Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fantasy Premier League
Ako Hazard ne bude igrao , a Ivanovic bude ulazim u top 10 sigurno , sada sam 12 .
Kakva koincidencija, i ja imam 52 boda, a i meni je samo Mignolet dobro odigraohanniz je napisao/la:Katastrofa, samo 52 boda za sad. Ostaje mi da se nadam da će Hazard, Cole i Lukaku nešta uraditi, mada čisto sumnjam. Koga god stavim, odigra jako loše, samo sam Mignoleta pogodio.
Hazard ako postigne 1 gol donosi mi 10 poena, postigne 2 gola - 20 poena. Al sigurno neće ništa uraditi, jer sam ga ja stavio u timu.

Ja sam 8. sa 70 bodova. Čekam sutra Colea koji je kapiten i Ivanovica. Cole mi donese protiv Hulla 16 bodova, nek sutra bude isto i ja zadovoljan 
Nadam se da će sutra pokriti Cole minus koji cu dobiti jer sam radio transfere, radi se o -12 bodova, ali morao sam malo dovesti ekipu u red. Sad je tu vise igraca iz dream teama
Santona i Bainesa izbacio, nema praštanja. Santon vjerovatno nece ni igrati a Baines nema motivacije tako da bi mogao biti promasaj.
Sa Gerrardom,Coutinhom i Nolanom na sredini očekujem dosta toga..
Eh sad. Imam subjektivan osjećaj da Benteke neće zabiti gol Liverpulu, ali opet nešto kad se zamislim kako treba znam da će 90% završiti jedna lopta iza leđa Mignoleta. Uhh kakva muka
Da li ga ubaciti ili ne 

Nadam se da će sutra pokriti Cole minus koji cu dobiti jer sam radio transfere, radi se o -12 bodova, ali morao sam malo dovesti ekipu u red. Sad je tu vise igraca iz dream teama

Sa Gerrardom,Coutinhom i Nolanom na sredini očekujem dosta toga..
Eh sad. Imam subjektivan osjećaj da Benteke neće zabiti gol Liverpulu, ali opet nešto kad se zamislim kako treba znam da će 90% završiti jedna lopta iza leđa Mignoleta. Uhh kakva muka

Ja te volim, volim Željo..
Imam 52 poena.. Nista posebno, ali iduce kolo malo izmjesat taktiku i ubaciti dva-tri igraca i zadovoljan..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
hanniz je napisao/la:Katastrofa, samo 52 boda za sad. Ostaje mi da se nadam da će Hazard, Cole i Lukaku nešta uraditi, mada čisto sumnjam. Koga god stavim, odigra jako loše, samo sam Mignoleta pogodio.
Hazard ako postigne 1 gol donosi mi 10 poena, postigne 2 gola - 20 poena. Al sigurno neće ništa uraditi, jer sam ga ja stavio u timu.
Kod mene slicna situacija, samo uz Hazarda su Ivanovic i Mata, Hazard kapiten

Imas jedan transfer po kolu, ne mozes 3 igraca ubacittrxel je napisao/la:Imam 52 poena.. Nista posebno, ali iduce kolo malo izmjesat taktiku i ubaciti dva-tri igraca i zadovoljan..

Sa klupe ubacit... Obavio sam neke transfere...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Kako ne moze? Ima jedan FREE transfer po kolu,ostale dobiva sa oduzimanjem ukupnih bodova sa kontatrehko je napisao/la:Imas jedan transfer po kolu, ne mozes 3 igraca ubacittrxel je napisao/la:Imam 52 poena.. Nista posebno, ali iduce kolo malo izmjesat taktiku i ubaciti dva-tri igraca i zadovoljan..
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
prelos sam, nisam najbolje skontao sistem bodovanja, sad sam pola ekipe izmjenio, tek slijedece sedmice dominiram 

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Evo moje ekipe iz prošlog kola:
http://pokit.org/get/?955a9bc5484b727bb ... 573fc5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokit.org/get/?955a9bc5484b727bb ... 573fc5.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
🔵⚪
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Napravio sam velike promjene, halalio sam cak 20 bodova
ali moram profitirat. Napad mi je ubojit, RVP, Benteke i Dzeko. Evo mj novi sastav 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ja ubacio samo 3 igraca s klupe, i prebacio na formaciju 3-5-2....Transfere jos cuvam 

za Hazarda i Cole-ahanniz je napisao/la:Za kog navijate večeras?

I Lukakua.xinxee je napisao/la:za Hazarda i Cole-ahanniz je napisao/la:Za kog navijate večeras?

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Hazard cech ivanovic 
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
Hazard,Terry,Torres veceras 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cech, Hazard i Lukaku (valjda ce igrat sad i on od 1. min -.- )
Nego da pitam, sta je isplativije
trositi poene na transfer 5-6 igraca koji ti se ne svidjaju vise, ili potrositi wildcard vec poslije mozda ovog 2. kola, ako ne bude islo.. a ne moze ni ici kad nemam rvp u timu -.-
Nego da pitam, sta je isplativije

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Znal ko kakvog standardnog do 5 mil dok mi se Verhongen ne vrati?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
whitaker masinaOtelo je napisao/la:Znal ko kakvog standardnog do 5 mil dok mi se Verhongen ne vrati?

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.