FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Što se tiče tog kampa u Butmiru neki dan sam čitao Pajin kao dnevnik u Avazu vezan za druženje sa Klinsmanom. U jednom dijelu kaže kako je razočaran i da ga je pogodilo da njegov klub FK Sarajevo želi da mu otme terene za trening a iz te Bubamare je za Sarajevo igralo 5-6 dobrih igrača i nabrojao ih je nekoliko. Ne znam kakva je situacija i mislio sam da mi u dogovoru sa Pajom to radimo međutim sad mi je jasno da čovjek želi da ima Bubamaru i drago mi je što smo odustali od toga. Babamara je bila pojam fudbalskog otpora (uz Želju naravno) ovog grada u ratu i mislim da ne bi bilo pošteno da radimo protiv njih bez obzira što je Paja pitar. Ipak je on jedan od onih koji su ostali normalni. Možda smo i radili u dogovoru sa Pajom , kažem ne znam jer čovjek ranije nije govorio u medijima da Željo želi da mu uzme terene a sad govori za malene. Naći ćemo mi mjesto za kamp. Nikad nisam volio gaziti preko drugih pa ne volim ni da to radi moj Željo bez obzira ko radio u njemu.
preskočite te glupe teme, uloga navijača Želje je da navijaju za Želju i da ih ne zanima ponašanje nekakvih lešinara, koji nisu uopšte ozbiljna navijačka grupa. Spuštanje na njihov nivo nije potrebno ozbiljnoj navijačkoj grupi.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Baja_Zvjerka je napisao/la:Koliku smo kaznu dobili fredi ? Koliku ste dobili vi za psovanje balija ?! Da li Zeljo to radi redovno svaku tekmu ?! Da li se kompletna javnost tada digla, slala se izvinjenja, itd. itd. Da li se Borac kome izvinuo, napravio saopstenje, ogradio se od navijaca ?! Da li se digne medijska pompa oko toga, ili Bojac salje kako je delegat napisao pristrasan izvjestaj ?!
Jadni ste vi, premaleni za klub k'o sto je Zeljo...Da se razumijemo, 90% vas je kao ovi iz Bratunca sa narodnog veselja kojima je normala zaigrati kolo uz onakvu pjesmu...
Razabu djaba ti to njima pricas jedan njihov papak je naveo primjer kad smo mi na Grbavici skandirali, FK Borac dva puta bude ispracen aplauzom prepune Grbavice za osvojenu Titulu i Kup pa ja da sam navijac radi tih 15 hiljada ljudi koji su aplaudirali nikad ne bi ono skandirao ali da je to necim izazvano kao sto je onda Jamak pa hajde nego nidje veze na terenu sve korektno i 45 minuta ide pjesma balije,bjezite jedna mala skupina primitivaca i nista vise i samo da papcima kazem ukucajte manijaci u Mariboru gdje 1500 ljudi prolazi pored bicikla i paze da ga ne sruse i to je ponos ovog grada to su djeca Sarajeva
Predstavnici Kluba odali počast Aneru
http://fkzeljeznicar.ba/predstavnici-kl ... neru/6364/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/predstavnici-kl ... neru/6364/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Nemanja Bilbija
17 August via Mobile
Momci i kidovi,srecno veceras Aj Borac
Nemanja Bilbija
17 August via Mobile
Kao da sam i ja pobjedio Zeljeznicar Banjaaa Lukaaa,Borac sampion...
Nevesinjac *** nema tebe Nemanja da **** Adilovicu i ostalima majku balijsku !
17 August at 20:10 via mobile · Like
Presao kod vas ili kod nas , mislim da ga ne bi trebali prihvatiti jer se vidi po ovom kakvi su, takodjer moze se procitati i od Nemanje Supica svasta konja glavatog.
17 August via Mobile
Nemanja Bilbija
17 August via Mobile
Presao kod vas ili kod nas , mislim da ga ne bi trebali prihvatiti jer se vidi po ovom kakvi su, takodjer moze se procitati i od Nemanje Supica svasta konja glavatog.
ovaj Bilbija je bolestan lik, nema mu lijeka za njegovu mržnju, a ovi iz Nevesinja s.rbi su najveća ološ i ljudski otpad kojeg je bog dao, nažalost u pitanju su veliki č.etnici...fuj...ovaj konj nije zaslužio da igra u Želji, nipošto...aS_Roma je napisao/la:Nemanja Bilbija
17 August via Mobile
Nemanja Bilbija
17 August via Mobile

ma to je konetarisao neki njegov taj nevesinjac kako se vec zove , al sve je to istoAlemC85 je napisao/la:ovaj Bilbija je bolestan lik, nema mu lijeka za njegovu mržnju, a ovi iz Nevesinja s.rbi su najveća ološ i ljudski otpad kojeg je bog dao, nažalost u pitanju su veliki č.etnici...fuj...ovaj konj nije zaslužio da igra u Želji, nipošto...aS_Roma je napisao/la:Nemanja Bilbija
17 August via Mobile
Nemanja Bilbija
17 August via Mobile
znam ja tu ološ iz nevesinja dobro....ološ i otpad teški, abd opet će kao nekada na konjima Dugalići ganjati ove likove po nevesinju....aS_Roma je napisao/la:ma to je konetarisao neki njegov taj nevesinjac kako se vec zove , al sve je to istoAlemC85 je napisao/la:ovaj Bilbija je bolestan lik, nema mu lijeka za njegovu mržnju, a ovi iz Nevesinja s.rbi su najveća ološ i ljudski otpad kojeg je bog dao, nažalost u pitanju su veliki č.etnici...fuj...ovaj konj nije zaslužio da igra u Želji, nipošto...aS_Roma je napisao/la:Nemanja Bilbija
17 August via Mobile
Nemanja Bilbija
17 August via Mobile

"zaboljisportuBiH" je postao:
Što se tiče tog kampa u Butmiru neki dan sam čitao Pajin kao dnevnik u Avazu vezan za druženje sa Klinsmanom. U jednom dijelu kaže kako je razočaran i da ga je pogodilo da njegov klub FK Sarajevo želi da mu otme terene za trening a iz te Bubamare je za Sarajevo igralo 5-6 dobrih igrača i nabrojao ih je nekoliko. Ne znam kakva je situacija i mislio sam da mi u dogovoru sa Pajom to radimo međutim sad mi je jasno da čovjek želi da ima Bubamaru i drago mi je što smo odustali od toga. Babamara je bila pojam fudbalskog otpora (uz Želju naravno) ovog grada u ratu i mislim da ne bi bilo pošteno da radimo protiv njih bez obzira što je Paja pitar. Ipak je on jedan od onih koji su ostali normalni. Možda smo i radili u dogovoru sa Pajom , kažem ne znam jer čovjek ranije nije govorio u medijima da Željo želi da mu uzme terene a sad govori za malene. Naći ćemo mi mjesto za kamp. Nikad nisam volio gaziti preko drugih pa ne volim ni da to radi moj Željo bez obzira ko radio u njemu.
Nedavno sam najavio moguću vezu stranke kojoj pripada načelnik opštine na čijoj teritoriji se kamp nalazi i naših komšija.Sve me to pomalo podsjetilo na početak rata i odluku stranke da Željo nikom ne treba a pogotovo Grbavica i da se samo preko kona može širiti istina o Bosni..Idu izbori,navijači više nisu navijači nego glasači,Tek će cirkus na stadionima da bude.Nedavno sam bio na dodjeli diploma na turkom koledju gdje je pomenuti načelnik držao govor.Čovjek je sam sebe simultano prevodio.Đaba smijeh,đaba prevodilc koji zbunjeno stoji pored njega.Znam da je off ali ovo je samo primjer sa kakvim narcisima,da ne kažem nešto drugo,se moraju ljudi iz kluba susretati i bilo šta dogovarati.
Ovo prvenstvo,moguće i titula će biti u znaku kampanje.Kamp čini mi se možemo samo sanjati ,bar tamo,ali možda je i tako bolje jer ne smijemo zaboraviti ko i kakav klub jesmo.Nikad režimski,uvjek samo svoji
Nedavno sam najavio moguću vezu stranke kojoj pripada načelnik opštine na čijoj teritoriji se kamp nalazi i naših komšija.Sve me to pomalo podsjetilo na početak rata i odluku stranke da Željo nikom ne treba a pogotovo Grbavica i da se samo preko kona može širiti istina o Bosni..Idu izbori,navijači više nisu navijači nego glasači,Tek će cirkus na stadionima da bude.Nedavno sam bio na dodjeli diploma na turkom koledju gdje je pomenuti načelnik držao govor.Čovjek je sam sebe simultano prevodio.Đaba smijeh,đaba prevodilc koji zbunjeno stoji pored njega.Znam da je off ali ovo je samo primjer sa kakvim narcisima,da ne kažem nešto drugo,se moraju ljudi iz kluba susretati i bilo šta dogovarati.
Ovo prvenstvo,moguće i titula će biti u znaku kampanje.Kamp čini mi se možemo samo sanjati ,bar tamo,ali možda je i tako bolje jer ne smijemo zaboraviti ko i kakav klub jesmo.Nikad režimski,uvjek samo svoji
Ne kakite o Paji kad pojma nemate. Dobio je onu zemlju na Butmiru na korištenje sa nekom normalnom kirijom. Ni to nije plačao a buba mara mu je skoro pred gašenjem. Raspitajte se kolikp duguje poreza i ostalog. Sad fol ...ja Predrag pa hoće da mi otmu kamp. Opština će dati taj kamp kome hoće a to će biti onaj ko ponudi 300 000 KM...a to je MALEZIJAC MILIJARDER...i to će biti gotovo do idućeg ljeta..
pa tebi nick kaže da si Bot..trebal dalje
- zeljo4life
- Kontakt:
Produzi dalje...stadion je napisao/la:pa tebi nick kaže da si Bot..trebal dalje
Amare hvala ti...
Nije tebi lahkostadion je napisao/la:pa tebi nick kaže da si Bot..trebal dalje

Nikola Tesla!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
prodali ste se bakiru za 300 000 i trening kampstadion je napisao/la:Ne kakite o Paji kad pojma nemate. Dobio je onu zemlju na Butmiru na korištenje sa nekom normalnom kirijom. Ni to nije plačao a buba mara mu je skoro pred gašenjem. Raspitajte se kolikp duguje poreza i ostalog. Sad fol ...ja Predrag pa hoće da mi otmu kamp. Opština će dati taj kamp kome hoće a to će biti onaj ko ponudi 300 000 KM...a to je MALEZIJAC MILIJARDER...i to će biti gotovo do idućeg ljeta..
doduse nije to nista novo od vas oduvijek ste sluge rezima bili
samo jednu cu ti stvar reci.... interesantno da pred izbore (godina do izbora) dolazi tan cut cemo se poslije izbora
ko god se prodao brzo je pao
da mi se sad ponudi grbavica a da budem ravaku za bakira and co odbio bi bez razmisljanja.. doduse po tome se i razlikujemo od vas
-
- Kontakt:
Klub koji je vazda opstajao samo zahvaljujuci politici...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sinoc, Plizen rastavio Maribora, 3:1, a moglo je biti jos vise. Dode mi da zaplacem, majke mi moje...
ZOLA,BAJIC i MUHAREMOVIC....

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Ne znam sta ce Zoli ovaj smijesak al hajd..Mozda je nesvjesno to uradio..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.