MoRAja,druže ne se kladiti ,kakav primjer ostavljaš svojoj djeciNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Blavor vs Po.skok 1,30 3,90 8,00 Ma tipujem keca na Blavora nekako mi je sigurniji ( valjda nije namjesteno)![]()
![]()
![]()
Pozdravi mi klince

MoRAja,druže ne se kladiti ,kakav primjer ostavljaš svojoj djeciNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Blavor vs Po.skok 1,30 3,90 8,00 Ma tipujem keca na Blavora nekako mi je sigurniji ( valjda nije namjesteno)![]()
![]()
![]()
Hahahahahha, Blavor je zicer al ipak gdješ propustit ovako jak X2 na Po.skokaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Blavor vs Po.skok 1,30 3,90 8,00 Ma tipujem keca na Blavora nekako mi je sigurniji ( valjda nije namjesteno)![]()
![]()
![]()
Jel sposoban namaknuti 2 mil godišnje?Android je napisao/la:Zna li se tko bi mogao biti novi predsjednik,ima li sanse da bude Mario Bazina?
modric je napisao/la:Zdravko Mamic dolazi za predsjednika jeli istina sto se prica po gradu............
Bog te čuo ,boli me briga neka radi kakve hoće agencije ovde ,na kraju krajeva dolazi na prvao mjesto za to ,BiH je zemlja stvorena za togamodric je napisao/la:Zdravko Mamic dolazi za predsjednika jeli istina sto se prica po gradu............
Reci da se zajebajesmaxmore je napisao/la:Zdravko Mamić preuzima NK Široki Brijeg :ugeek:
Jesam,samo da se Malezijci i ostali malo ukenja..Android je napisao/la:Reci da se zajebajesmaxmore je napisao/la:Zdravko Mamić preuzima NK Široki Brijeg :ugeek:
maxmore je napisao/la:Jesam,samo da se Malezijci i ostali malo ukenja..Android je napisao/la:Reci da se zajebajesmaxmore je napisao/la:Zdravko Mamić preuzima NK Široki Brijeg :ugeek:![]()
![]()
Daj me nemoj...ŠB_Fidelis je napisao/la:Kakva zaj.ebancija, to je bio jedan od Jelicevih uvjeta za odstupanje s pozicije i jedan od dogovora nedavno potpisane suradnje s GNK Dinamo.
U iducih par dana Mamic sluzbeno preuzima NK Široki Brijeg.