Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Blaszczykowski
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Blaszczykowski » 21 avg 2013, 14:59

Zašto bi navijač Juvea trebao navijati za Milan ako će Milanovim ispadanjem Juve znatno financijski profitirati? Ili zašto bi neki Interista trebao navijati za najvećeg i najmržeg rivala samo zbog nekog smiješnog koeficijenta? :roll:
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 21 avg 2013, 15:03

Blaszczykowski je napisao/la:Zašto bi navijač Juvea trebao navijati za Milan ako će Milanovim ispadanjem Juve znatno financijski profitirati? Ili zašto bi neki Interista trebao navijati za najvećeg i najmržeg rivala samo zbog nekog smiješnog koeficijenta? :roll:
bravo
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 21 avg 2013, 15:14

adointer je napisao/la:
Blaszczykowski je napisao/la:Zašto bi navijač Juvea trebao navijati za Milan ako će Milanovim ispadanjem Juve znatno financijski profitirati? Ili zašto bi neki Interista trebao navijati za najvećeg i najmržeg rivala samo zbog nekog smiješnog koeficijenta? :roll:
bravo
Zato sto isti nece vidjeti lige prvaka ukoliko ostanu tri predstavnika :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 21 avg 2013, 15:29

10DelPiero je napisao/la:
adointer je napisao/la:
bravo
Zato sto isti nece vidjeti lige prvaka ukoliko ostanu tri predstavnika :lol:
ne mora je Inter nikad igrat a ja ne bih nikad navijao ni za Juventus ni za Milan,,uostalom ta Juventus zna sta je Liga Prvaka,to nije za dame ;)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 21 avg 2013, 15:32

Gdje ću ja kao navijač najvećeg kluba u Italiji navijati, barem gledajući trenutnu situaciju, za historijske rivale budući da su sad isti par stepenica ispod šampiona. :roll:

Mogu samo uživati u njihovom propadanju.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 avg 2013, 15:38

Da si malo bolje upućen , znao bi da su Milan i Juve uvijek imali više nego korektne odnose. Znalo je ponekad zaiskriti ali uvijek bi se to na kraju dzentlmenski rijesilo.

Ako tebe veseli necije "propadanje" onda aferim. Uostalom čisto sumnjam da je Milan propao. Pa čak ni Inter nije , iako su već 3 godine daleko ispod svog nivoa.

Puno se zaključaka donosi bez puno razmišljanja , sačekajmo mjesec - dva , nakon toga bi već mogli donositi zaključke o tome koliko ko vrijedi. Odnosno , u kojem smijeru će se razvijati situacija u Serie A.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 21 avg 2013, 15:42

Mene ne zanimaju ti klupski odnosi, ovo govorim čisto iz navijačke perspektive. Mrzim inter i milan i kao rivalskim klubovima želim im sve najgore , nema tu neke priče. :D
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 avg 2013, 15:45

Imaš svoj stav i ja to poštujem . Koliko si u pravu ili ne , to ja ne znam. :D
-Rui Costa-

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 21 avg 2013, 16:08

sasvim logicna stvar za nekoga ko i malo razmislja glavom jeste da ako ne navija za taj tim podrzi ekipu iz prvenstva i ako za nju ne navija radi opceg dobra za ligu ... razmisli malo ako italija ostane bez jos jednog mjesta za lp da ce to znaciti i propast svih ekipa u seriji a samim tim sto ce ostati bez novca i sponozra ili ce im ti malobrojni sponzori koji i ostanu spustiti primanja na minimum.... logicno da cu podrzati i milan da udje u lp i juve i napoli da sto dalje doguraju da bi imali sanse barem neke da se vrati ta 4 pozicija koja vodi u lp samim tim i vise para za (licno navijam za inter) timove za koje navijamo i samim tim i zvucnija pojacanja i slicno..
Interista al 100 %

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 21 avg 2013, 16:14

Ja mrzim Milan,ostale klubove tolerisem. **** zelim sve najgore a ovi ostali nek budu sto bolji.

Ovo nema veze s ligom,najsugaviji klub na dunjaluku i uvijek u svakoj utakmici navijam protiv njih. Al uvijek 8-)
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 avg 2013, 16:15

Nekima je teško logički razmisliti , i skontati šta će se desiti ako Italiji izgubi još jedno mjesto u LP-a.
Čitava liga bi doživjela kolaps , upali bi u veću rupu nego što su bili 2006 godine nakon onog skandala. Da bi vratio jednu poziciju u LP-a , treba 4-5 sezona. A da se to ne bi desilo , svi klubovi moraju da shvate ozbiljno i ovu Evropsku ligu. A ne sramotiti se i ispadati od poluamaterskih klubova.
-Rui Costa-

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 21 avg 2013, 16:17

francobaresi je napisao/la:Nekima je teško logički razmisliti , i skontati šta će se desiti ako Italiji izgubi još jedno mjesto u LP-a.
Čitava liga bi doživjela kolaps , upali bi u veću rupu nego što su bili 2006 godine nakon onog skandala. Da bi vratio jednu poziciju u LP-a , treba 4-5 sezona. A da se to ne bi desilo , svi klubovi moraju da shvate ozbiljno i ovu Evropsku ligu. A ne sramotiti se i ispadati od poluamaterskih klubova.
Pa onda nek ju shvate ozbiljno, zasto bi navijac Intera radi toga trebao navijat za Milan? Milanu nece nista pomoc sto neki interista napise "sretno milan" ili nesto tako... :?
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 avg 2013, 16:22

Normalno da im neće pomoći , ali nije ni dobro da se toliko raduješ ispadanju nekog kluba iz Evrope. A pritome si svijestan da će klub koji podržavaš također ispaštati zbog toga. Znači bitno je samo da si protiv nekoga, pa čak i ako to šteti klubu kojeg voliš i podržavaš.
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 21 avg 2013, 16:39

Baresi okani se ćorava posla :wink:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 21 avg 2013, 17:00

Bezze je rasprava. Hocel neko podrzavat neki klub pored svog u istoj ligi zavisi iskljucivo od njega. Eto mene bas u zivotu tangira sto neko napise FORZA PSV pred utakmicu sa Milanom :lol: .

PS: i ja mrzim rivale, dobogda propali :mrgreen:

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 21 avg 2013, 17:11

Svi smo mi isti, samo nas boje dijele ;)
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 avg 2013, 17:13

caseres je napisao/la:Svi smo mi isti, samo nas boje dijele ;)
i ukus, ne mogu svi ljudi imat dobar ukus :)

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 21 avg 2013, 17:25

tuzlak1987 je napisao/la:
Ja ja, to je to. Ukus/Boja :D
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 21 avg 2013, 18:00

tuzlak1987 je napisao/la:
ne mozes ni znat koji je dobar a ni koji je los jer i tamo sam odlucujes :)

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 21 avg 2013, 18:07

Indiferentan sam kad su nastupi italijanskih ekipa u Europi upitanju, nekad navijam nekad ne.
Samo bi da priupitam gdje je bila briga za Serie A 2006-te kad je Juve kroz miki maus sud preko "noci" izbacen u B ligu a Chievo predstavljao Serie A u LP, tada je bolio k prosjecnog navijaca ostalih ita klubova za uspjehom Serie A po pitanju koeficijenata, mrski Juve, tada dominantan, odletio u Serie B. Life could not get any better. Tada je bila prica o moralu, ciscenju lige, boljoj buducnosti jer eto brate Juve je platio taj mrski mafijaski klub, i sada svi idemo "u nove radne pobjede" gdje ce Serie A konacno da procvjeta.
Kurko, ono bi sta bi :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.