NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Casp3r
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Casp3r » 17 avg 2013, 20:46

Nije učestvovanje i bodrenje ekipe kada se svađa s nekim igračem po tri-četri minute, stvarno je žalosno kada se igrač mora okrenuti i reći "šefe ne može" a još gore kad trener jedno 10 minuta pusje igračima Boga itd, u jednom trenutku je govorio kapitenu da skače, ovaj mu odgovara "šefe nema nikog" (lopta je išla golmanu), a Sadiković mrtav-ladan "šta nema nikog izmisli nekog i skoči Bog te j***". Prejak mi je bio, za razliku od Muslimovića koji je radio upravo to što ti govoriš; bodrio, učestvovao u igri itd, ovaj je opstruira nepotrebnim svađanjem sa igračima, mislim da će Panta ga ako ostane za desetak utakmica ako ništa poslati u tri mile, njega je tušio kada je igrao uz liniju gdje je klupa čovjek nije mogao da se sastavi s loptom od njega. Eto za 10-11 kola me citiraj i reci jesam li pogriješio ili ne u vezi šefa.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 17 avg 2013, 20:59

Očekivana 3 boda protiv slabašne Iskre. Igrači Iskre dok su imali snage nešto su se i opirali a poslije potop. Bratstvo još tri 100 % šanse 1 na 1 sa golmanom Iskre koji izlazi kao pobjednik. Sad bi volio da se javi onaj navijač Iskre što nas je ubjeđivo da nećemo dobit :mrgreen: Za trenera nisam nikad ni imo neko pozitivno mišljenje. Na tribinama se ne čuje šta on to govori al eto čovjek u onoj kućici za snimatelje na 5 metara od njega pa nam je prenio. Samo nebi se složio ni za Nućeta da je nešto učestvovo u igri. Brate ja svaku tekmu sam vidio da on samo sjedi na klupi i glava prema zemlji, uopće nije ni pratio igru a kamoli da stoji u svom ograđenom prostoru i daje savjete. Ova tekma ništa ne znači, pravi ispit je Gradina za 7 dana
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 17 avg 2013, 21:12

Casp3r je napisao/la:Nije učestvovanje i bodrenje ekipe kada se svađa s nekim igračem po tri-četri minute, stvarno je žalosno kada se igrač mora okrenuti i reći "šefe ne može" a još gore kad trener jedno 10 minuta pusje igračima Boga itd, u jednom trenutku je govorio kapitenu da skače, ovaj mu odgovara "šefe nema nikog" (lopta je išla golmanu), a Sadiković mrtav-ladan "šta nema nikog izmisli nekog i skoči Bog te j***". Prejak mi je bio, za razliku od Muslimovića koji je radio upravo to što ti govoriš; bodrio, učestvovao u igri itd, ovaj je opstruira nepotrebnim svađanjem sa igračima, mislim da će Panta ga ako ostane za desetak utakmica ako ništa poslati u tri mile, njega je tušio kada je igrao uz liniju gdje je klupa čovjek nije mogao da se sastavi s loptom od njega. Eto za 10-11 kola me citiraj i reci jesam li pogriješio ili ne u vezi šefa.
Ma dobro druze vjerujem ja tebi al to za Pantu vjeruj da tu nisi upravu jer Panta nece tako lako planut na njega znaju se oni dugo vremena jbg...Al sramota je kad se cuje onako skandiranje s tribina treneru zbog izmjene....Covjeka radi sve da se dode do rezultata a oni opet nisu zadovoljni... Ali dobro :D
www.nkbratstvogracanica.com

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 17 avg 2013, 21:16

modecom je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:
modecom je napisao/la: samo sanjaj ona djeca u iskri koje ja licno poznajem ce ginut na terenu pa cu ti se lagano javit poslije tekme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nije problem javi se(ko sve ove godine sto se javljate ) ali nemoj ko do sada vi iz Bugojna obecate se javiti
pa vas nema ni u guz..ici
licno ti se izvinim ako odnesete 3 boda
Prijatelju SAH na potezu si :D

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 17 avg 2013, 22:18

Pobjeda od 4:1 koja je mogla lahko biti i 8:1

raduje me to što sam siguran da je Bratstvo danas igralo na 50-60% svojih realnih mogućnosti

od 50-60% koje sam naveo, povratak Nerke Kadića u tim nosi 20-30%, valjda nam ozdravi do Gradine

isto tako sam ubijeđen da će ova ekipa lakše igrati na strani, jer naša publika je čudo :oops:

@casper

ne bih se složio baš sa tvojim oštrim konstatacijama za Sadikovića, bio sam pored klupe prvih 45 minuta i nije mi djelovalo ni blizu ovako žestoko kako ti reče, iako ima elemenata za raspravu ;)
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 18 avg 2013, 09:30

cesc4 je napisao/la:Da se ugledam na onog lukavcana koji je jedno vrijeme pogadao sve tekme Radnickog.

1].Bratstvo-Iskra 1i 5+ Iskra juce krenula sa pripremama,rekli su da ce igrati samo njihova djeca.

2.Gradina-Bratstvo X2 Iz Gradine smo pokupili sto valja a uvalili smo im golmana...Ipak derbi kao derbi vuce na X ako gledamo ekipe favorit smo a opet ako gledamo domaci teren oni su favorit...Ali vidit cemo.

3.Bratstvo-Igman 1i 5+ Novajlija u ligi , treba ih fino docekat :D

4.Troglav-Bratstvo 2 Troglav jos nije ni krenuo sa pripremama u klubu je raspad sistema i pitanje je i kad ce krenuti tako da ocekujemo tri boda.

5.Bratstvo-Mladost D.K. 1i 5+ Jos jedan novajlija kojem treba spremit dobrodoslicu.

6.Sloboda-Bratstvo X2 Sloboda je favorit u utakmici na Tusnju ali imamo bolji tim nego oni.Ipak dosta zavisi i od sudenja i ostalih stvari mislim da je najvise sto mozemo donijeti bod.

7.Bratstvo-Radnicki 1 Ne smijemo napraviti kiks kuci ako zelimo nesto vise.Komsije uvjek neugodan protivnik ali ove sezone imaju dosta slabiju ekipu nego prosle , za razliku od nas koji imamo dosta jacu ekipu.

8.Jedinstvo-Bratstvo X2 U Bihacu smo uvjek dobro igrali.U zadnje 2 godine jednom pobjedili i jednom izgubili tamo.Iako je prosle godine u Bihacu bilo svega i svacega a u Gracanici se pomoglo tom istom Bihacu ocekujem makar fer tekmu pa ko pobjedi.X ce biti najblizi...

9.Bratstvo-Rudar 1 Rudar dobra ekipa mada su napravili gresku sa zamjenom trenera.Ipak kao sto rekoh ne smijemo kiksati kod kuce tako da ce ovo biti jedna od najtvrdih tekmi u prvoj polusezoni na Lukama.Ocekujem 3 boda a razlog vise sto je to prva od 2 vezane domace tekme.

10.Bratstvo-Gosk 1 Gosk ispao nisu nesto Bog zna tako da ocekujem tri boda a pogotovo ocekujem da Kerim odigra dobru utakmicu protiv njih iz njegovih licnih razloga ;)

11.Buducnost-Bratstvo X2 Ovo ce bit jaka tekma prvenstveno sto su oni nabrijani na nas jer smo im uzeli bod tamo prosle sezone zbog cega su mogli i ispast.Ipak po kvaliteti smo dosta ispred njih i ocekujem najmanje bod.

12.Bratstvo-Podgrmec 1 Stanje u Podgrmecu katastrofa ni oni jos ne treniraju i pitanje je kad ce i da li ce pocet,tako da ocekujem laganu pobjedu.

13.Capljina-Bratstvo X2 S Capljinom smo u jako dobrim odnosima ali prvo cemo morati vidjeti stanje u kakvom ce biti Capljina jer ako im ne bude bas gusto u ovom 13-tom kolu mogli bi im bez po muke uzet 3 boda ;) Ako im bude trebalo i bude se pravo igralo mozemo i pobjedit ali ne bi bio nezadovoljan ni bodom jer rijetko ko tamo pobjeduje.

14.Bratstvo-Orasje 1i 5+ Prica se da se mozda nece ni takmicit tj. da ce istupit.Otom potom novajlije pa ako krenu da ih docekamo kako treba.

15.Branitelj-Bratstvo X2 Ovo 2 je bas bas navijacki jer rijetko ali rijetko ko iz Rodoca donese i bod jer je tamo strasno tesko igrati i sami znate za te incidente prosle sezone ali nista nije nemoguce pa tako i ja ocekujem najmanje bod :D
I rekoste naucna fantastika ;) Idemo dalje :mrgreen:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 18 avg 2013, 15:40

Jedna zanimljiva stvar koju sam jučer učio, Sadiković 2 sata prije tekme izlazi na teren u plavo-žutom dresu i šorcu, kroz nekih pola sata izlazi na teren sa dresom, ali umjesto šorca trenerka, a onda nedugo zatim skida i dres i oblači majicu, postepeno od full opreme dođe do kežualca. :D

Btw: niko ne spominje čist penal kod 3-1, jeste velik rezultat, ali ako pogledate ostale rezultate, zbog gol razlike niko se ne bi bunio da je meč prošao bez te greške (glavni je bio 4-5 metara i direktno gledao).

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 18 avg 2013, 16:02

Casp3r je napisao/la:Jedna zanimljiva stvar koju sam jučer učio, Sadiković 2 sata prije tekme izlazi na teren u plavo-žutom dresu i šorcu, kroz nekih pola sata izlazi na teren sa dresom, ali umjesto šorca trenerka, a onda nedugo zatim skida i dres i oblači majicu, postepeno od full opreme dođe do kežualca. :D

Btw: niko ne spominje čist penal kod 3-1, jeste velik rezultat, ali ako pogledate ostale rezultate, zbog gol razlike niko se ne bi bunio da je meč prošao bez te greške (glavni je bio 4-5 metara i direktno gledao).
A na kraju utakmice je bio u sorcu i sivoj majici :D

Nego kakav penal nesto ne mogu da se sjetim ?

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 18 avg 2013, 16:07

Negdje oko 50-55 minute, u lijevom (bližem tribin) dijelu 16erca igrač Iskre je spustio loptu rukom bukvalno, ali je došla lopta do Pante i ovaj je (nigdje veze) pustio PREDNOST na to.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 18 avg 2013, 16:27

Casp3r je napisao/la:Negdje oko 50-55 minute, u lijevom (bližem tribin) dijelu 16erca igrač Iskre je spustio loptu rukom bukvalno, ali je došla lopta do Pante i ovaj je (nigdje veze) pustio PREDNOST na to.
Sjecam se sada ma dobro nek nam sudi gdje u gostima penal pa nek se iskupi xD :D

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 18 avg 2013, 20:11

cestitam na pobjedi
obecano ispunjeno
srcu draga boja plava

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 19 avg 2013, 10:27

2. kolo; Gradina - Bratstvo

sa Nerkom u ekipi rekao bih da nećemo izgubiti, bez njega to će biti dosta teže

optimizam mi daje i suđenje koje je zadnje 2 sezone poprilično dobro za ovaj rang takmičenja...prije se u Srebrenik išlo ko mesaru na pladanj
Undici stelle - ACM 1899

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 19 avg 2013, 12:01

Samo ako budemo kompletni gore ne mozemo izgubiti da ce biti krkanluka ne vjerujem,jer je liga na malo boljem nivou,kadija fali i to se osjeti opet kad su on i šuša tandem drugacije je to dugo igraju zajedno znaju se u dusu,i timkov tu je dobro rijesenje ali puno prekrsaja pravi,drugi gol primamo na drugu gdje bude kadija,samo kompletni gore mozemo nesto ocekivati ali ne vjerujem da nas mogu dobiti.

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 20 avg 2013, 19:12

Tim 1 kola prve lige fedracije u danasnjem sportu:

Hamzabegic(Jedinstvo)

Kavazovic(Buducnost) ŠUŠA(Bratstvo) Ljubas(Sloboda)

DELIĆ(Bratstvo) Jaranovic(Radnicki) Trumic(Buducnost) Krantic(Podgrmec)

Malčić (Gosk) Mujkic(Sloboda) Mahovic (Čapljina)

Lijepo je vidjeti nekog i od nasih u timu kola mada umjesto ove dvojice da su bili smajlovic i khrimanovic bilo bi ok ali imaju ljudi koji to prate pa odrede,drago mi je sto ima i nasih bivsih igraca mujkic,mahovic i njima svaka caST,sad lagano cekamo subotu i svi u srebrenik,da li ima ko info da li je se kadic oporavio????

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 20 avg 2013, 19:50

fino je vidjet dva naša igrača u timu kola, isto je fino vidjeti naše bivše igrače Mahovića i Mujkića

ovaj Mahović gdje god je igrao bio je dobar, u SAŠK-u, pa u Goraždu, evo sada i u Čapljini, samo kod nas nije blistao

za Mujku da ne pričam, drago mi je zbog gola ali kako sam čuo i igra mu je bila OK

znam da ovdje imaju 3-4 hejtera po "nalogu" ali Mujkin period u dresu Bratstva nikad neće biti zaboravljen kao ni rekordi koje je postavio igrajući za naš klub!!!
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 avg 2013, 15:14

I eto vec u drugom kolu nam je dubre Zrnic delegiran , istina kao cetvrti sudac.... Glavni sudac takode iz Zenice Ermin Sivac, a pomocnici su iz Sarajeva Milic Dzenan i Herceglija Sanel.....

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 21 avg 2013, 15:19

cesc4 je napisao/la:istina kao cetvrti sudac
Znači mogao bi Sadiković zaraditi isključenje.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 avg 2013, 15:21

Casp3r je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:istina kao cetvrti sudac
Znači mogao bi Sadiković zaraditi isključenje.
Citas me druze,to sam bio napisao ali sam na kraju obrisao da mi ne bi kakvi pametnjakovici ovde poceli pricat sta....
Vrlo lako bi Denis mogao dobit iskljucenje,a ne znam da li ce nacelnik biti na klupi ako bude onda prije da ce on dobit nego Denis....

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 avg 2013, 15:42

Denisa će navijači prije isključiti dobacivanjima ''marš u kolibu, prodao si nas'' itd.. što je bio slučaj i na utakmici Olimpic 2-1 Gradina, u Tuzli, kad mu je čitava tribina (srebreničani&tuzlaci) psovali od-do.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 avg 2013, 15:56

Benjo_AFC86 je napisao/la:Denisa će navijači prije isključiti dobacivanjima ''marš u kolibu, prodao si nas'' itd.. što je bio slučaj i na utakmici Olimpic 2-1 Gradina, u Tuzli, kad mu je čitava tribina (srebreničani&tuzlaci) psovali od-do.
Ma dobacivale su mu Fukare svasta u Klokontici na finalu kupa pa ga to nije poremetilo.... :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 8 gostiju.