U prvom kolu mi Whittaker ostao na klupi a igrao mi Koscienly ccc, i onaj usput moze li mi neko poslati Kod ss.ba lige ??
Šta mislite o ovome sastavu ??
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
HvalaZZtop10 je napisao/la:whitaker masinaOtelo je napisao/la:Znal ko kakvog standardnog do 5 mil dok mi se Verhongen ne vrati?
Jesam se zeznuo za Azpilicuetu, dvoumio se između njeg i Terrya, sve kontam prošle sezone je bio standardan i stavim ga i sad, a on obje utakmice na klupi.hanniz je napisao/la:Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Cole; Ramires, Lampard; Mata, Oscar, Hazard; Ba.
Klupa: Schwarzer, Azpilicueta, Mikel, Van Ginkel, De Bruyne, Schurrle, Lukaku
Ba ispred Lukakua.
ja mislim da ti je isplativije uzeti wildcard, ali napravi dobar timMirsoNi je napisao/la: Nego da pitam, sta je isplativijetrositi poene na transfer 5-6 igraca koji ti se ne svidjaju vise, ili potrositi wildcard vec poslije mozda ovog 2. kola, ako ne bude islo.. a ne moze ni ici kad nemam rvp u timu -.-
Ulazi, ona spada u Gameweek 1.kenant je napisao/la:Ja mislim da vecerasnja utakmica izmedju Chelsea i Aston Ville ne ulazi u ocjene
I ja bih rado uzeo ili Colea ili Ivanovića, ali oni koštaju po 6.5, a nisam nikako mogao preko 6.0 u odbranu igrača ubaciti. Zato sam se i dvoumio između Terrya i Azpilicuete, i izaberem pogrešnog...soxx je napisao/la:Cole je najstandardniji defanzivac jer ima najslabiju konkurenciju u celziju. Ja sam ipak ivanovica izabrao jer cesto zabija dok cole utrpa jedan godisnje![]()
Nije ga on ni daoGuarin14 je napisao/la:Da li ce biti priznat gol Hazardu ?
Nisam gledao od pocetka, vidim na Premieru stoji Hazard dao, a ovaj komentator na SK govori autogl.. **** ondasoxx je napisao/la:Nije ga on ni daoGuarin14 je napisao/la:Da li ce biti priznat gol Hazardu ?
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
WC mozes iskoristiti jednom u sezoni i tada mozes napraviti beskonacno mnogo izmjena bez oduzimanja bodova. Sa druge strane, pred svako kolo mozes napraviti jednu izmjenu bez oduzimanja bodova. Vec druga se kaznjava oduzimanjem bodova.collector je napisao/la:samo malo zar wildcard ne sluzi samo za jedan gameweek da se moze napraviti jedna besplatna izmjena a svaka ostala se placa bodovima il sam ja nesto haos propustio
DaBertrand je napisao/la:WC mozes iskoristiti jednom u sezoni i tada mozes napraviti beskonacno mnogo izmjena bez oduzimanja bodova. Sa druge strane, pred svako kolo mozes napraviti jednu izmjenu bez oduzimanja bodova. Vec druga se kaznjava oduzimanjem bodova.collector je napisao/la:samo malo zar wildcard ne sluzi samo za jedan gameweek da se moze napraviti jedna besplatna izmjena a svaka ostala se placa bodovima il sam ja nesto haos propustio
Tako sam ja skont'o.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.