Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nisu sportovi preko bare za Amere.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
E cuj Coates izmislio povredu

Izgleda da nam je Eriksen ipak suđen.
Najjeftiniji je na tržištu, nekako relan transfer a imamo dobre odnose sa Ajaxom.
Metro javlja ponuda za Hughesa ide naredne sedmice.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
al on se ne trudi na trenizimaHenderson je napisao/la:Izgleda da nam je Eriksen ipak suđen.Najjeftiniji je na tržištu, nekako relan transfer a imamo dobre odnose sa Ajaxom.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Naredne sedmice Tottenham šalje ponudu za HughesaHenderson je napisao/la:Izgleda da nam je Eriksen ipak suđen.Najjeftiniji je na tržištu, nekako relan transfer a imamo dobre odnose sa Ajaxom.

Tottenham close to finish Hughes deal
Ne moraš ponavljati svoje postove ...Otelo je napisao/la:Nisu sportovi preko bare za Amere.
Tako blizu, a tako daleko.
Kakvi Hjuzevi bolan, kakvi Iloriji, kakvi Luisi Albertovi
Sve iz nižih liga i iz B timova, zvučnija su pojačanja u Norviča i Sautemptona
Kad pogledaš imena, ništa više, Lovren, Osvaldo, pa u Norviča onaj Riki van Wolfsdihgcbel ili kako već... pa sramota vala
i Luis Alberto, volio bih da griješim ali imam utisak da će bit isti k'o Antonio Nunez, ko ga se sjeća iz Rafinog perioda

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma daj molim te, cuj izmislio, pa koji bi to normalan igrac otisao na operaciju koljena koja ga moze kostati karijere. I to samo iz razloga da ne bude prodat. Vjeruj mi, ja bih se sa svojih 22 godine mijenjao sa njim, za te njegove pare bih sjedio i na tribinama, a ne na klupi.
Nije do sporta nego do vlasnika pa bilo koji da je sport u pitanju.Otelo je napisao/la:Nisu sportovi preko bare za Amere.
Odsad slušamo @feru što se tiče transfera

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Slazem se, timu kojem je potrebna rekonstrukcija moraju dati pare, moraju otici u minus.
Znas ono "Ko se na mlijeko opece i u jogurt puse", imao je Liverpool dosta kikseva sa transferima u proslom periodu, s toga su povukli rucnu, ali eto ostajemo bez odlicnih igraca zbog par miliona za koje oni smatraju da su suvisni.
Znas ono "Ko se na mlijeko opece i u jogurt puse", imao je Liverpool dosta kikseva sa transferima u proslom periodu, s toga su povukli rucnu, ali eto ostajemo bez odlicnih igraca zbog par miliona za koje oni smatraju da su suvisni.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Nadam se da fotograf Liverpoola neće uslikati Cissoka kao posljednje pojačanje Liverpool-a ove sezone. Ali je i sve izglednije da će do toga doći. 

Evo po fb-u se priča da je došlo do preokreta u slučaju Wilijan te da dolazi u Liverpool na pregovore.

Evo po fb-u se priča da je došlo do preokreta u slučaju Wilijan te da dolazi u Liverpool na pregovore.

Zadnja izmjena: donCorleone1892, dana/u 21 avg 2013, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Da razbijemo mit ko je u tom komitetu.Nek se zna ko je i tu glavni,BOSS!Neil Jones @neiljonesecho 3h
Transfer committee consists of Dave Fallows, Michael Edwards, Ian Ayre, Brendan Rodgers.
Kako nam ove velike ribe izmicu svaka nova mi se sve manje i manje svida(Mkhitaryan>Diego Costa>Williana) tako da se iskreno nadam da necemo po svaku cijenu ici i potrositi 20+ miliona.
Imam vjere u Rodgersa i njegov tim i nadam se da nece dovesti nikog koga nisu pratili samo da bi se neko doveo jer ce nam/im se to odbiti o glavu.
Ove sezone ionako smo outsideri sto se tice TOP4(ne ocekujem ga kao i vecina) tako da ako nema nista provjereno na trzistu volio bih da se saceka januar.Druga opcija je da pare potrosimo na pojacanja na nekim drugim pozicijama,jer nam je ofanzivni dio mozda cak i najbolji u ekipi(Coutinho-Sturridge-Suarez),mada opet neznam kakvi smo s tim drugim opcijama.
Ono sto zelim reci je da se bojim neke panicne kupovine samo kako bi se zadovoljili navijaci jer tom kupovinom ne mozemo dobiti koliko mozemo izgubiti.Tesko da nam i sada neki igrac moze donjeti 4 mjesto,a ako flopa ode i vrijeme i novac.
Nas sljedeci protivnik Villa veceras igra utakmicu(protiv Chelsea) tako da cemo u subotu biti u maloj prednosti sto se odmora tice.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Pa šta ste vi očekivali od novih vlasnika??? Pa nisu nas kupili šeikovi pa da odmah pljunu pola milijarde i dovedu sve što je slobodno to ljeto i daju im plate basnoslovne. Ljudi polako grade tim. Čim su došli rekli su da žele da razvijaju mlade igrače i da žele od Liverpoola napraviti klub koji će imati mnogo igrača iz svoje škole. Willian je odličan, ali zašto za njega dati 35 miliona? Shakthar i Anzhi; Ukrajina i Rusija. Poprilično upitan kvalitet za englesku ligu. Ne kažem da je loš igrač, ali ja ne bih dao svojih 35 miliona za njega i još mu dao veliku platu. Možda na tržištu nema igrača koji zaslužuje ovolike pare, ali zašto se ne strpiti do januara? Možda ispadne neko ko će biti mnogo vrjedniji od Willian. Igrača imamo sasvim dovoljno kvalitetnih da do januara budemo TOP 4. Zaboravljate da se uspjeh u Engleskoj, ali i u svakoj drugoj ligi, postiže dobrim rezultatima protiv "malih" ekipa. Mi imamo dovoljno jak tim za sigurne pobjede nad svim ekipama van TOP 5. Uz ozbiljno zalaganje, dobru taktiku i saradnju, ova ekipa može daleko. Kupovati samo da bi kupio uvijek nam se odbijalo od glavu, a čini mi se da vi upravo to želite. Willian ne vrijedi 35 miliona i to je to.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
E onda jadan on. Za par miliona mu ode Willian.RodgersBOSS je napisao/la:Da razbijemo mit ko je u tom komitetu.Nek se zna ko je i tu glavni,BOSS!Neil Jones @neiljonesecho 3h
Transfer committee consists of Dave Fallows, Michael Edwards, Ian Ayre, Brendan Rodgers.
Ako krampe u vidu Downinga , Carolla, Lamele i ostalih amatera se placaju i procjenjuju na 30+ miliona onda Willian vrijedi 2 milijarde.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- RodgersBOSS
- Kontakt:
A sta ako je procjenjeno da Willan ne vrijedi tih dodatnih par miliona?Treba imati neke principe i graditi ih jer znamo posljedice kada ih nismo imali ili ih se nismo drzali.Carlo je napisao/la:E onda jadan on. Za par miliona mu ode Willian.RodgersBOSS je napisao/la:Da razbijemo mit ko je u tom komitetu.Nek se zna ko je i tu glavni,BOSS!Neil Jones @neiljonesecho 3h
Da se razumijemo ni meni se ne svida ova stednja i iskreno se nadam da ovo nije neko zavlacenje.Ubrzo ce i to izaci na vidjelo.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Ja više ne mogu da vjerujem kako se brane i dobre i LOŠE odluke Rodgersa. Razumijem, treba ga podržavati, ali druže učini sebi uslugu i budi realan.RodgersBOSS je napisao/la:
A sta ako je procjenjeno da Willan ne vrijedi tih dodatnih par miliona?Treba imati neke principe i graditi ih jer znamo posljedice kada ih nismo imali ili ih se nismo drzali.
Da se razumijemo ni meni se ne svida ova stednja i iskreno se nadam da ovo nije neko zavlacenje.Ubrzo ce i to izaci na vidjelo.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa jeste li procitali tekst Tonya, covjek je sve objasno..
"We are having to sell players to gain money to get players in and we are trying to balance all of that while trying to progress"
Jasno je do koga je
@RodgersBOSS, otkud ti ta informacija? Mislim da si pogrijesio..
"We are having to sell players to gain money to get players in and we are trying to balance all of that while trying to progress"
Jasno je do koga je

@RodgersBOSS, otkud ti ta informacija? Mislim da si pogrijesio..
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Gdje sam ga to danas branio? Itekako da ocekujem pojacanja jer smo bez njih malo iznad prosjeka samo kazem,poucen proslosti,da to treba pametno odraditi i ne zaljetati se jer samo tako cemo ici u pravom smjeru.Carlo je napisao/la:Ja više ne mogu da vjerujem kako se brane i dobre i LOŠE odluke Rodgersa. Razumijem, treba ga podržavati, ali druže učini sebi uslugu i budi realan.RodgersBOSS je napisao/la:
A sta ako je procjenjeno da Willan ne vrijedi tih dodatnih par miliona?Treba imati neke principe i graditi ih jer znamo posljedice kada ih nismo imali ili ih se nismo drzali.
Jel bolje sada pretplatiti nekoga ili ici na sigurno u januaru? Istina da je bolje sada dovesti igraca ali budi i ti realan-mi i sa Willianom nemamo sanse za TOP4.Istina nesto su vece ali ne toliko.
@OTNYS, koja informacija?