Evo odakle nam pare

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
'baratam' glasinama i iznosim svoje misljenje kao i svi ostali jer ipak smo na forumu koji sluzi upravo za tako nesto. a to sto ti svaki post nas obicnih smrtnika shvatas kao izjavu samog kluba i generalno pristupas svakoj diskusiji preozbiljno to je ipak tvoj problem a ne moj. komentar ti je totalno nepotreban i ubuduce bih te zamolio da me postedis istih jer puno je lakse ignorisati nekoga nego bespotrebno raspravljati o tome ko ima tacnije informacije, insajderu.ElLoco7 je napisao/la: vidim baratas pravo dobrim informacijama
Sandro i Paulinho nazad a naprijed Dembele, a ovog Willana na krilo gurnutiRaul_64 je napisao/la:
+ bolja klupa
Lennon,Sandro kao starter prije godinu , bi bili rezerve npr.
Dembele,Guif,Holtby,Defo,Adebayor,Kaboul,Ekoto,Dany Rose,Fridel ..
mocno izgleda..
Pa da, moguce da bi mu odgovarala uloga kakvu je imao VDV dok je igrao u Totenhemu.Raul_64 je napisao/la:Ma lisice je box to box Musa , mozda cemu vise prijati kad ima Brazilce iza sebe u nekih 4-3-3 a on sa vise slobode naprijed , jer tu greske nisu toliko skupe.
Uglavnom AVB ima opcija vise nego ikad.
Ako sad ne bude LP , neka se kolektivno ubiju.
Nemaju se šta oni kolektivno ubijati, to će uraditi samo AVB, jer je sad sve na njemu da pokaže koliko zna i naravno zato će i biti glavni krivac ako ne izbore top 4Raul_64 je napisao/la:
Ako sad ne bude LP , neka se kolektivno ubiju.
To je ono što sam govorio. Ball wanker, kako Englezi vole reći za takve igrače.Valencia je napisao/la:Meni se Dembele nije svidio. Veliki promet - mala zarada. Voli vozati loptu i tako remeti ravnotezu u ekipi. To bi bilo prihvatljivo ako bi bolje materijalizovao posjed i igru sa vise dodira.
Wisey je napisao/la:
Ali definitivno mi Dembele nije igrač za desetke, nema on mozga za tu poziciju.
Mogu, vidiš da sam već rekao.Paradajz je napisao/la:
Mozes reci da nije prefinjen igrac za 10-ku, ali da nema mozga, to ne smes reci ni u ludilu...
Aham, dobro izvinjavam se...Wisey je napisao/la:Mogu, vidiš da sam već rekao.Paradajz je napisao/la:
Mozes reci da nije prefinjen igrac za 10-ku, ali da nema mozga, to ne smes reci ni u ludilu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.