Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

EBSCO
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la EBSCO » 21 avg 2013, 16:03

gio10 je napisao/la:slika

Neke stvari se ne mogu kupiti novcem :)

Evo sad se pise da Tottenham nece ici po oba igrača, već samo jedan Lamela ili Willian. Ali sve su za sada nepouzdani izvori
Nagađa se puno a zna se malo
Koji smo mi pehovi ići će po Wiliana :D

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 21 avg 2013, 16:14

STEVEN je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:Evo povezujemo se sa Yarmolenkom. E dodjavola ako njega dovedemo...
Opet ce se napraviti greska i opet ce se 20 miliona bezveze baciti. Bolje dovesti onog Konoplyanku ili Eriksena ili Muriela ili nekog takvog ko moze pomoci, a ne onako iz ocaja bacati pare na bezvezne igrace. Fali nam zadnji vezni, Seviljinom Kondogbiji otkupna klauzula 20 mil i siguran sam da bi htio doci, a bit ce stroj. Sljedece ljeto ce vrijediti barem duplo toliko i sljedece ljeto ce ga svi zeljeti, a mi tada necemo imati sanse.
http://metro.co.uk/2013/06/29/sevilla-t ... m-3862015/
Prvo je ovdje rekao da je klauzula 8.5 mil. :roll:

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... e-met.html
Onda da je 17mil. :?

Hebe lud zbunjenog ;)

Strašan je igrač i bit će još "strašniji".
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 avg 2013, 16:16

gio10 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Nije par miliona nego 8miliona uracunati bonusi, prema tome, za tih 8 miliona se moze dovesti dobar igrač.

Ako je 8 miliona sitnica onda ne znam stvarno
Uostalom Willian nije bio meta nego samo dobra prilika koju po svemu sudeci necemo iskoristiti. Ali jos nista nije gotovo
Jesi li to razgovarao s Ayreom pa znaš koliki su bonusi?
Nisam. On nije ni vodio transfer..
Nešto meni govoriš, a vi opleli paljbu da se trebalo dati i to "malo" miliona. Otkud ti znas da je upitanju malo miliona?
Zato što će Tottenhem platiti 30 miliona. Mora da su naši onda davati 10 miliona pa im je falilo još "puno miliona" kako ti kažeš.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 21 avg 2013, 16:17

BeyKopites je napisao/la:
STEVEN je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:Evo povezujemo se sa Yarmolenkom. E dodjavola ako njega dovedemo...
Opet ce se napraviti greska i opet ce se 20 miliona bezveze baciti. Bolje dovesti onog Konoplyanku ili Eriksena ili Muriela ili nekog takvog ko moze pomoci, a ne onako iz ocaja bacati pare na bezvezne igrace. Fali nam zadnji vezni, Seviljinom Kondogbiji otkupna klauzula 20 mil i siguran sam da bi htio doci, a bit ce stroj. Sljedece ljeto ce vrijediti barem duplo toliko i sljedece ljeto ce ga svi zeljeti, a mi tada necemo imati sanse.
http://metro.co.uk/2013/06/29/sevilla-t ... m-3862015/
Prvo je ovdje rekao da je klauzula 8.5 mil. :roll:

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... e-met.html
Onda da je 17mil. :?

Hebe lud zbunjenog ;)

Strašan je igrač i bit će još "strašniji".
Bas tako strasan igrac koji ce biti jos strasniji, novi Vieira. Ali u LFC-u to ne vide ili ne zele da vide, a sljedece ljeto ce vec biti prekasno jer tada LFC nece imati sanse da ga dovede kad se u trku za njegovim potpisom ukljuce timovi koji igraju LP. Po njihovoj logici bolje je dovesti oronulog Yarmolenka nego ovaj stroj.

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 21 avg 2013, 16:24

Isto tako treba biti svjestan da imamo ogranicen budget-pisalo se je pred pocetak roka o nekih 20-30 miliona.Sta ako smo ponudili nas maximum i ako nemamo vise sta ponuditi? Malo se zanosite sa tim "dodati par miliona".

Ocekivanja su velika ali treba razumjeti i vlasnike jer oni Liverpool gledaju kao firmu.Naravno da ocekujem da trose ali treba biti i razuman jer nas ne drzi neko kome je Liverpool igracka i pokazivanje moci.Vidit cemo do februara koliko ce se potrositi,a ja najmanje ocekujem 20 miliona.Uz sve to treba vidjeti sta ce biti i sa stadiona.
Rekao bih da im je ova godina kljucna sto se tice navijackog povjerenja jer nekima smrde nekima mirisu,a meni ni jedno ni drugo.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 21 avg 2013, 16:41

Carlo je napisao/la: Zato što će Tottenhem platiti 30 miliona. Mora da su naši onda davati 10 miliona pa im je falilo još "puno miliona" kako ti kažeš.
Jesi li ti razgovarao sa Levyem pa znaš da će Tottenham platiti 30 miliona?
Ja te volim, volim Željo..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 avg 2013, 16:48

gio10 je napisao/la:
Carlo je napisao/la: Zato što će Tottenhem platiti 30 miliona. Mora da su naši onda davati 10 miliona pa im je falilo još "puno miliona" kako ti kažeš.
:mrgreen: Da.

http://www1.skysports.com/football/news ... rd-30m-fee" onclick="window.open(this.href);return false;

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 21 avg 2013, 16:51

Carlo je napisao/la:
gio10 je napisao/la:
:mrgreen: Da.

http://www1.skysports.com/football/news ... rd-30m-fee" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije sramota izgubiti igraca od BVB-a, ali od Spursa da Redsi gube igrace to nema smisla.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 avg 2013, 16:56

arsenal gubi igrača od wolsfburga, a igraju LP naprimjer. Nije to sramota nikakva. :D
Vođa zna.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 21 avg 2013, 16:59

nedim1993 je napisao/la:arsenal gubi igrača od wolsfburga, a igraju LP naprimjer. Nije to sramota nikakva. :D
Ma dobro, Wenger je sigurno ponudio neku smijesno malu cifru cim su izgubili tu bitku :D

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 avg 2013, 17:01

sky objavio 17.1 miliona funti, mislim da je mnogo više nego što je wolsfburg ponudio ne znam. A vjerovatno je plata presudila
Vođa zna.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 avg 2013, 17:27

Ja mislim da smo mi za Williana dali sav kes sto smo imali od 25-27M i onda smo onim bonusom htjeli zacementirati ponudu i bili smo uvjereni da je nas igrac,onda je dosao Tottenham dao vecu ponudu tj kes i stvari su se okrenule za 360 stepeni,Liverpoolu je ponudjeno da poveca ponudu ali mi nismo imali para da je povecamo pa smo tako i izgubli utrku...

Eto sad neka ganjaju Eriksena i Toby-a ili Sakhoa za ove pare sto smo planirali za Williana..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 21 avg 2013, 17:28

nedim1993 je napisao/la:sky objavio 17.1 miliona funti, mislim da je mnogo više nego što je wolsfburg ponudio ne znam. A vjerovatno je plata presudila
Moguće i plata, al' i igrač je izrazio želju za ostankom u Njemačkoj :!:
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 avg 2013, 17:36

Evo, SSN javlja, i Di Marzio covek koji je prvi otkrio deal za Balea i Williana, 30m funti nude Spursi, sto je 35m evra, mi smo nudili 30m evra, sto je 25-26m evra. Nismo zeleli dalje od toga ici, i postujem stav kluba, ali nmg reci da nisam razocaran sto nismo ponudili da izjednacimo ponudu, strasnog igraca smo ispustili, igrac koji pravi razliku na terenu...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 avg 2013, 17:39

Poštuješ stav kluba? Stav kluba je ne potrošiti ni jednu funti ovog prelaznog roka. Sve što smo kupili to je bilo od para koje smo dobili prodajom igrača.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 21 avg 2013, 17:42

A sta da smo upali u 'bidding war' s' njima ? Mi ponudimo tih 5 miliona i oni daju jos 5 na to . Doveli ljudi sebi Baldinija za DoF-a i čovjek odavno već sprema zamjene za Balu . On će izvući 93 miliona za njega i mi nismo apsolutno imali šanse da se s' njima borimo u novcanom smislu . Nama treba dobar DoF koji ima veze u fudbalu da ove transfere sto trener hoce rjesava brzo , a ne smotano kao komitet .

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 21 avg 2013, 17:48

bgmi pricaju o yarmolenku, nezz sto ga vi ne bi voljeli vidjeti (neki od vas) ali bgmi meni je strasan igrac, bujrum. :D

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 21 avg 2013, 17:51

HeKen je napisao/la:bgmi pricaju o yarmolenku, nezz sto ga vi ne bi voljeli vidjeti (neki od vas) ali bgmi meni je strasan igrac, bujrum. :D
Par puta sam ga gledao i meni je isto dobar igrač , sebičan al' dobar . Vjerovatno stagnira vec par sezona pa ga niko nece , momak ne napreduje , da odmah odgovorim umjesto ostalih forumasa zasto nebi valjalo da dođe :D :D

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 avg 2013, 17:56

Carlo je napisao/la:Poštuješ stav kluba? Stav kluba je ne potrošiti ni jednu funti ovog prelaznog roka. Sve što smo kupili to je bilo od para koje smo dobili prodajom igrača.
Postujem odluku kluba, ne znaci da je ona dobra. :? Ljudi ne zele da daju iznad onoga koliko imaju i koliko su nudili, s obzirom da je deal prihvacen od strane Anzhija.

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 21 avg 2013, 18:07

Lamela to Tottenham done.
by Gianluca Di Marzio, Sky Sports Italy

"Lamela-Roma-Tottenham siamo ai dettagli. Mancano le firme ma c'è accordo totale. 6 anni di contratto al giocatore. Da 2.4 a salire"

Prevod: Lamela(Roma-Tottenham), ostaju detalji da se dogovore. 6 godina ugovora, 2,4 miliona po sezoni za početak.

Ako je istina, onda je upitno šta će biti sa Willianom. Teško da će dovesti obojicu.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.