Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 21 avg 2013, 19:14

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ulaže Henry u Soxe, samo je to u zadnjih par godina bilo dosta neuspješno, pa je izvršena svojevrsna čistka i rješili su se tih ogromnih ugovora, a u zadnje vrijeme od većih ulaganja je produžen ugovor Pedeyu (110 mil na 5 god) te je doveden Peavy (ima god ugovora) ;)
Kad si već ovdje, objasni nam kako smo pali na petu poziciju i kolike su nam šanse da uhvatimo play off?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 avg 2013, 19:20

Paradajz je napisao/la:131m funti se trosi za plate na godisnjem nivou sto se tice LFC. 140m dolara za Red Soxe, a to je u funtama oko 89m funti. To je ulaganje, pusti ti transfere, to je decija prica... A Boston Red Soxi kao i vecina fransiza koja posluje u sistemu kakvi su poznati u americkim sportovima, posluje odlicno, i obrcu grdnu lovu, vecu nego LFC...

EDIT: Tacnije 127m funti, smanjili smo wage bill od pocetka prosle sezone i to dosta...

http://www.financialfairplay.co.uk/late ... aled-table" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti sad braniš Henry, navijaš za Red Soxe ili? Nije mi jasno. Znači transferi su nula bodova, bitno je da daje veliku lovu za plate? Koliko se sjećam na početku kada su tek došli Henry i Werner su rekli da je njihov cilj imati manje plate, a malo više plaćati odštetu za igrače.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 avg 2013, 19:28

Carlo je napisao/la: Ti sad braniš Henry, navijaš za Red Soxe ili? Nije mi jasno. Znači transferi su nula bodova, bitno je da daje veliku lovu za plate? Koliko se sjećam na početku kada su tek došli Henry i Werner su rekli da je njihov cilj imati manje plate, a malo više plaćati odštetu za igrače.
Nije ti dobro to sto spinujes kada uvidis da nisi u pravu. Henry se zgrozio kakav je wage bill bio kad je dosao, sve zasluge prethodnicima...

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 21 avg 2013, 19:29

Nesto se razvuce ovo oko Williana.Mozda bi on mogao ipak kod nas :)
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 21 avg 2013, 19:30

http://image.guardian.co.uk/sys-files/G ... ibddoc.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je najrelevantniji članak po pitanju plata a on datira iz 2009-te godine. Nemoguće je d sda imamo veći wge budžet nego tada.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 21 avg 2013, 19:39

Vrlo su izgledne šanse da nam dođe Papadopoulos. Iz Shalkea su rekli da će pregovarati sa zainteresiranim klubovima. Zagrizli smo i za malog Hughesa. Njih dvojica, uz odlazak Skrtela i Assaidija barem na posudbe, upotpunili bi ovaj prelazni rok. Bez obzira na naš budžet, činjenica je da vlasnici ne žele davati velike novce za jednog igrača. Willian svakako ne vrijedi ni ovih 30 miliona; 25 bi bilo sasvim realno. Za manje pare dobijamo Papadopoulosa, potencijalno najboljeg štopera, i Hughesa, za 2-3 godine, prvog engleskog veznjaka. Za Tottenham ne postoje igrači koje mogu dovesti da nadoknade gubitak Balea. Ako dovedu mnogo pojačanja, proći će jedan dugi period dok ih uigraju, pa možda i cijela sezona.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 avg 2013, 19:43

Ma nece se ici po stopera dok se Skrtel ne posalje u tri pm... Will Hughes, pitanje je koliko je to pouzdano, Metro su poprilicno klimavi izvori.

Necu da ulazim u to da li Willian vredi 30m, za mene vredi, vanserijski igrac, prava svetska klasa. Propustena je velika sansa, i idemo dalje, samo da ne bude panic buy, ako nema meta, bolje ne dovoditi nista i uigravati ovaj tim koji i bez Suareza izgleda dobro, to smo svi videli protiv bunker ekipe Stokea, pa cekamo i Suareza da se vrati. To nam je jedina nada...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 avg 2013, 19:50

Paradajz je napisao/la:
Carlo je napisao/la: Ti sad braniš Henry, navijaš za Red Soxe ili? Nije mi jasno. Znači transferi su nula bodova, bitno je da daje veliku lovu za plate? Koliko se sjećam na početku kada su tek došli Henry i Werner su rekli da je njihov cilj imati manje plate, a malo više plaćati odštetu za igrače.
Nije ti dobro to sto spinujes kada uvidis da nisi u pravu. Henry se zgrozio kakav je wage bill bio kad je dosao, sve zasluge prethodnicima...
Nisam ja uvidio ništa. Ja znam da sam upravu. Ti previše braniš Henryja i tvrdiš da ulaže. Ulaganje nisu fiksni troškovi kluba (cca plate). Investicija, ulaganje je skroz nešto drugo.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 21 avg 2013, 19:57

Neznam zašto nebi uključili Škrtela u deal za grka ,dvije muhe jednim udarcem

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 avg 2013, 20:00

Carlo je napisao/la: Nisam ja uvidio ništa. Ja znam da sam upravu. Ti previše braniš Henryja i tvrdiš da ulaže. Ulaganje nisu fiksni troškovi kluba (cca plate). Investicija, ulaganje je skroz nešto drugo.
Ali bitno je da se u Red Soxe ulazu neke astronomske sume. Sledeci put proveri svoje cinjenice pa pricaj, nemoj pricati u prazno i siriti zavere da se tamo ulaze a ovde nista, i jos da spinujes lukavo.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 21 avg 2013, 20:34

realno vlasnici su ****, kad dodje vlasnik koji istinski voli klub tad cemo postati i prvaci engleske

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 21 avg 2013, 20:51

Sa Wiliana na Yarmolenka :mrgreen:

AggerYNWA
Kontakt:

Post Postao/la AggerYNWA » 21 avg 2013, 21:04

peppo_owen je napisao/la:Nesto se razvuce ovo oko Williana.Mozda bi on mogao ipak kod nas :)
Morao sam se prijaviti na forum zbog wiliana,mora da su ove kokoske toliko vezane za liverpool pa kad su vidjeli da smo odustali od wiliana su se zapitali da li on stvarno vrijedi toliko :lol: :lol: ,i ja se nadam da ce ipak zavrsiti kod nas,kao sto rece ovaj arsenalovac zasto mi ne bi ukljucili skrtela u transfer Pape

Veliki Pozdrav za sve Liverpoolovce
Raúl: "Bit ću vječno zahvalan za sve ovo što su mi priredili. Osjećao sam se kao igrač Reala. Iker mi je dao vrpcu, Cristiano dres... Svi su se ponašali kao da sam i dalje igrač Reala. Osjećao sam se kao u debiju protiv Atletico Madrida."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 avg 2013, 21:32

Paradajz je napisao/la:
Carlo je napisao/la: Nisam ja uvidio ništa. Ja znam da sam upravu. Ti previše braniš Henryja i tvrdiš da ulaže. Ulaganje nisu fiksni troškovi kluba (cca plate). Investicija, ulaganje je skroz nešto drugo.
Ali bitno je da se u Red Soxe ulazu neke astronomske sume. Sledeci put proveri svoje cinjenice pa pricaj, nemoj pricati u prazno i siriti zavere da se tamo ulaze a ovde nista, i jos da spinujes lukavo.
Pa ja, kujem neke zavjere čim kažem da plate nisu investicije.
Ti paša moj nauči šta znači riječ investicija pa se vrati na forum :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 avg 2013, 21:33

Ja bih sad bacio 35mil na Drexlera.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 avg 2013, 21:37

Ne bi njega Šalke pustio ,a i djeluje mi nerealno da Liverpool dovede najvećeg njemačkog talenta uz Gecea.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 avg 2013, 21:37

Otelo je napisao/la:Ja bih sad bacio 35mil na Drexlera.
A klauzula 45m, jbg...

Carlo, nauci fakte, prvo posto ne znas sta je to, a ja cu se potruditi oko investicije, poznato mi, ali se nmg setiti sta je to... :? Kakav si spinner, zao mi te, covek nije u pravu, i dalje tera svoje... :lol: Samo teraj rokane...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 avg 2013, 21:39

Paradajz je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Ja bih sad bacio 35mil na Drexlera.
A klauzula 45m, jbg...

Carlo, nauci fakte, prvo posto ne znas sta je to, a ja cu se potruditi oko investicije, poznato mi, ali se nmg setiti sta je to... :? Kakav si spinner, zao mi te, covek nije u pravu, i dalje tera svoje... :lol: Samo teraj rokane...
Onda 50mil.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 avg 2013, 21:41

Otelo je napisao/la: Onda 50mil.
Necemo preterivati jbg... :)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 avg 2013, 21:41

Arda ima klauzulu od 24M pa eto mozemo ga ocekivati posto on zeli da igra u Engleskoj,Arsenal je zainteresovan :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.