Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sto tesko, ako ce Bale biti prodat za 93m funti... Mogu dovesti jos dva Williana ako treba...
- ronweasley
- Kontakt:
Yarmolenko je vrlo solidan igrač. Ne znam zašto ste protiv(većina)? Možda nije zvučno ime kao pojedinci koji su se spominjali, ali može dosta pomoći. Svakako igrač koji bi unaprijedio ovaj trenutni L'pool.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Zapravo ce odmoci, not a team player. Sebican po prirodi, a takvi na krilu nema gori, sa tim je poprilicno limitiran i ne razume igru na vecem nivou. Dobar igrac, ali nam ne treba ni najmanje...ronweasley je napisao/la:Yarmolenko je vrlo solidan igrač. Ne znam zašto ste protiv(većina)? Možda nije zvučno ime kao pojedinci koji su se spominjali, ali može dosta pomoći. Svakako igrač koji bi unaprijedio ovaj trenutni L'pool.
Druže, Henry ima love više nego što iko od nas može zamisliti. Gledaj samo ovo:Paradajz je napisao/la:Postujem odluku kluba, ne znaci da je ona dobra.Carlo je napisao/la:Poštuješ stav kluba? Stav kluba je ne potrošiti ni jednu funti ovog prelaznog roka. Sve što smo kupili to je bilo od para koje smo dobili prodajom igrača.Ljudi ne zele da daju iznad onoga koliko imaju i koliko su nudili, s obzirom da je deal prihvacen od strane Anzhija.
http://espn.go.com/boston/mlb/story/_/i ... sox-****" onclick="window.open(this.href);return false;The Red Sox and Dustin Pedroia have agreed to a seven-year contract worth around $100 million, a **** told Gordon Edes.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- ronweasley
- Kontakt:
E to je drugo što vam ne treba.Paradajz je napisao/la:Zapravo ce odmoci, not a team player. Sebican po prirodi, a takvi na krilu nema gori, sa tim je poprilicno limitiran i ne razume igru na vecem nivou. Dobar igrac, ali nam ne treba ni najmanje...ronweasley je napisao/la:Yarmolenko je vrlo solidan igrač. Ne znam zašto ste protiv(većina)? Možda nije zvučno ime kao pojedinci koji su se spominjali, ali može dosta pomoći. Svakako igrač koji bi unaprijedio ovaj trenutni L'pool.

A evo gledam, Real skoro doveo Balea. Zvijer od igrača, ali im ne treba. Ni najmanje.
Vjerovatno je tako i u L'poolu po pitanju Yarmolenka.
Kakav je Mignolet do sad? Nisam pogledao utakmicu sad za vikend. Je li bolji od Reine?

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja mislim da je Coentrao ukljucen u tih 93MParadajz je napisao/la:Sto tesko, ako ce Bale biti prodat za 93m funti... Mogu dovesti jos dva Williana ako treba...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
mozda bude preokret kao za sahina kad je trebo u arsenalPonos Torina je napisao/la:Ja mislim da je Coentrao ukljucen u tih 93MParadajz je napisao/la:Sto tesko, ako ce Bale biti prodat za 93m funti... Mogu dovesti jos dva Williana ako treba...![]()
al nije ni bitno toliko Mozda Willian ipak dodje kod nas,ipak ovo Tottenham radi nama namjerno jer smo rivali za to 4 mjesto...

- ronweasley
- Kontakt:
Ja mislim da se radi o 93 miliona + Coentrao za Balea? 

Carlo, pa Red Sox-i nemaju veze sa LFC niti njihovi ugovori bez obzira sto im je isti vlasnik, to su dve firme koje odvojeno posluju, druga zemlja, drugi sport... Da znas samo koliko se malo ulaze u Red Soxe, a koliko oni na godinjem nivou vise para obrnu nego LFC, ne bi ovako ni pricao.
Suarez se ne moze porediti sa Yarmolenkom, sebican je na drugi nacin, ali genije jer moze da izmisli lopte kada ne ide, ovaj je klasican silovatelj, i limitiran inside forward koji nece da doda loptu pa da mu zivot zavisi od toga. Gusice ekipu, bolji Aspas igrac za nas nego on...
Nije Coentrao ukljucen uopste, 93m za Balea, a ovaj ce da dodje za dzaba u Spurse, tako kaze Di Marzio...
Suarez se ne moze porediti sa Yarmolenkom, sebican je na drugi nacin, ali genije jer moze da izmisli lopte kada ne ide, ovaj je klasican silovatelj, i limitiran inside forward koji nece da doda loptu pa da mu zivot zavisi od toga. Gusice ekipu, bolji Aspas igrac za nas nego on...
Nije Coentrao ukljucen uopste, 93m za Balea, a ovaj ce da dodje za dzaba u Spurse, tako kaze Di Marzio...
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Odlican mada je imao nekih sitnih problema sa izljetanjima ali to je najmanji problem jer na to utice timska prilagodba za koju treba vremena tako da vjerujem da ce to popraviti.ronweasley je napisao/la:
Kakav je Mignolet do sad? Nisam pogledao utakmicu sad za vikend. Je li bolji od Reine?
Dovoljno je reci da je odbranjenim penalom(i sutem nakon njega) u zadnjim minutama spasio 2 boda.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
- ronweasley
- Kontakt:
Džaba da im dođe Coentrao? Pa koliko je njega Perez ono platio? 

nmg da vjerujem da tako pricas o igracu koji bi toliko poboljsao nasu igru. Pa i sturridge je bio sebican, sve se to "popravi". Ako ce on "gusiti" loptu i tako proci nekoliko igraca i zabiti go ja nemam nista protiv. On je igracina i fali nam jedan "visi" igrac u napaduParadajz je napisao/la:Carlo, pa Red Sox-i nemaju veze sa LFC niti njihovi ugovori bez obzira sto im je isti vlasnik, to su dve firme koje odvojeno posluju, druga zemlja, drugi sport... Da znas samo koliko se malo ulaze u Red Soxe, a koliko oni na godinjem nivou vise para obrnu nego LFC, ne bi ovako ni pricao.

Karl @Karlton81 8m
Just finding out, Willian deal broke down due to #LFC refusing to pay £5m in agent fees.
Karl @Karlton81 1h
Just had some feedback RE: Willian - he would have chose #LFC over #THFC if we'd agreed with Anzhi.
Didi Hamann @DietmarHamann 1h
Willian still doing his medical at Spurs I hear. He must have been in there for 24 hours.He may wait for a LFC call.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Iskreno, ne interesuje me uopšte što su Red Soxi skroz druga organizacija. U pitanju je to što on ne ulaže u Liverpool, a ulaže u Red Soxe.Paradajz je napisao/la:Carlo, pa Red Sox-i nemaju veze sa LFC niti njihovi ugovori bez obzira sto im je isti vlasnik, to su dve firme koje odvojeno posluju, druga zemlja, drugi sport... Da znas samo koliko se malo ulaze u Red Soxe, a koliko oni na godinjem nivou vise para obrnu nego LFC, ne bi ovako ni pricao.
- BeyKopites
- Kontakt:
Radije bih gledao Konoplyanku u Liverpoolu (malo poređenje 2 igrača iz Ukrajine).HeKen je napisao/la:nmg da vjerujem da tako pricas o igracu koji bi toliko poboljsao nasu igru. Pa i sturridge je bio sebican, sve se to "popravi". Ako ce on "gusiti" loptu i tako proci nekoliko igraca i zabiti go ja nemam nista protiv. On je igracina i fali nam jedan "visi" igrac u napaduParadajz je napisao/la:Carlo, pa Red Sox-i nemaju veze sa LFC niti njihovi ugovori bez obzira sto im je isti vlasnik, to su dve firme koje odvojeno posluju, druga zemlja, drugi sport... Da znas samo koliko se malo ulaze u Red Soxe, a koliko oni na godinjem nivou vise para obrnu nego LFC, ne bi ovako ni pricao.
Yarmolenko je strašno sebičan igrač, dobar u duelu, nepredvidiv, iako je veoma visok i nezgrapno djeluje s loptom zna odlično proći jer ima čudan dribling.Igrač koji bi gušio loptu na desnoj strani, a zna se da igra koju gaji Rodgers ne trpi gušenje lopte.Istina je da i Sturridge a posebno Suarez vole gušiti loptu ali to i nije veliki problem jer oni rade genijalan posao u napadu tako da im se to i ne može toliko zamjeriti.
Konoplyanka je brz, prodoran, solidan dribler, kvalitetna završnica, (dao onaj strašan gol protiv Engleske) i zapravo više timski igrač koji bi, po mom skromnom mišljenju više doprinio igri Liverpoola.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ja ti kazem da gresis, budzet za plate Red Soxa je mnogo manji od LFC, a ljudi obrcu vecu lovu nego LFC. Henry cak ulaze vise nego u Soxe...Carlo je napisao/la: Iskreno, ne interesuje me uopšte što su Red Soxi skroz druga organizacija. U pitanju je to što on ne ulaže u Liverpool, a ulaže u Red Soxe.
Sturridge je i dan danas sebican, ali njemu se moze, on je napadac, on i treba da grize za golovima, zato nikad i nije uspeo na krilu, Yarmo ne bi nista unapredio, ocajan deal i ocajna meta, cak mislim i da se ne interesujemo za njega samo eto neko na twitteru spomenuo njegovo ime kao potencijalnu metu. Ugusio bi nasu igru svojim sebiclukom po krilu.
Konoplyanka je vec genijalac, i takvi nam trebaju...
Ma i mene iskreno interesuje iskljucivo samo Lpool sa obzirom da nismo centa potrosili ima se dosta toga prigovoriti Amerima.Mislim dovoljno to govori kakvi su nam planovi kao kluba
"You'll Never Walk Alone"
Mnogo manji budžet za plate nego kod nas? Dokaži. Ako ti ne možeš ja ću tebi: http://espn.go.com/mlb/team/salaries/_/ ... on-red-sox" onclick="window.open(this.href);return false;Paradajz je napisao/la:Ja ti kazem da gresis, budzet za plate Red Soxa je mnogo manji od LFC, a ljudi obrcu vecu lovu nego LFC. Henry cak ulaze vise nego u Soxe...Carlo je napisao/la: Iskreno, ne interesuje me uopšte što su Red Soxi skroz druga organizacija. U pitanju je to što on ne ulaže u Liverpool, a ulaže u Red Soxe.
Sturridge je i dan danas sebican, ali njemu se moze, on je napadac, on i treba da grize za golovima, zato nikad i nije uspeo na krilu, Yarmo ne bi nista unapredio, ocajan deal i ocajna meta, cak mislim i da se ne interesujemo za njega samo eto neko na twitteru spomenuo njegovo ime kao potencijalnu metu. Ugusio bi nasu igru svojim sebiclukom po krilu.
Konoplyanka je vec genijalac, i takvi nam trebaju...
Druga stvar, Henry ulaže u Liverpool? Da, vidim. Dao je 50 miliona za prelazni rok, ali eto nešto Rodgers i komitet nisu imali vremena da ga potroše, kažu puno love pa nikad potrošiti.
131m funti se trosi za plate na godisnjem nivou sto se tice LFC. 140m dolara za Red Soxe, a to je u funtama oko 89m funti. To je ulaganje, pusti ti transfere, to je decija prica... A Boston Red Soxi kao i vecina fransiza koja posluje u sistemu kakvi su poznati u americkim sportovima, posluje odlicno, i obrcu grdnu lovu, vecu nego LFC...
EDIT: Tacnije 127m funti, smanjili smo wage bill od pocetka prosle sezone i to dosta...
http://www.financialfairplay.co.uk/late ... aled-table" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: Tacnije 127m funti, smanjili smo wage bill od pocetka prosle sezone i to dosta...
http://www.financialfairplay.co.uk/late ... aled-table" onclick="window.open(this.href);return false;
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ulaže Henry u Soxe, samo je to u zadnjih par godina bilo dosta neuspješno, pa je izvršena svojevrsna čistka i rješili su se tih ogromnih ugovora, a u zadnje vrijeme od većih ulaganja je produžen ugovor Pedeyu (110 mil na 5 god) te je doveden Peavy (ima god ugovora) 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..