominaciju u Španiji.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- Cautinho
- Kontakt:
Pobjeda je neminovnost.
Kao i nasa dominacija u ovoj sezoni.
Alexis je se razigrao,Pedro isto,valjda nastave veceras sa dobrim partijama i golovima.
Kao i nasa dominacija u ovoj sezoni.
Alexis je se razigrao,Pedro isto,valjda nastave veceras sa dobrim partijama i golovima.
Keep walking.
- Donnie Darko
- Kontakt:
16.12.2013. Barcelona vs Atletico 4-1
Ne znam za vas ostale, ali po meni imaju dvije opcije:
1. Autor slike ima sposobnost bacanja pogleda u buducnosti, odlicna sansa za dobit na kladionici.
2. Malo se pojebo sa datumima, odnosno promasio godinu na par utakmica. Amateri :kava:
Molim anketu da dobijemo odgovor.
Ne znam za vas ostale, ali po meni imaju dvije opcije:
1. Autor slike ima sposobnost bacanja pogleda u buducnosti, odlicna sansa za dobit na kladionici.
2. Malo se pojebo sa datumima, odnosno promasio godinu na par utakmica. Amateri :kava:
Molim anketu da dobijemo odgovor.
Detalji dogovora za Denisa Suareza:
Barcelona će Manchester Cityju uplatiti 1,8 milijuna €, 1 milijun € danas, a ostatak naredne godine kada igrač bude prekomandovan u prvi tim. Također, engleska ekipa će za svakih 10 utakmica koje Suarez odigra za prvi tim dobiti 800 000 €, a maksimalna vrijednost koju City može u konačnici dobiti za ovog talentiranog igrača jest 8 milijuna €.
Dobar posao na kraju.
Jos kada bi Oliver potpisao .. uh.
Barcelona će Manchester Cityju uplatiti 1,8 milijuna €, 1 milijun € danas, a ostatak naredne godine kada igrač bude prekomandovan u prvi tim. Također, engleska ekipa će za svakih 10 utakmica koje Suarez odigra za prvi tim dobiti 800 000 €, a maksimalna vrijednost koju City može u konačnici dobiti za ovog talentiranog igrača jest 8 milijuna €.
Dobar posao na kraju.
Jos kada bi Oliver potpisao .. uh.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Busquets signed and gave away two football kits – one was a Barça uniform and the other the Spain strip – for a Saudi Arabian footballer, Abdullah Otayf, who dedicated a goal to the midfielder in December.

[youtube][/youtube]
Don't hate what you don't understand.
Dani Alves, Piqué, Masche, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi i Alexis
Don't hate what you don't understand.
Da,zadnjih par godina.EvoMene je napisao/la:Igramo bez golmana?
Sto si takav? Valdes ima odlican pas i kao takav se odlicno uklapa u Barcin sistem. Ne moze svako braniti u Barceloni .jocker92 je napisao/la:Da,zadnjih par godina.EvoMene je napisao/la:Igramo bez golmana?
Treba onda početi razmišljati i o postavljanju Xavija na gol. Opšte je poznato kakvu pas igru ima taj genijalac, a i polako ulazi u godine pa više trkom ne može parirati najboljim svjetskim veznjacima tako da je najlogičnije da ga se vrati na gol. 

Smoke Weed Everyday!
Jao kako se pokrenu prica oko Valdesa.
Ljudi pamte samo lose, vrlo brzo zaboravljaju ono dobro, takva sorta.
A loseg je bilo minimum u njegovoj karijeri.
Da zavrsimo pricu oko Victora i okrenemo se Atleticu.
"For me, Valdes is the best in the world. When Barca need calm, he transmits that. He also has great capacity and handling."
José Luis Chilavert.
"For me, the three best goalkeepers in the world are Casillas, Buffon, and Valdes."
Bodo Illgner.

Ljudi pamte samo lose, vrlo brzo zaboravljaju ono dobro, takva sorta.
A loseg je bilo minimum u njegovoj karijeri.
Da zavrsimo pricu oko Victora i okrenemo se Atleticu.
"For me, Valdes is the best in the world. When Barca need calm, he transmits that. He also has great capacity and handling."
José Luis Chilavert.
"For me, the three best goalkeepers in the world are Casillas, Buffon, and Valdes."
Bodo Illgner.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Illgner to govori zato sto je branio za Real. Covjek je troll. A Chilavert je svakako budala. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Naravno, a i ostali svj. strucnjaci ga godinama svrstavaju medju najbolje.Monolog je napisao/la:Illgner to govori zato sto je branio za Real. Covjek je troll. A Chilavert je svakako budala.
Medjutim jasno mi je zasto ga nazivaju flopom.

Valdes: ''Biti golman ovdje uzima danak''.
Nakon ove sezone ide pa ce neki odahnuti napokon.
Okrenimo se Atleticu.
Ljudi ovo sto sam rekao za Valdesa,to je bila samo sala
Nemam nista protiv lika samo sam ljubomoran na njega zbog trebe
Veceras ocekujem da ima 100% tacnih pasova.

Veceras ocekujem da ima 100% tacnih pasova.
- francobaresi
- Kontakt:
Prvi pravi teste za Barcelonu ove sezone, pa neka vam je sa srećom. 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.